Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 "peder zickler" said: kız da kız olsa bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Kız 16 yaşında ama su aygırına benziyor. Yalnız kızın sülaleden hiç bahsedilmiyor sonda, bu olayı duyduktan sonra kesin bir intikam timi kurmuşlardır kendi çaplarında ve namuslarını temizlerler Episode 2'de. Ama yok belki de ters ilişki diye elleşmezler, nasılsa zar sağlam durumda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 cem yilmaz in dedigi gibi ulan sanki biz marjinaliz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 http://www.desca.dk/Gammelt/fuuuuu.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Buyse said: ekşiden said: olay f.u parantezine alınarak çözülmeye çalışılırsa daha anlaşılır bir hale gelecektir muhtemelen: f.u. 8====o {(.)a.d(.)xoxo(.)n.b(.)}^vivid =~ aşk-ı memnu- n.b.'nin götü bence oldu.. ahah Adam kasmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Ama yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 türbanlı emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Abi niye kimse "ulke bunlari kaldiramaz, ulusal degerlerimize uymamis" falan demiyo bu konularda da baska konularda rahat rahat sikiyolar ? Tum ulke tren yapiyo haberiniz yok lan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bu haberin üstüne ı sız mesajı uykulu halde garipsedim bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 noluyo lan noluyo lan noluyo lan ali gibi mal oldum haberi okurken kim kimi napmış derken en sonunda her şey temize çıkıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 myfriendstersiliski.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ilişki ağını ben anlamadım gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 türkiyede çekilen diziler gibi kimin eli kimin ******* gibi ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 cem yılmaz'ın buzlu badem esprisine dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 mawiman said: türkiyede çekilen diziler gibi kimin eli kimin ******* gibi ¿ rating alıyor ama boyle saca boyle tarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Abi sadece resme bakarak söyleyebilirim ki yalan haber. Hiç bir erkek öyle bir kızı, hem de türbanlıyken "bi lezbiyen ilişkiye gir de izleyeyim keyfim yerine gelsin" diye zorlamaz abi.. Çok kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Allah askina su hayat deneyimlerini yaz da bi okuyup ogrenelim Nil be. Cidden nasil bu kadar emin oluyorsun, nasil bu kadar yaziyorsun merak ediyorum. Ben de diyorum ki turbanlilarin fantezileri seninkinden daha fena, bastirilmislik psikolojisi hede hodo. Hadi bakalim. Bu arada 20 yasinda falandin sen di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 sadece ilk ve son postu okuyarak yazıyorum ki bu dünyada tavuğa eşşeğe bile tecavüz edenler varken neden öyle bişey istemesi imkansız olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Türbanlıların çok fena fantazileri var o ayrı. Ama eğer yasadışı şekilde zorla bi kızı zevk objesi yapacak olsaydım gideri olan bi kızı kaçırırdım yani. Onu söylemek istiyorum. Kısaca gerçekse de değmezmiş, adam kendine yazık etmiş @cansın: Haklısın aslında bu olaya mantıklı bakmamak gerek. Vazgeçtim evet isteyebilirmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 pisleştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 nileppezdel said: Abi sadece resme bakarak söyleyebilirim ki yalan haber. Hiç bir erkek öyle bir kızı, hem de türbanlıyken "bi lezbiyen ilişkiye gir de izleyeyim keyfim yerine gelsin" diye zorlamaz abi.. Çok kötü.. insanların kriterleriyle kendininkini bir tutma edit: geç söylemişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Vay anasını, bak sen N.B.'ye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 pogodi said: pisleştim. Ahaha :D O onların pisliğiydi ya sen sadece gösterdin pisliklerini. Kameramanın suçu yok, oyuncular utansın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 evet aynen öyle=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar