Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 http://img706.imageshack.us/img706/3267/dfgdfgdfg.jpg sevaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bu nedenle tasdik edilmiştir ki gözlemlenen tank, destekleyici bombası da dahil olmak üzere ( bu ne lan ) imal gereksinimleri olan 94/55/EC’nin Annex B’sinin 2. bölümü geçerli olduğu için üretim amacına uygundur, ekipmanın gereksinimleri olan aynı Annex’in 3. bölümü ve yukarıda sözü edilen özel şartlar ile birlikte Standard 13094:2008’in gereksinimleri de üretim amacına uygundur. // Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Yazıp yazıp üstüne küfür yazmışsın ben ne diyim ki sana şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 -Deno- said: Bu nedenle tasdik edilmiştir ki gözlemlenen tank, destekleyici bombası da dahil olmak üzere ( bu ne lan ) imal gereksinimleri olan 94/55/EC’nin Annex B’sinin 2. bölümü geçerli olduğu için üretim amacına uygundur, ekipmanın gereksinimleri olan aynı Annex’in 3. bölümü ve yukarıda sözü edilen özel şartlar ile birlikte Standard 13094:2008’in gereksinimleri de üretim amacına uygundur. kısa ve acil çeviri sevaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Dynun tank alıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Xaenin said: Yazıp yazıp üstüne küfür yazmışsın ben ne diyim ki sana şimdi? küfür yazdım da o formata uygun yazdığımızda, hele de garbage gibi bir ortamda, silinmeye gitmiyor diye biliyordum ben. en azından 5 senedir bu formatta yazdığım küfürler güncellenmemişti adminlerce. açıp bir kuralları okuyayım ben tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ha bu arada dynun, biraz zor bir çeviri oldu, fazla komplike terimlerle yazılmış bilmemnenin bilmemnesinin bilmemnesi falan diyor. önemli bir çeviriyse seslisözlüğe bir uğra derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Griswold said: Genel bir kural ama bazen sallanmadığını görüyorum, burada da üstünden geçiyorum. Kısaltma olarak ta olsa küfür yasak arkadaşlar. Aynı şekilde buraya eğlenceli bulduğunuz MSN loglarınızı koyuyorsunuz, orada varolan küfürler de sayılıyor. Sansürlemeniz yeterli. Buradan mesela ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Çok yılışık bir modsunuz xaenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Xaenin said: Griswold said: Genel bir kural ama bazen sallanmadığını görüyorum, burada da üstünden geçiyorum. Kısaltma olarak ta olsa küfür yasak arkadaşlar. Aynı şekilde buraya eğlenceli bulduğunuz MSN loglarınızı koyuyorsunuz, orada varolan küfürler de sayılıyor. Sansürlemeniz yeterli. Buradan mesela ^^ hayır yanlıştır demiyorum zaten, sadece bu kadar zamandır yaptığımda güncellenmiyordu diye alışkanlık edinmişim. neyse dinan tankını alsın da önemli olan o. apex'i de olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bomba değil, dış yüzey diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 tank alıyorum diye hava atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Phae said: Çok yılışık bir modsunuz xaenin. Hayır çok iyiyim. Başkası olsa banlandı lan hepinizi, ben sadece yapmayın etmeyin diyorum. Değerimi bilen yoksa banlarım lan ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 hah şöle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 huun said: bomba değil, dış yüzey diyeceksin. valla tanklar için armor lafı geçer genelde, tankın zırhını temsil ediyor sonuçta o da. shell hem kabuk hem de bomba anlamına gelince, dedim heralde bombadır armor demediğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bu tank. bu da tanker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 abi tank =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 -Deno- said: Bu nedenle tasdik edilmiştir ki gözlemlenen tank, destekleyici bombası da dahil olmak üzere ( bu ne lan ) imal gereksinimleri olan 94/55/EC’nin Annex B’sinin 2. bölümü geçerli olduğu için üretim amacına uygundur, ekipmanın gereksinimleri olan aynı Annex’in 3. bölümü ve yukarıda sözü edilen özel şartlar ile birlikte Standard 13094:2008’in gereksinimleri de üretim amacına uygundur. // denizcaaaaAAAAAAN PARÇALA BENİİİİİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 döndün mü lan almanyaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 teşekkürler, ben gene benzeri bişey çıkartıp yetiştirmek zorunda kalmıştım. anca bakıyorm topike. öptüm. alıyoz tankı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar