Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benkazanicam.com

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

bende yazmayı unutmuşum. geçen hafta 0.12tl ye 4gb flash bellek aldım. hatta teklifede para vermedim ilk kayıttaki bedava 3 teklifle kazandım :D . sitelerinde c.tesi kargo verildi gozukuyodu ama hala elime gecmedi. bende canlı destek hattından sordum, canlı destek hattındaki kadın çok tatmin edici cevaplar veremedi. kargonuz verilmiş, arkadaşlar geri donus yapıcak fln dedi, 1 saat sonra telefonla aradılar kargonuz hepsiburadadan çıkış durumunda mailinize sipariş numarasını yollicaz hepsiburada'dan da takip edebilirsiniz dediler. kısacası bu hafta elime geçer, geldiginde tekrar yazarım :)

böylece ürünleri hepsiburadadan almış olduklarınıda ögrendim :P. Aslında evinizin 1 odasından bile yapılabilecek ve deli kar getiren bi iş. iyi düşünmüşler adamlar
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

bu sitelerden gerçekten bir şey satın alabilen var mıdır?
1 liraya mp3 çalar, 100 liraya netbook felan satılıyor da kazanma şansımız milli piyango biletinde büyük ikramiye vurması kadar mıdır?

Altivi'den 5'te 1, 4'te 1 fiyatına çok şey aldım. Bir kısmını hala kullanıyorum, bir kısmını hiç açmadan sattım. Kazanma şansın o kadar düşük değil, sistemi iyi bilirsen, diğer üyeleri biraz tanırsan oldukça yüksek hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

İddialı şeyleri kazanmak zor gerçekten. IPhone'a 1601 teklif gelmiş mesela. Gerçi çoğu sistemi çözememiş kişiler.

Gereksiz şeylere bulaşmamak lazım. Kesin alma gözüyle olanda da açlık yapıp ucuza kapıyım demek kaybettiriyor. Piyasa fiyatına göre makul bir fiyatı gözden çıkartmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Mendoza said:

Yasal değil bu, daha önce de açılmıştı böyle şirketler hepsi kapatıldı.

Açık arttırma yapmak mı yasal değil yoksa sitelerdeki bazı özellikler mi?

Mesela Altivi'de teklif yapanlar görülemiyordu ihale bitene kadar, ama burada görünüyor. Altivi kapatıldı ama yasal olmadığı bir özelliği yüzünden değil, ihalelere sanal kişiler sokularak dolandırıcılık yapıldığı için.
Sosyal ağlarda paylaş

"Göndereceğiniz teklifler ile arkadaşlarınızın siteye kayıt olmaları durumunda, her satın alacakları teklif için hesabınıza anında 3 teklif hediye yüklenecektir."

demiş davet yollama sayfasında. 'her satın alacakları teklif' derken tane başına mı 3 tane verecekler, yoksa 'teklif paketi' mi demek istemişler? Eğer paketten bahsediyorlarsa; büyük paket alınca bir kazanç olmuyor, bu yüzden 10'luk paketten alınarak sizi davet eden kişiye %30 kazandırabilirsiniz.

Bu duruma bir şeyler yaparlar sanırım yakında.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa peki şimdi şurdaki olayda:
http://www.benkazanicam.com/teklif-detaylari/acik-artirma/722.html
Adam 291 teklif vermiş. Altın ise 103.05 TL
291 * 0,8 = 233 tl...

2 kere alabileceği kadar para vermiş yani. Nası iş bu ? Soru yok ortada ama ne bilim saçma geldi...
Sosyal ağlarda paylaş

Saçma evet, bedava tekliflerini basmıştır kesin alıyım diye.

Bugün arttırmanın birisinde üstünde kimse yokken kendi kendine arttıran da gördüm son saniyelerde. Benzersiz teklif ihale sonuçlarında da garipsediğim çok kişi oldu. Ama bunların büyük çoğu insanların sistemi bilmemesinden kaynaklanıyor sanırım.

Bu arada benzersiz teklif ihalelerine tek seferde birden fazla teklif verebiliyor muyuz? Mesela 99,99'dan 95'e kadar tüm fiyatlara teklif verme hakkımız imkanımız var mı tek seferde?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
İhale tablosundaki benzersiz teklif için şu kısıtlama uygulanır: Bir kullanıcı, teklif sıralamasında birbiri ardına dört ardışık teklif oluşturacak şekilde teklif verdiği zaman, son teklifi yanar. Böylece, örneğin, kullanıcı 3üncü, 4üncü ve 5inci sırada bulunuyorken, 2nci sıraya gelecek bir teklif sunarsa, bu kullanıcının 5inci teklifi otomatik olarak yanacaktır.

Max 3 yani anladığım kadarıylan.. 99, 97, 98.
Sosyal ağlarda paylaş

Peşpeşe olacak ekilde max 5 teklifin olabilir bir seferde yani ilk 5i kapattın diyelim 6. sırayı alamıyorsun peşpeşe girişlerde.
Benide aradılar super ihalemiz başlıyor kaçırmayın koşun diye hehe.
Foto makinesi için ilk denediğimde baya bi sure birinci kaldım sonra ogrendimki toplam teklif sayısına ulaşmadan verilen teklifin bi anlamı yok yani alacagınız item sıcak teklife dusmesi icin toplam teklif sayısını gecmesi gerekiyor ve ondan sonra 24 saat sıcak teklif olarak devam ediyor yani ölme essegim ölme durumu oluyor :P
xaty said:

Saçma evet, bedava tekliflerini basmıştır kesin alıyım diye.

Bugün arttırmanın birisinde üstünde kimse yokken kendi kendine arttıran da gördüm son saniyelerde. Benzersiz teklif ihale sonuçlarında da garipsediğim çok kişi oldu. Ama bunların büyük çoğu insanların sistemi bilmemesinden kaynaklanıyor sanırım.

Bu arada benzersiz teklif ihalelerine tek seferde birden fazla teklif verebiliyor muyuz? Mesela 99,99'dan 95'e kadar tüm fiyatlara teklif verme hakkımız imkanımız var mı tek seferde?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...