Goarth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Merhaba arkadaşlar,12 şubat gibi sevgilimi görmek için Hollanda'ya gitme niyetindeyim ama ilk defa vize vs gibi işlemlerle uğraşıcam için biraz yardıma ihtiyacım var. Uçak biletimi aldım, -işsizim(aa şey yeni mezunum diyecektim),- -nisanda askere gidecem askerlik şubesinden gerekli belgelerim var. -kız arkadaşım oradan bana davetiye yollacak. başka nelere ihtiyacım var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 davetiyede kalıcak yerin adresi filan da gerek yada önceden otel rezervasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 o eywallah da diğer belgeler lazım neler lazım öğrenmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 saglik sigortasi yaptirman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 özel sağlık değil de bağkur ssk gibi şeylerde oluyo diye biliyorum bişi olursa türkiyeye yollarsınız orda hallederler demek için banada saçma gelmişti ama bi arkadaşım fransaya giderken o şekilde gitti true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Git yaptır sağlık sigortası, ucuz zaten. 20 ytl mi neydi. Vize başvuru formu gerekicek. Konsolosluğun sitesine gir orda vardır. Ama çalışmıyorsan, bir yerlere bağlı değilsen zorluk çıkarabilirler. İyice araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ya biz couchsurfingde surf işine giricez ilk defa amsterdamda kalmayı düşünüyoduk, benim vizem şengen zaten hazırda var da arkadaş nerenin adresini vericek bu saatten ayarlamakla uğraşamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 öğrenci değilsin galiba. darn kötü oldu bu. ama turizm amaçlı gidebilirsin tabiki. kız arkadaşının oradaki konumu nedir? vatandaş mı? vatandaş ise davetiyesi çok işe yarayacaktır emin ol. sağlık sigortası. otel rezarvasyon ya da adres. başka ne vardı be hiç aklıma gelmiyor. pasaport :D en az 1 yıl uzatılmış galiba. noter tastikli ikametgah belgesi istiyorlarmıydı yahu? belki o vardır. aklıma gelenler bunlar. ama işsiz olman baya yara açıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Abi konsolosluğu arayıp nelere ihtiyacım var diye sorsan çok daha yararlı olur senin için. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ya sana iki soru sorabilir miyim? Birincisi kız arkadaşın orada mı yaşıyor ve yabancı mı? İkincisi ise uzaktan ilişki böyle nasıl oluyor? Ben de böyle birşeye girmek üzereyim, o yüzden soruyorum. Cevaplarsan çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi bisi sorucam en onemlisi hollanda konsoloslugu yazip vize icin gereken belgelere baktin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 http://www.mfa.nl/ist-tr/homepage http://www.mfa.nl/ist-tr/vze_ve_consular_iler/vize/genel_artlar bak mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 eğer bankada adına baya bi para, ev, araba filan yoksa sen biraz zor gidersin. kız boşuna umutlanmasın. senin kaçak olma ihtimalin %50'nin üstünde adamlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 issiz ve askerlik sikintin olman sorun cikarir ama tabe sole bisi war mesela babanin bankada parasi warsa ustune araba felan warsa kolaylik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ya arkadaşlar şu davetiye nerden nası gönderiliyo kafayı yicem. Kızın yarın davetiye göndermesi lazım bana, konsolosluk davetiyeyi fakslasın size, siz bize elden verin dedi. Ulan faks yok ki. Mail ile falan atılabiliyo mu bu meret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 E-mail oluyor evet. Bİr de işsizliğin çok problem yaratacağını zannetmiyorum sonuçta biletini almışsın göstereceksin zaten turist vizesiyle gidiyorsun vesaire de; askerlik sıkıntı olabilir o konuda hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 İstanbuldaysan vize işlemlerini senin yerine halledebilecek bir vizeci bilgisi verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi şimdi kız arkadaşım çift vatandaşlığı var alman/türk olmak üzere ama orada ikametgah gözükmediği için davetiyeyi bir Türk arkadaş yollacak. Aramaya gelince bir sürü siteye baktım ama genelde,öğrenci isen şöyle,işin varsa böyle bilgileri vardı hatta trek turizmle görüştüm bir email attılar,vergi levhasından,3 aylık faaliyet raporuna kadar saçma sapan şeyler olunca bende buraya yazıyım dedim malum belki birisinin de başına gelmiştir diye. Uzun ilişki girmeden önce burada temel olması lazım biz 11 ay falan çıkmıştık,kendisi gitmeden önce şimdi hergün en az 1 saat skypedan konuşuyoruz. Bilgiler için teşekür ederim birazdan arayacam konsolosluğu son durumu paylaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi bak verdigim linklerde gereken her sey yaziyo konsoloslugu arayip ulasmak cok zor onlarda sana web sayfasindan bak dicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 saolasın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar