BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 sen misin demedim sen kimsin dedim ama neyse uzatmalayım haklısın belli ki alınmaya müsaitsiniz[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 *! çekirdek alır * hadi vur vur polis gelene kadar :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 tabi ki alışık olan farkına bile varmazken alışık olmayanların korkması kadar normal bir şey yok deprem mühendisiyim ben, ne depremler gördük, neleri videolarından ve sonuçlarından inceledik, öyle şeyler olma ihtimali var ki (sakarya'daki gibi, boludaki gibi) onları görmek ya da en azından medyadan takip etmek biraz olsun manevi dayanıklılığını arttırdı insanların, az da olsa... herkes az çok bir şeyler biliyor artık, Ankara için eskiden deprem kuşağında bile değil denirken artık insanlar Türkiye'de deprem bölgesi olmayan yer olmadığını öğrendi yalnız yine aynı herkes bazı bölgelerin (tıpkı Ankara gibi) nispeten daha yaşanır yerler olduğunu da öğrendi deprem açısından, bu da bir nevi güvence oldu insanlara belki bilmemkaç şiddetinde depremden korkulur mu, yaygara kopartılır mı demek yanlış ama artık bir yere kadar da "alışık" olmamız gerekiyor depremlere, burada gelen tepkinin şiddeti olması gerekenden fazla olmuş olabilir ama özetle tepkinin amacının bu "alışık olma durumu" nu anlatmaktan öte bir anlam ifade ettiğini sanmıyorum ayrıca ; said: sanerixx, 17 Temmuz 2004 12:30 tarihinde demiş ki: off istanbullularda da bu var, "sizi gidi sefiller siz deprem mi yaşadınız? bakın biz burda krallar gibiyiz 6.0 dan küçük depremde popomuzu kıpırdatmayız".... gibi bir durum olduğunu da sanmıyorum, bir şeyler yaşamış tecrübe etmiş olmak diğer insanlarla dalga geçilmesini gerektirmiyor, ama siz buna zemin hazırlarsanız o sizin tecihiniz tabi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 17 Temmuz 2004 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Birisinin saçma sapan korkusu diğerinin hayatını etkiliyorsa o kişinin en sertinden tepki vermeye hakkı vardır. Korkan bir kişinin bunu "korkuyoruummmmm" diye bağırarak göstermeye başladığı an bununla ilgili hem olumlu hemde olumsuz tepki almayı baştan kabul etmiş olması gerekir. O şekilde bir tepki almak istemeyen efendi gibi yerinde oturur. Bir şeyi kamuoyuna sunduğun an artık o sana özel bir şey değildir. İki ufak şey olacak, millet yaygarayı koparacak bundan dolayı bir çok kişi unutmaya çalıştığı geçmişi hatırlayacak ve o günleri hiç yaşamamış kimileri de arayıp "aman oğlum birinci köprüden geçme deprem olacakmış orası sakat, aman oğlum Saros'a gitme orada da deprem olacakmış" diyecek. Yok öyle yağma. Sizin minnacık şeyleri büyütmeniz benim hayatımı etkiliyorsa dünde tepkimi koydum, bugünde tepkimi koyarım, yarında koyacağım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 koy anam sen de koy, koyan koydu zaten... (küçük emrah replii)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Depremi unutturmamak önemli ama bunu yapmanın yolu böyle olmamalı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Önlem almak gerekio bunun yanında yazılmışsa olur bunun yanında sakınılan göze çöp batar bunun yanında önce eşşeğini sağlam kazığa bağla sonra allaha emanet et bunun yanında....[signature][hline]DUR YOLCU !...... abi 2.5 lira versene be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 korkma 2-3 sn bişey olmaz amma tırmışsın normal bişi :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ben hissetmedim walla. başın dönmüştür senin (gerçi ankaranın ta en köşesi ama hissedilirdi dimi?)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Absolut, 17 Temmuz 2004 18:15 tarihinde demiş ki: Depremi unutturmamak önemli ama bunu yapmanın yolu böyle olmamalı. depremi unutturmamakla ilgili bir tavsiye veya yöntem yok ki bundan önceki mesajlarda? keşke bunları konuşacağımıza deprem gerçeğini nasıl gündemde tutup, konut edinirken veya inşa edilirken neler yapılmalı onu konuşabilsek[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ben de dedantor muhendisiyim. herseyin muhendisligi var artik.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 deprem mühendisliği de mi var yaw?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: unity100, 17 Temmuz 2004 20:13 tarihinde demiş ki: ben de dedantor muhendisiyim. herseyin muhendisligi var artik. :p var evet bi diploma verdiler valla kandırdılar mı bilmiyorum, hatta branş haline gelecek yakında, şimdiye kadar gelmemiş olması bile büyük eksik[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar