reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bazen rastliyorum millet direk isimlerle fln takiliyo, hatta bazen direk asagiliyolar birbirlerini, megersem adamlar ev arkadasiymis. kimler kac kisi taniyo bakim, dokulun ortaya! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 asdja yanlış oy verdim çok insanla tanıştım da çok samimi olduğum 5 6 kişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yuzyuze gorusemiyorum kimseyle =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 aquila said: yuzyuze gorusemiyorum kimseyle =( saçmalama lan şükrü.. aptalca laflar ediyorsun bazen hiç tanışmadım adamla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 3-4 kişi var anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 (tu)mantıklı anket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sanal seks yapıoz biz. gruba gircez yakında. çok yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 alım satım yaptığımız adamlar sayılır mı? veee twink oldum 4999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Hadi buraya at 5000.yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 0 lan. Evet şaşırdınız biliyorum 0 ama lan. İzmirde yaşıyorum ve burda kimse buluşmuyor arkadaş asdasd biri de benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Kıyamam üzülmüş. İstanbul'a gel parti yapalım sana sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bu arada yüzyüze görüştüğüm yok lan ama msnde vardır 20kişiden fazla insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Napcam istanbulda siz gelin izmire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Chagy gelcek galiba onla görüşcez 1 aya kadar. Yav,Lexius dibimde oturuyolar onu biliyorum sanırım bağırsam sesimi duyarlar. edit: Post kasmış gibi oldu ama niyetim o değildi yanlış anlamayın post umrumda değil..... Edit2: Maksimum kaç tane edit yapılıyo merak ettim de asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 İzmit sıkıcı, İstanbul daha güzel. Ne İzmit'i İzmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 izmitte buluştum ben de hep. 5 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sesu said: İzmit sıkıcı, İstanbul daha güzel. Ne İzmit'i İzmir. Nasıl sıkıcı ya izmire sıkıcı dedi. Kaç kere geldin kim gezdirdi suç onun. BEYLER İZMİRE SIKICI DİYEN VAR İZMİR SEMPATİZANLARI BURAYA BEKLENİYOSUNUZ SİPEYS NERDESİN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 20+ olanların facebooklarında da 1000+ friends var dimi çıksınlar ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Valla güneye giderken geçtim sadece gitmedim. Ama şüphesiz ki İstanbul daha iyi^^ çünkü İstanbul en birinci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Gitmedim hiç İstanbula :D Ancak çok kalabalık ve izmir daha sakin geliyo bana daha yaşancak yer gibi. İstanbulda elbet teknolojik veya alışveriş bakımından falan imkanlar daha çoktur asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Alışverişi boşver gece hayatı daha güzel ama sakinlik açısından İzmir ezer tabii orda haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Ben İzmir'in gece hayatını da seviyorum gelirseniz bi gün gezdiririz sizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 dartanianı gördüm. şahitlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 hadi lan ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar