hedegog Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 http://kufurlu.sozlerim.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 http://www.allah.cc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 xaty said: Çok harika reklam koymuş gugıl tebrik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 off ben görmedim onu korku filmi gibi allah.cc öcü var girmeeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sürahili bi tane var ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Birader küfür öğrenecek kadar yetoysan, özele gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ben onun ibriklisini 9 sene önce yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konu Msn Sözleri Anlamlı Sözler Komik Sözler Şebnem Ferah Şarkı Sözleri Güzel Sözler Aşk Sözleri Sms Sözleri Sevgi Sözleri Türkü Sözleri Kandil Sözleri Kurban Sözleri Ayrılık Sözleri Sağlık Sözleri Tebrik Sözleri Asker Sözleri Teknolojik Sözler Küfürlü Sözler Küfürde nede olsa hayatımızın bi parçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 şu anne temalı küfürlerden kurtulamadık gitti. şöle güzel bi ses tonuyla söylenmiş salak bile daha yaratıcı kalıyor yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Fazla Yapma tantana Sokarım Sözlerimi Koca kafana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 madboy zamanında bana çok güzel küfretmişti hala unutmam onu :D isterseniz özelden atarım ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar