Gangren Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Hesapta belirtilen e-mail adresine gelen yazı: Someone 65.255.34.173 Aion has been reset to your game account password. If you do not make this change, please do not hesitate in supporting http://www.support-ncsoft.com Hack vakası mı, gerçek mi anlamadım. Gerçek değilse, 2 aydır kapalı olan accountun nasıl e-mail adresini buldular onu da anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bu nasil bir ingilizce lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 anlaşılıyor dünya ingilizcesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ncsoftun oyle bir adresi yokki. klasik hack sitesi wowda olanlardan. plaync ncsoft falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ordaki IP ne? LA denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yalan o yalan.. oyun icindende mesaj atiolar artikin.. sakin yemeyin bu numaralari.. hatta gorgos asmodian taradindan, "AIONAZ" nickli arkadas direk bu isleri yapiyor.. report ettim 2 gundur ses cikmiyor ama bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 This web site at www.support-ncsoft.com has been reported as a web forgery and has been blocked based on your security preferences. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Şaka gibi. Başlasammı düşüncesiyle foruma girdim merak ettim bu başlığa baktım. 2 dakika sonra aynı mail geldi bana. Daha hesabım bile yok :P Yemeyin bunları wow da da yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 heh bana bile gönderdiler, wow için de gönderiyorlar her gün. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Bana aynısının düzgün ingilizcelisi gelmişti ncsoft için, wow'dan ümidi kestiler galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ben yedim valla. gerçi hesabımda öyle aman aman bişey yok aion beta vardı sadece bide yıllar önce oynadığım guild wars var. login olamıyorum şu anda, geri istemek için kendi sitesinden support'a başvurdum, oyunun cd keyinin gözükeceği şekilde fotoğrafını falan istediler yolladım 2-3 gün oldu hala cevap yok. bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar