Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Xaenin said: RedCat baya kötü bu arada. nesi kötü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bilmem sdfs. Ya bilmem değil de, babam geçenlerde yaptırdı RedCat'te, ufacık dövmeye çılgın bir fiyat almışlar, o kadar kaliteli bir işçilik de göremedim ben. Yine de güzel yapmışlar ama fiyat/performans açısından tercih edilmesi gereken bir dükkan değil diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Ha fiyat olarak bende duydum pahalı olduğunu ama en azından hijyen bakımından ve özen bakımından iyi olduklarını duydum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Varoş mahallesinde kartal dövmesi yaptırmadığın sürece gittiğin her dövmeci hijyeniktir neredeyse zaten. Dikkat ediyorlar baya, günde 3 kere dezenfektanla vileda basılıyor en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hijyen önemli, o yüzden pahalı olduğu için kötü yer demeyin bence. Şöyle eldivensiz bir şekilde evin ortasında sığır gibi yapılmasından iyidir. ya da bu sığır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Pahalı olması hijyenik olmasından kaynaklanmadığı için diyorum. Ben RedCat'te yaptırmadım o yüzden kişisel bir yorum yapmıyorum, babamın dediğinden yola çıkarak söylüyorum. Ben Sacred Ink'çiyim esasen doğma büyüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Fistan said: kedidirkedi said: . Fistan : Her topici trollediğin,insanlara sataştığın gibi burayıda saçmalıklarınla kirletme her topici trollediğimi ve insanlara sataştıgımı kanıtlarsan bedavaya yaptırtıcam sana istediğin dövmeni tamam mı cocuk there you go :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Sacred Ink iyi. Taşınmış şimdi aşağılara dogru bir yere, gittim yerinde yoktu. Kol işi var benim de para olunca yaptıracağım, çok para anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 dream iyi midir? yaptırmak istediğim dövme 5 cm,yuvarlak,ayrıntılı 200 tl dediler bilemedim ama randevu alsam mı almasam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 çok aşmış ayrıntılı 3 boyut vs vs dövmeler dışında istanbulda iyi bi semtteki dükkanı olan her hangi bi dövmeci ufak tefek bi dövmeyi hemen hemen aynı kalitede yapabilir. 150-200 normal 5cm için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Jahrein said: valla halen yaptırmadıysan balıkesirde süper bi dövmeci var tanıdıım. benim dövmemi de o yaptı. http://www.facebook.com/group.php?gid=52735771342&ref=ts msni ekledim bakalım bir görüşeyim fiyat vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 pogodi said: dream iyi midir? yaptırmak istediğim dövme 5 cm,yuvarlak,ayrıntılı 200 tl dediler bilemedim ama randevu alsam mı almasam mı abi ben dream de yaptirdm cok memnun kaldim, kadikoy de umut diye bi eleman yapti, guzel sanatlar mezunu son derece steril ve guzel bi ortamda yapti. 13 cm lik bir aslan basi var benim omzumda.. ama caddebostan ve diger subeleri kotu diyorlar.. bilemiyorum bende.. aslinda dukkandan cok dovmeci onemli.. ben dream i bilemem yani diger dovmecilerini ama umut tan memnun kaldim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sacred ink bayaa iyiymis, ben de sirtima yaptiriyorum dun gece basladik bugun aksam biticek. uzun suredir iyi bir yer ariyordum, simdi herkese burayi tavsiye edebilirim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bittiğinde resmini koysana nuwanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 tam bitmis halinin fotosu yok henuz, ilk gece sonundan bi resim koyuyorum. +18 (kan icerir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 korktum lan demeyin şöyle kan var falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 (tu) devamını bekliyorum, güzel. çok kan akmış ya, alkol fln almışsın bu kadar kan normal değil çok sert çalışmış ahaha:D tabi sırt kanaması daha fazla olabilir emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 alkol falan yok da, cildim hassas biraz.. kolumdaki bile hafif kanamıstı, bunda daha bile fazlasını bekliyordum acıkcası =) bugun yarın fotograf makinam gelsin bir fotograf cekip koyarım bitmisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 nuwanda bu omzundaki dovme kaça patladi ? bu boyutlarda 2 dovme yaptirmak istiyorumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 CuteButPsycho said: nuwanda bu omzundaki dovme kaça patladi ? bu boyutlarda 2 dovme yaptirmak istiyorumda.. yabdırmaaaaaaaa!!!!!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 dövmelerin kanser yapması şehir efsanesi mi?ljungberg gibi bok gibi para kazanan,yani kaliteli dövmeciye işini yaptırıcakların dahi kanser olduğunu duyuyorum.sadece bu yüzden dövme yaptırmaktan çekiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Big bad motherfucker yazdın koluna havan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bi tatile gidemedim çalışmaktan, yoksa guzel bi resim olurdu dovmeyle =) yaptırdıktan 1 gun sonra cekmisti arkadasım bunu, simdi gorunce yorumlarınızı aliim dedim. strech film hafif kapatıo ama yine de belirsiz degil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Sol kulaklik sag kulakliktan fazla kucuk, perspektif olayinda patlamis dovmeyi yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Full arm değil full sleeve dövmeler oradan buradan gördüğünüz şeyleri yaptırmayın... Hayatınızdan kesitler yaptırın şahsen anlamıyorum.Amaç ne mevzunun bahsi ne :P Biz 98 de Kızıltoprak Hakan agada yaptırıyorduk dövmelerimizi o zamanlar az mı kovaladılar kadıköyde az mı köşeye çektiler maltepede : ) Şimdi bakıyorum sağa sola güzel güzel dövmeler yaptırıyor herkes tabi ki herkesin kendi hayatı ama dövme neden yaptırılır gerçekten gösterilmek istenen nedir unutulmuş vaziyette...Becareful guys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar