calimero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 son paragrafın kadar çelişkiyi içinde barındıran bir paragraf uzun zamandır görmemiştim. Helal Team... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 adam eğitim tamamen paralı olsun dedi bi 7 sayfa daha uzadı konunun ömrü şimdi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 isveçte eğitim tamamen ücretsiz. insanın eğitim hakkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 abbas güçlü'yü gördüm ve kapadım. bizim okul var mı, kaçıncı sırada merak ettim ama bi önemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 İEU 31. sırada. Okulun tüm felsefesini özetliyor zaten bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 financial times'da yer alan bir üniversitenin milliyet'in sıralamasında yer alsa n'olur almasa n'olur. ha okulumu çok seviyor muyum? hayır. ama bunda etkili olan daha ziyade öğrenci profili ve benim bmw 3.20'min olmayışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 olm ben siyaset okuyorum da boşa bi iş gibi geldi bırakcam lan okulu valla okyanusda ülkeden ülkeye gezen gemilere garsonluk yapayım zevkli iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 siyaset okumak saçma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 dimi hacı bi mühendislik olsaydı bi iş yapardık gerçek falan böle sanal işlerle uğraşıoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 mühendislik gene bi nebze mantıklı da siyaset tümden saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 sosyoloji en saçması ama lan sınavım var diye çalışıyorlar bi triplere girip kaç gün sen ben girsek çalışmadan geçeriz o dersleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 kriterler çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bu ülkede öğrencilerin %70'i dershane politikaları doğrultusunda üniversitelere giriyor. ÖSS sonunda dershanelere rehberlik almaya giden öğrencilere açıkta kalmasınlar diye bak şurası var, bu bölüm süper, tadında şeyler söylüyor rehberlik öğretmenleri ve bir bakıma öğrencileri kandırıyorlar; bunun nedeni de dershanelerin öğrencilere üniversite kazandırma başarılarının yüksek tutulması kağıt üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 calimero said: son paragrafın kadar çelişkiyi içinde barındıran bir paragraf uzun zamandır görmemiştim. Helal Team... biraz öyle oldu galiba :) ama bizim üniversitelerin en büyük sorunu kaynak sıkıntısı... Ayrıca istanbul üniversitesi haksız rekabet içersinde bu sıralamada çünkü adamların 2 tane tıp fakültesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 deadwoll said: Bu ülkede öğrencilerin %70'i dershane politikaları doğrultusunda üniversitelere giriyor. ÖSS sonunda dershanelere rehberlik almaya giden öğrencilere açıkta kalmasınlar diye bak şurası var, bu bölüm süper, tadında şeyler söylüyor rehberlik öğretmenleri ve bir bakıma öğrencileri kandırıyorlar; bunun nedeni de dershanelerin öğrencilere üniversite kazandırma başarılarının yüksek tutulması kağıt üzerinde. abi sorma ya aynen öyle bak geçen bizim okulda biriyle tanıştım. çocuk 86lı mı ney, diyarbakırlı, liseyi epey boş geçirmiş mezun olduktan sonra 2.senede falan aklı başına gelmiş başlamış çalışmaya sonra işte 3 ya da 4. girişinde güzel puan almış (ege-iktisatta işte) adam okul öncesi öğretmenlik istiyormuş baya baya bildiğin. Sonra rehberlik hocası kandırmış bunu iktisat çok güzel onu yaz falan diye adamın ülkenin tüm çocuk öncesi öğretmenlikleri tutturan puanı varken tutmuş istediği meslekten vazgeçmiş gelmiş iktisata. Eh şimdi vizeleri falan da çok kötüymüş hiç zevk almıyormuş vs.vs. diceksiniz koca herif 86lı (87 de olabilir herneyse) nassı kanıyor elalemin dediğine de işte... basbaya kanıyor insan çok acıdım valla çocuğa yalnız hiç böyle düşünmemiştim, hakkaten de dersane reklam çarşafına iibf'ye kazandırdıkları öğrenci sayısını 1 artırmak için yaptırtmış heralde. yazıklar olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bu da ikinci yazısı. Burda birleştirilmiş liste var. http://www.milliyet.com.tr/Yazar.aspx?aType=YazarDetay&Date=07.01.2010&ArticleID=1182347&AuthorID=67&b=Turkiyenin%20en%20iyi%20universiteleri%20hangileri%20%282%29&a=Abbas%20G%C3%BC%C3%A7l%C3%BC&ver=46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ağzını kırayım o adamın. 60. sıra ne be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yalanmış demek gs üni cok büyütmüşüz gözümüzde. gidenler yakmış o kadar puanı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 üniversite bazında böyle sıralamaları pek dikkate değer bulmuyorum, sonuçta siyasal bilimler fakültesiyle, elektronik mühendisliği bölümlerini (ya da herhangi birbirine benzemez x-y kombinasyonunu) az sayıda kritere dayanarak bir ortak payda yakalamak imkansız. sadece tıp fakültelerinin bile sıralamaları ne kadar etkilediği belli. itibar edilecek bir şey değil de, kim ne kadar uzağa işedi diye kantarla ölçüm yapan bi yaklaşım, o da ölçüm sonuçta. ha bildiğim kadarıyla ülke dahilinde öyle fakülte/bölüm bazında, lisans/lisansüstü ayrımı yaparak ve çok sayıda kriter belirleyip sıralama yapılan çalışma da mevcut değil. o açıdan böyle böyle öğreniyoruz işte doğuş üniversitesinin gs üni'den daha iyiymiş diye. içim içimi yiyordu öğrendiğim iyi oldu bunu. sçs abbas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Bir sıralamanın gerçekçi olup olmadığına ilk bakışta zaten ODTÜ'nün 1. sırada olup olmadığına bakarak anlayabilirsiniz. ODTÜ 1. sıradaymış, sıralama ilk bakışta gerçekçi gözüküyor B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar