pnoise Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 işte fransızca adın nedir, naber, şöyle böyle,kedi,köpek kuş gibi basit şeyleri öğrenebiliceğim site var mı? egzersizleri falan olan.... 2 aya kursa başlicam biraz pratik yapayım dedim
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Fransizca ogreniyorum die bi cd var onu bulursan download edip yararlanabilirsin.
irin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 fransızca denmiş ama ben başlıgı gorup coktan linkimi hazır etmiştim.neymiş başlık konuyla birebir alakalı olucakmış(bknz: forum kuralları )fdfgh ispanyolca ama bu
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Dil dile değmeden dil öğrenmek mi? Zor :D
sinad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Rosetta Stone adlı dil programı var 3. versionu çıktı ve süper olmuş. Tavsiye ederim bi yerlerden edinmeye bak programlı bir şekilde çalışırsan çok şey katar.
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Caponca öğrenmek istiyorum dersem verebileceğiniz link ne olur?
Öne çıkan mesajlar