Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüm kol dövme-fiyat-yer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilmem sdfs.

Ya bilmem değil de, babam geçenlerde yaptırdı RedCat'te, ufacık dövmeye çılgın bir fiyat almışlar, o kadar kaliteli bir işçilik de göremedim ben. Yine de güzel yapmışlar ama fiyat/performans açısından tercih edilmesi gereken bir dükkan değil diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Varoş mahallesinde kartal dövmesi yaptırmadığın sürece gittiğin her dövmeci hijyeniktir neredeyse zaten. Dikkat ediyorlar baya, günde 3 kere dezenfektanla vileda basılıyor en az.
Mesaj tarihi:

hijyen önemli, o yüzden pahalı olduğu için kötü yer demeyin bence.

Şöyle eldivensiz bir şekilde evin ortasında sığır gibi yapılmasından iyidir.

ya da bu sığır

Mesaj tarihi:
Pahalı olması hijyenik olmasından kaynaklanmadığı için diyorum. Ben RedCat'te yaptırmadım o yüzden kişisel bir yorum yapmıyorum, babamın dediğinden yola çıkarak söylüyorum. Ben Sacred Ink'çiyim esasen doğma büyüme.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

kedidirkedi said:

.

Fistan :
Her topici trollediğin,insanlara sataştığın gibi burayıda saçmalıklarınla kirletme

her topici trollediğimi ve insanlara sataştıgımı kanıtlarsan bedavaya yaptırtıcam sana istediğin dövmeni tamam mı cocuk

there you go :P
Mesaj tarihi:
Sacred Ink iyi. Taşınmış şimdi aşağılara dogru bir yere, gittim yerinde yoktu.

Kol işi var benim de para olunca yaptıracağım, çok para anasını satayım.
Mesaj tarihi:
çok aşmış ayrıntılı 3 boyut vs vs dövmeler dışında istanbulda iyi bi semtteki dükkanı olan her hangi bi dövmeci ufak tefek bi dövmeyi hemen hemen aynı kalitede yapabilir.
150-200 normal 5cm için
Mesaj tarihi:
Jahrein said:

valla halen yaptırmadıysan balıkesirde süper bi dövmeci var tanıdıım. benim dövmemi de o yaptı. http://www.facebook.com/group.php?gid=52735771342&ref=ts

msni ekledim bakalım bir görüşeyim fiyat vs.
Mesaj tarihi:
pogodi said:

dream iyi midir?
yaptırmak istediğim dövme 5 cm,yuvarlak,ayrıntılı
200 tl dediler
bilemedim ama randevu alsam mı almasam mı

abi ben dream de yaptirdm cok memnun kaldim, kadikoy de umut diye bi eleman yapti, guzel sanatlar mezunu son derece steril ve guzel bi ortamda yapti.

13 cm lik bir aslan basi var benim omzumda..

ama caddebostan ve diger subeleri kotu diyorlar.. bilemiyorum bende..

aslinda dukkandan cok dovmeci onemli..
ben dream i bilemem yani diger dovmecilerini ama umut tan memnun kaldim..
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
sacred ink bayaa iyiymis, ben de sirtima yaptiriyorum dun gece basladik bugun aksam biticek. uzun suredir iyi bir yer ariyordum, simdi herkese burayi tavsiye edebilirim sanirim
Mesaj tarihi:
(tu) devamını bekliyorum, güzel.

çok kan akmış ya, alkol fln almışsın bu kadar kan normal değil çok sert çalışmış ahaha:D tabi sırt kanaması daha fazla olabilir emin değilim
Mesaj tarihi:
alkol falan yok da, cildim hassas biraz.. kolumdaki bile hafif kanamıstı, bunda daha bile fazlasını bekliyordum acıkcası =) bugun yarın fotograf makinam gelsin bir fotograf cekip koyarım bitmisini
Mesaj tarihi:
dövmelerin kanser yapması şehir efsanesi mi?ljungberg gibi bok gibi para kazanan,yani kaliteli dövmeciye işini yaptırıcakların dahi kanser olduğunu duyuyorum.sadece bu yüzden dövme yaptırmaktan çekiniyorum
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

bi tatile gidemedim çalışmaktan, yoksa guzel bi resim olurdu dovmeyle =) yaptırdıktan 1 gun sonra cekmisti arkadasım bunu, simdi gorunce yorumlarınızı aliim dedim. strech film hafif kapatıo ama yine de belirsiz degil =)
Mesaj tarihi:
Full arm değil full sleeve dövmeler oradan buradan gördüğünüz şeyleri yaptırmayın...

Hayatınızdan kesitler yaptırın şahsen anlamıyorum.Amaç ne mevzunun bahsi ne :P Biz 98 de Kızıltoprak Hakan agada yaptırıyorduk dövmelerimizi o zamanlar az mı kovaladılar kadıköyde az mı köşeye çektiler maltepede : )

Şimdi bakıyorum sağa sola güzel güzel dövmeler yaptırıyor herkes tabi ki herkesin kendi hayatı ama dövme neden yaptırılır gerçekten gösterilmek istenen nedir unutulmuş vaziyette...Becareful guys.
  • Yeni Oluştur...