mani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 çok güzeldi ya. yeni hatun da güzel devamı gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ne güzel bi dizidir bu ya. karakterler, oyuncular çok çok iyi. bu USA Network'un dizileri hep böyle. çok başarılı karakter seçimleri, gelişimleri falan. İzlerken hep bi insanın içinde yaşam sevinci oluşturuyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 1. sezon bitirmek üzereyim dizi gerçekten eğlenceli tavsiye edilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 3. sezon finali çok koydu be Neal'in gidişi. İlla dönecek ama ne şekilde dönecek artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 sezon sonlarını genelde görmezden geliyor ama bu dizi hehe 2 bişeler ayarlayıp hiç birşey olmamış gibi kaldığı yerden devam edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 altyazıları cok geç çeviriyorlar kınıyorum buradan onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 uuummm kramer nealin babasi herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 tanıyor babasını neal, öyle olsa bilirdik sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 dsfv tanimiyor gibi duruyor. en son babasinin ortaginin verdigi resimde , bak baban ve sen resimdesiniz senin icin sakladim diyor ama babasinin gene gorunmuyor yuzu. sanirim 3-5 yaslarinda ayrilmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 resimde eşek kadar, bence yanlışın var. zaten sıfırlarlar gene boş tartışma bu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Arkadan iste gorunmuyor yani yuzu, benim demek istedigim hatirlamiyor nedir ne degildir tip nasil ismini bile bilmiyor diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 4. sezon yarın sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 mani said: 4. sezon yarın sabah. ne güzel bir havadis. mutlu ettin vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 720p düştü erkenden çektim sabah. bu yoklukta iyi oldu başlaması haftaya da breaking bad başlıyor idare ederiz ikisi ile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Bir haftadir izliyorum, 3. sezonun oratalarindayim. Nasil kacirmisim ben bunu anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 4. bölüm sonu iyiye işaret. iyi bölümler geliyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Yeni ezon basladi, son sezon olacakmis. Sıkıcı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Cok kotu bu sezon. Haftaya bitiyor ama dizi, son bolume geldi sonundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bitti az önce. en sevdiğim dizilerden biriydi biraz garip oldum =( edit: yuh son 6 post'un 3 ü benim. 2012-2013-2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Bende bastan sona izledim bunu da notum averaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 mozz iyiydi. onun için izliyodum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar