Laorx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 said: In the futuristic action-thriller Repo Men, humans have extended and improved our lives through highly sophisticated and expensive mechanical organs created by a company called The Union. The dark side of these medical breakthroughs is that if you don’t pay your bill, The Union sends its highly skilled repo men to take back its property…with no concern for your comfort or survival. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Jude Law kadar aksiyon filmine gitmeyen bir adam bilmiyormuşum ben hakkaten. Yani adam bir yamuk duruyor elde bıçak sopa falan, ama güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 gecelik % kaç veriyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 konu klasik de aksiyonu fena gozukmuyor, izlenir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 jude law ve sci-fi olduğundan galiba aehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Az önce bitirdim filmi sonu tam WTF?!?!?!?OMG!!!!111!!one lik bir sondu. Benim hoşuma gitti film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 yeni izledim de güzel film bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 baya iyi yorumlar aldım filmle alakalı ya. izleyeyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 unrated izleyin bari anatomi görün biraz eheh8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 eh filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 sonu duvara çarpma etkisi yaptı, aldatılmış hissettim kendimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 müzikal olanı da çok iyiydi bu da süper olmuş. sonu tahminime yakın bitti ama yine de şaşırmış hissettim kendimi. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 tatsızdı yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 arkadaşlar soundtrack sorusu jude lawın ameliyattan sonra işyerine gittiğinde arkadaşlarınının ona kucak dansı yapan hatun sürprizinin olduğu sahne var orada bir elektronik parça giriyor bulamıyorum bir türlü. albümünde de yok bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Filmin sonu ile alakalı DİKKAT Sonunda belli bir kısımdan sonrasını bizimkinin hayal ettiğini ögreniyoruz ama tam olarak nereye kadar ki kısım gercek nerden sonrası hayal anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Absolut said: Filmin sonu ile alakalı DİKKAT Sonunda belli bir kısımdan sonrasını bizimkinin hayal ettiğini ögreniyoruz ama tam olarak nereye kadar ki kısım gercek nerden sonrası hayal anlayamadım. sonu ile alakalı spoiler izlemeyen okumasın tadı kaçar. Hani kızla saklanırlarken arkadaşı basıyor bunları, oradaki çatışma esnasında da kafasına bir darbe alıyor, (tam hatırlamıyorum kafaya darbe miydi başka birşey miydi, bayağı oldu izleyeli ama o sahne olduğuna eminim) oradan itibaren hayal işte. Zaten son anda hayal olduğu ortaya çıkınca ve bir anda sahne değişince o basıldıkları yere dönüyordu diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Aket-Atum said: Absolut said: Filmin sonu ile alakalı DİKKAT Sonunda belli bir kısımdan sonrasını bizimkinin hayal ettiğini ögreniyoruz ama tam olarak nereye kadar ki kısım gercek nerden sonrası hayal anlayamadım. sonu ile alakalı spoiler izlemeyen okumasın tadı kaçar. Hani kızla saklanırlarken arkadaşı basıyor bunları, oradaki çatışma esnasında da kafasına bir darbe alıyor, (tam hatırlamıyorum kafaya darbe miydi başka birşey miydi, bayağı oldu izleyeli ama o sahne olduğuna eminim) oradan itibaren hayal işte. Zaten son anda hayal olduğu ortaya çıkınca ve bir anda sahne değişince o basıldıkları yere dönüyordu diye hatırlıyorum sonuyla ilgili korkunc spoiler açma! baskın sırasında elemanın kafasına demir vinc mi ne isabet ediyor sonra komaya giriyor. Yeni çıkmış olan sinir sistemi hedesini bunda deniyorlar. O baskından sonra zaten arada kopmalar oluyor işte o sırada sistemi takıyorlar ve geri kalan herşey beynin aldarmacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Tamamda hangi baskın sırasında oluyor onu tam kestiremedim yani bizimki fugutive olduktan önce mi sonra mı bu baskın mesela? Veya kızla beraber kaçmaya başladıktan önce mi sonra mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar