Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

peugeot 407


DoubleW

Öne çıkan mesajlar

almayı düşünüyorum, özellikle yakıt tüketimi tercih sebebini arttırıyo istanbul trafiği göz önüne alınca.şekli falanda çok hoş.kullanan var mı varsa memnun mu.nette baya araştırdım zaten fakat burdanda tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istedim. en geç şubat başında alıcam.
alternatif olarak ne tavsiye edersiniz?
Bütçe 45-47 bin tl civarında.zorlanmış hali tabi ki. oyüzden peugeot 407 den pahalı olmasın araba mümkünse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi gerçekten tüm samimiyetimle diyorum ki, o kadar parayı bulduktan sonra hakikaten pejo alma. şekli falan hoş öyle giriyorlar kanımıza ama gerçekten bir süre sonra alışacaksın, sorunları ve fransız elegansı kalacak elinde. farnsızların kalite çemberleri asyalı ve almanlara göre daha cılız. elbette çok memnun kalabilirsin, ama pejo bence 207falan alınan, ilk basamak arabasıdır. tabi benim görüşüm, içine siniyorsa al yine kullanacak olan sensin :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 45.000 TL ayırıp sıfır araba alınacaksa gidip Peugeot, Hyundai, Kia falan gibi dandik markaların sözde üst sınıf arabalarını almak yerine, düzgün markaların orta-üst arası arabalarından almak çok daha mantıklı. Hele ikinci ele olurunuz varsa 2-3 yaşında tertemiz üst sınıflarından bile bulabilirsiniz iyi markaların.

Bir de bazı arkadaşlar gelip böyle konular açıp fikir istiyor, sonra ortaya 15-0 falan gibi bir "alma onu" galibiyeti de çıksa "üff bilmiyor bunlar demek ki bu işi" gibi bir psikolojiyle gidip aynı arabayı alıyorlar :) Kendilerini onaylatıp mutlu olmak istiyorlar, onaylanmazlarsa da gelen bilgiye kendilerini kapatıyorlar resmen. İnşallah öyle değilsindir de karton Pejo'dan kurtarırız seni :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Forumda toplumsal psikolojik irdeleme yapılması yasaktır hemşerim :P

Ben binmem. Bana göre dandik ve beklentilerimi tasarım ve dizayn olarak karşılamıyor. Bunca araç sattılar, herkes mi şikayetçi; hayır! Çok severek kullanan ve sonraki araçlarını da Aslancık alacak kadar seven ve memnun kalan insanlar var.

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Peugeotun en nefret edilen arabası 307 ilk arabamdı sonra sattım subaru impreza aldım sonra oda pert oldu şimdi 206 ya biniorum.

gönül rahatlığıyla alabilirsin.
içi dışı karton diyen arkadaşlar için bi ara ayrıca açıklamasını yapıcam nası bi sistem yaptıklarını karton falan değil maximum güvenli bi araç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...