Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cok kötüyüm lan =(

Chewy

Öne çıkan mesajlar

mawiman said:

dostum eğer seviyorsan yarın sabah erkekden kızı ara ve özürdile gerekirse buluş onla aşkta gurur olmaz(yerine göre)

ama yok özür dilemek istemiyorsan

netlog
arkadaş
sevgilimol gibi siteler var takıl derim.

Bence sakın özür dileme. En fazla hislerini bi kez daha dile getir ama duygusallaşma. Sonra dön arkanı ve git =) Seviyorsa zaten gelir en fazla 2 güne
Sosyal ağlarda paylaş

lrem said:

Manve_13 said:

Bence sakın özür dileme. En fazla hislerini bi kez daha dile getir ama duygusallaşma. Sonra dön arkanı ve git =) Seviyorsa zaten gelir en fazla 2 güne

aynı şeyi söylüyorum bende

bence özür dilemeli çünkü ikili ilişkide gurur olmaz eğer şimdi özür dileyemezse ileride hiç dileyemez
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar zor olsa da sogukkanlı ol su durumda düzelteyim derken daha da kötü olabilir.bi kac gün aramamaya calıs,olay soguduktan sonra ara ya da msj at.ama asla panikleme,tamamen kaybedebilirsin.

ayrıca bi gün önce beni seviyodu bi gün sonra ayrılalım diyo tarzı seyler klasiktir onun icin fazla takılma sIkma canını düzelir.ama sogukkanlı olmayı da unutma,biliyorum cok zor ama öle baska türlü kız senden uzaklasır.
Sosyal ağlarda paylaş

Chewy said:

Dartanian said:

Güzel miydi lan bari üzülüyon tamam güzelse üzül izin vericem söyle hadi dürüstçe söyle.
Güzel değildide tatlıydı be hacı valla :S

Eğer ayrılık nedeni gerçekten dediği gibiyse altında başka bi neden yoksa hatamı anladım ben yeniden denemek istiyorum daha dikkatli olucam seni seviyorum diyip cevap bekle.Çok çok olumsuz bişey gelmezse -bi daha sakın bana mesaj atma.. gibi düzelir bence.
Sosyal ağlarda paylaş

chewy ;

boktan bir durumdasın , öncelikle geçmiş olsun .
herkez kendi fikirini beyan ediyor.bende kendi fikrimi beyan edeyim. bu durumda bence birazcık risk alabilirsin kızın dengesizliginden yola çıkarak. hafif ters pskoloji misali.
"herşey benim açımdan çok güzel gidiyordu vsvsvs ama beni bukadar kolay silebileceksen , bu ilişkiyi bukadar kolay bitirebiliceksen bunu bana şimdi gösterdigin iyi oldu."

dediklerimi ciddiye alma. ama kafanın bi kenarına yaz. ters pskoloji tutarsa. 1 saate ayaklarına kapanır hatun.
Sosyal ağlarda paylaş

mawiman said:

lrem said:

Manve_13 said:

bence özür dilemeli çünkü ikili ilişkide gurur olmaz eğer şimdi özür dileyemezse ileride hiç dileyemez

chewy bişey yapmamışki dün herşey süpermiş hatun seni kaybetmek istemiyorum fln diyomuş bugün ayrılmış chewy niye özür diliyo alla alla yaaa
Sosyal ağlarda paylaş

mawiman said:

lrem said:

Manve_13 said:

Olay gurur olayı değil ki burda. Özür dilencek bişi yapmadan böle basit bi tribe özür dilersen. İpleri verirsin hatun kısmının eline ki bu da ilişkinin sonu olur. Haa belki o an barışırsın ama bu olaylar daha sık tekrarlamaya başlar bu sefer ve bi noktadan sonra tamamen kopar
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben buna ilgi gösterdiğimde ODA MESAJLA ne kadar etkili oluosa onun için her şey mükemmel yani anlatamam da.Lan ders calısıyorum ders yani maximum ne yapabilirim ders calısırken.Sen gene arklarınlasın beni unuttun,hey noluo fln yağcak msjlar gene :S
Sosyal ağlarda paylaş

RaidenXelRu said:

chewy ;

boktan bir durumdasın , öncelikle geçmiş olsun .
herkez kendi fikirini beyan ediyor.bende kendi fikrimi beyan edeyim. bu durumda bence birazcık risk alabilirsin kızın dengesizliginden yola çıkarak. hafif ters pskoloji misali.
"herşey benim açımdan çok güzel gidiyordu vsvsvs ama beni bukadar kolay silebileceksen , bu ilişkiyi bukadar kolay bitirebiliceksen bunu bana şimdi gösterdigin iyi oldu."

dediklerimi ciddiye alma. ama kafanın bi kenarına yaz. ters pskoloji tutarsa. 1 saate ayaklarına kapanır hatun.

(tu) gercekten ii fikir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...