escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Manve_13 said: Naz yapmak ayrı bişey salak saçma trip yapmak ayrı birşey. ama onu yapıcaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 NE NAZ MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 özür dileme ne hissettiğini öle çok sulandırmadan söyliyceksin mümkünse yüz yüze yoksa telefon açıp yap bunu mesajla değil diyorum en fazla 4 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 napae said: NE NAZ MI? Naz yapmak konusuna bu şekilde dahil olmamalıydın. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Kes Tolga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 TRİP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 yok hacı salak saçma trip yapan kız çekilmiyor gerçekten. Hani ben 2.5 sene yaşadım ordan biliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bak bu akşam rahat bir uyku uyumak istiyorsan bende aç telefonu özür dile rahatça uyursun sonra yarın sakin kafanla hesabını sorarsın ve yarın büyük ihtimalle sen ayrılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 mawiman said: bak bu akşam rahat bir uyku uyumak istiyorsan bende aç telefonu özür dile rahatça uyursun sonra yarın sakin kafanla hesabını sorarsın ve yarın büyük ihtimalle sen ayrılırsın. abi olabildiğince konuyu sonuca bağlamadan bitirmelisin bu günü görüşürüz diyerek bitirmelisin başka türlü olmaz özür dileme sadece ''senden gerçeksten hoşlanmıştım beraber iyi vakit geçiriyoduk senin varlığını bilmek hoşuma gidiyodu'' tarzı bişeyler diycen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 @ OP Değmez, üzme kendini. Zira; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 face ede '.' die yazmıs :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Şimdi akşam simidi gibi.. http://www.youtube.com/watch?v=qmPjyXCRFNg&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 terkedilmenin caresini yayinliyorum arkadaslar http://www.youtube.com/watch?v=eKfHqE83pDs 3 defa dinliyoruz aynen uyguluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 escape said: yaşını bilmiyorum ama yaş ile alakası var unutmanın. eğer 17 18 19 aralığındaysan unutursun daha ne kızlar çıkıcak. ama +25 isen evleneceğin kız kaçmış diyebilirim. allah kolaylık versin. evlenilcek kız 1 ayda "sen rahatsın" diyerek bırakmaz be abi naptın :) iyi olmuş ayrıca erkenden olması ayrılığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 lrem'in nickinin Irem değil de Lrem olması bi tek benim mi gözüme takıldı lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bende de var lan sürekli ilgi isteyen kız :) 1 senedir hiç bıkmadan istiyo ilgi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar