Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 sayılan oyunlar hep akla ilk gelen oyunlar. böyle ne bileyim capitalism 2 gibi değişik oyunlar önerirsiniz diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 romance of three kingdoms var, oynamadıysan hiç güzeldir oyalar baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ceaser (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 knights of honor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 guden said: romance of three kingdoms var, oynamadıysan hiç güzeldir oyalar baya. Aynı tarihte geçen orduların savaştığı aksiyon oyunu serisi var. Dynasty Warriors'du sanırım. Onlarda gamepadle eğlenceli oluyor bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 knights and merchants Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 pharaoh oynuyorum yeniden de şu oyunun görev mantığını hala çözemedim... istenen her şeyi yapıyorum bölüm bitmiyor bitmiyor... ben öyle şehri kurarken görev bitti muhabbeti çıkıyor haaa bitti mi diyerek yeni göreve geçiyorum. oyun önerileri için teşekkürler şu anda indiriyorum bir kaçını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ufak bir sorum var, en alakalı topic e yazıyım kirlilik olmasın. pharaoh, zeus ve ceaser 3 ü indirdim geçen. bunları hangi sırayla oynamalı, pharaoh önce gelmeli heralde fakat "bu ne lan aynısı bu diğerinin" demeyip max. zevk almak için nasıl oynamalı? felaket derecede single player açlığı çekiyorum şöyle uyduruk makinelerde çalışan falan aynı zamanda. önerile açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 valla ben aradım bulamadım bu başlıkta. tekrar yükledim pharaoh ve stronghold crusaderı. onlarla yetiniyorum. farklı bir şey çıkmadı malesef ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 pharaoh tan kafalama girdim. hiç bir halt hatırlamıyorum yanlız, az bişi oynamıştım bi de, felaket gg yim. yıllar yıllar sürüyor objective'leri tamamlamak yahu. ciddi şehir planlama gerekiyor, teki pottery yok evde diye ağlar, teki bira gelmedi der, e birader şehrin diğer ucunda tabi yapan yerler. bazaar dan çıkan kadın kafadan 5 senede gidiyo oraya. nasıl beyin yordu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 evet öyledir pharaoh, kimseyi memnun edemezsin ve yıllar sürer, hele ki çöl ortasında köye piramit yaptırmaya çalışıyorsan ve tanrılar mızıkçılık yapıyorsa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 pharaoh'ta hala bir görevin nasıl sona erdiğini anlıyamadım. fazlasıyla sahip olduğum görev istekleriyle bir bölüm geçemedim. dalgama bakıp sağa sola yayıyorum şehri bir anda kendiliğinden bitiyor. bu olayına uyuz olduğumdan oynayamıyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bilemiyorum, direk yazıyo mission objectives'de her bişi. rating ler falan tutmuyodur belki ya da "bi evi şu hale getir" falan vardır. bi olay daha var ki çok küfrettiriyor, yakınlarda ev yoksa orda kimse çalışmıyor, dolayısıyla madenler -uzaklarda oldukları için- için ayrı ev grupları kuruyosun, ama oralarda da su yok. su olan en yakın yerden yol yapıyosun bu seferde su kaynağında yakın ev olmadığı için adam çalışmıyo. haeghahsda böyle gidiyo bi bakmışsın tüm haritaya yayılmış şehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 planescape tornment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bari doğru yazsaydın adını oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 planescape tournament olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar