Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ya bu programi simdi hd2 winmo 6.5 kullanan telefonuma kurdum ve inanamadim. o kadar basarili ki herkese tavsiye ederim. tabii ingilizce ama bir sekilde sozcuk ekleyebiliyorsak icine nefis olacak. super bir sey. win mo cab : http://www.productiveorganizer.com/mobile-productivity/swype-best-virtual-keyboard-for-windows-mobile-and-android/ videolari ; http://www.productiveorganizer.com/mobile-productivity/swype-best-virtual-keyboard-for-windows-mobile-and-android/ resmi sitesi : http://www.swypeinc.com/ bu arada Cab dosyasi samsung omnia 2 den xda-developers tarafindan portlanmis hali. buyuk ihtimal omnia 2 turkiyede cikacak veya cikti ise icinde turkce dili destekleyen sozlugu olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 cok uzun zamandir var boyle alternatif klavyeler.. vaad edildigi yeri alabilecegine inanmiyorum. teker teker her kelime icin sormasi ve insanlari belli bir standartta yazmaya zorlamasi cok sinir bozucu oluyor. "okula gidecegim" yerine, "okla gitcem" yazmak omur kisaltabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 anlattigin gibi degilki ? hic alakasi yok soylediklerinle. bir dene gosterdigim klavyeyi gercekten cok basarili. ha bu arada kelime ogretebiliyorsunuz. ornegin : gorusuruz u normal sekilde tuslara basarak yaziyorsunuz bir dahaki sefere tuslarin uzerinden suruklediginiz anda gorusuruzu otomatik yaziyor. senin soyledigin gibi kisaltma yazmiyor zaten. okula olarak yazar ve ogretirsen (cunku turkce sozluk yok) bir daha ki sefere okula yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 uzun zamandir var demissin diger programlar nelerdir ? buna benzer 2 tane daha var ikiside bunun kadar basarili degil. daha yeni lanse edildi bunlarin hepsi 3-5 aylik hadiselermis. diger ornekleri yazarsan onlarida deneyeyim belki turkce destekleri vardir. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 "sadfsadfsad" yazamadıktan sonra ne anladım ben o klavyeden. Küfür de olmaz hem onun içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 http://www.shapewriter.com/history.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yazabiliyorsunuz yahu istersen normal sekilde kullaniyorsun.. illene o gorundugu gibi degil normal keyboard, istersen o sekil. mum-chamber benim buldugum diger iki programdan birisi o. digeride slideit. http://www.dasur.co.il/Product/SlideIT/SlideIT.php geciniz. denemeden on yargi ile karsilamayin hemen :) ayrica yazdigimi okumuyormusun yahu istersen git kufur ogret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 T9u da o yuzden sevmezdim, o da ogreniyordu ama ugrasamam ben onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 T9u bende sevmiyorum. o nasil ogreniyordu bilmiyorum ama bunda sen zaten normal klavye gibi kullan eger o kaydirarak yazma ozelligini kullanmak istemiyorsan, o ara ornegin 3 ay boyunca yazdin durdun normal klavye gibi tum yazdiklarini ogreniyor alet ozel bir ugrasim yok yani.. neyse canim eger winmo-android-iphonu var ise elinizde denemeye deger bir program. en azindan eglenceli. normal tuslara basarak yazarken normal herhangi bir klavyeden hic bir farki yok ustune kaydirarak yazarsaniz guzellikleri ortaya cikiyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 2005 ten beri el yazımı tanıyor telefonum, extra bişiye ihtiyac duymuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 esasinda en guzeli ve rahati o ama parmakla yapmasi cok zor. sanirim pen tarzi bir sey kullaniyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 swype iyi hoş da türkçesi yok mu yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 nasil sapik bir algoritma donuyor bunun arkasinda allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Turkcesinin çıkması uzun sürer herhalde. Klavyeye cok hakim olmak lazım bunu kullanmak için. F klavyesi varmı bunun hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yok sanırım F klavyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 swype for symbian http://betalabs.nokia.com/apps/swype-for-symbian edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ayrıca said: Hi All, We've had so many questions about which languages we support, we put together a list! Thanks for inquiring. Currently Swype supports: English (US and UK), French, German, Italian, Spanish, Danish, Dutch, Malay, Russian, Slovenian,Portuguese (Brazil and Portugal), Romanian, Slovak, Swedish, Serbian (Latin Keyboard), Czech, Greek, Polish, Indonesian, Norwegian (Nynorsk and Bokmål), Turkish, Icelandic. gibi bişi buldum fakat symbian swype için acaba geçerli mi değil ise nasıl dil yükleyebiliriz.. çünkü tek tek kelime girmek gayet uzun olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 5800 da test ettim biraz alışarak gerçekten mesaj atarken gayet hızlanabiliriz fakat önce türkçe dil desteği gelmesi gerek ayrıca T9 kullanmaya benziyor gibi.. T9 kullanmayı sevmeyenlerin hoşuna gitmeyebilir bilmiyorum. Harflerin yerini ezberlemek gerkli bide.. çünkü parmağımızın altında kalan harfi göremiyoruz bu da yazarken yavaşlatıyor.. Zaten bütün harflerin yerini biliyorum demeyin.. yazarken yazması kolay ama düşününce Z harfi nerde ya da I harfi nerde diye.. yazarken el basıyor ama görsel olarak tam emin olamıo insan bazen.. neyse bu kadar benim düşüncelerim.. ama bence bu bir devrim, dokunmatik telefonda mesaj yazma devrimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Yeni kelime nasıl ekleniyor. Veya bütün bir sözlüğü eklemek mümkün mü mesela TDKyı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Android'de SlideIT'in Türkçe'sini 1-2 aydır kullanıyorum ben. Kelime eklemek için kelimeyi yazıyorsun eğer sözlüğünde yoksa öneriler kısmında bir + işareti ile add word to dictionary çıkıyor tıklayınca atıyor kelimeyi. Batch import gibi birşey yok ama. Zaten Türkçe'sinin sözlüğü oldukça iyi. Çok eklemem gereken kelime çıkmadı bende. Özel isim ve/veya negzel, saylanmaz gibi kasıtlı typo eklemeleri dışında. Bu arada imla klavuzu etkisi de var, yazım yanlışlarını da öğreniyorsun SliteIT sayesinde, ayırman gereken soru ekleri vs. Güzel program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Bence çok güzel... Algoritması deliceye benziyor. Beyin almaz yani. En azından bizimki. Androidde çalışabiliyodu dimi? Dur bi xperia x10uma yükliyim deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 yahu androidin swypeı için türkçe var mı? bulamıyorum internette bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 var. swype turkce apk yazıp bulduydum. googleandroid.gen.tr'de mi ne linki vardı. ama ne swype ne bişi, en iyisi orijinal rom'daki htc'nin kendi şeysiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 açıyorum klavyemi yazıyorum tıkır tıkır. swype falan ilk betasında kullanmıştım. sonra kullanmadığımı farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 cyanogenmod kullanıyorum. bu rom için türkçe xt9 desteği olan bir klavye var mi? ya da stock gingerbread keyboard'a türkçe sözlük nasıl eklerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar