aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 evet, aynen oyle. http://www.youtube.com/watch?v=4DCFPS58KYY -excuse me miss, what color is michael jackson? +black -ZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA craig robinson sen kocaman bir cilginsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 hahhaa :D Micheal Jackson olayı çok iyi. İzlenmeli, çıksın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ahahah çok eğlenceli bir filme benziyo, çıksın hemen izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 eşsizmiş "Must be some kind of a hot tub.... time machine..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 aquila said: -excuse me miss, what color is michael jackson? +black -ZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Muhteşem görünüyor bu film, izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 aquila said: -excuse me miss, what color is michael jackson? +black -ZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 abi time machine'li film! güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 aahahahah super. chevy chase falan scma sapan herkes :D ZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bide time machine in aygıtlar tam deloreandan fırlamış gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Hehe Michael Jackson olayı iyiymiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Hepsini anladım da John Cusack ne arıyor orada lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 romantik karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 "It must have been a.... hot tub time machine" sonrası bakışa gülüp duruyorum ya of olamaz ahhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 sağlam güldürdü ama okadar iyi değilmiş bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Süper film (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Of Craig Robinson ağlatıyor ya hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Craig Robinson en iyi. Michael Jackson'ın rengini sorduğunda ve küvette ağlarken ben de gülmekten ağladım. Rob Corddry'i hep dandik filmlerde, dandik karakterleri canlandırırken gördüğümden uyuz olmuştum meğer ne süper bir adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 This better be the last time my ass travels through time. Çok güzeldi film valla, izleyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 hahahaha çok güzeldi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 michael jacksonu sorma fikri kimin aklına gelmişse elini öpmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 bekledigimden iyi cikti valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Türkçe altyazısını bulamadım bi türlü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 türkçe alt yazı var mı hiç piyasada ben bulamadım, yok herkes mi ingilizce izledi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 turkce altyazi yok, henuz ceviren olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 güzel filmdi, ama sanki çok daha komik olabilirmiş gibi geldi. ne bileyim yani ben 20 yaşındayken zamanda 20 sene geri gitsem tadını çıkarmaya bakardım film boyunca hadi amca geri dönmemiz gerek diye zırlayıp gezmezdim. sinir oldum lan hibineye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar