Loxias Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Bu aralar, eski olsun yeni olsun blu-ray filmlere takmış durumdayım. Son 2 günde LOTR serisi ve Matrix serisini bitirdim. Önerileri bekliyorum. edit:blueray değilmiş blu-raymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 The Departed, The Fountain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dark knight izle, pixarın butun animasyonlarını izle. bide blu-ray izle tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 efektler için blu-ray diyosan ona önermicem normal izlemek için kesinlikle 3 bourne'u da izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 çok para arkadaş bluray.ama avatarı alacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Laorx said: blueray izleme, blu-ray izle bence:D Nasıl yazıldığını görmek kısmet olmadı. Brrip gördüm hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 download edip izliyorsun herhalde ? para dayanmaz yoksa satın almaya hehe. transformers izle bluray. görsellik bakımından. black hawk down izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 cok guzel baslık lazımdı bu. bi de sunları tv'de izlemenin yolu olsa. notebook'un ekranında hicbi keyfi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 lord of the rings serisi edit:izlemişsin ztn sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 toggie said: cok guzel baslık lazımdı bu. bi de sunları tv'de izlemenin yolu olsa. notebook'un ekranında hicbi keyfi yok. Laptopda ve tvde HDMI çıkışı varsa, kablo alıp bağlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 animasyonlar izlenebilir, pikselli felan çekilmiyor çünkü hiç misal UP!, kung-fu panda,finding nemo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 _catastrope_ said: toggie said: cok guzel baslık lazımdı bu. bi de sunları tv'de izlemenin yolu olsa. notebook'un ekranında hicbi keyfi yok. Laptopda ve tvde HDMI çıkışı varsa, kablo alıp bağlayabilirsin. notebook'taki normal ekran kartı cıkısı, hdmi degil herelde onlar daha bi gens ve dikdortgen oluyodu yanlıs hatırlamıyosam. pff patladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dönüştürücüler var. vga - rgb vga - scart olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Iron Man Pirates of the Caribbean serisi Transformers X-Men serisi Blade serisi Rambo 4 :) The Incredible Hulk Wanted Forbidden Kingdom kısacası, böyle romantik, sıkıcı olan filmler harici içinde bol aksiyon olan her film izlenir br olarak. aslında onlarda izlenir ya bence herseyi açın br izleyin. Bursa'da falansan baya br film var bende değiş-tokuş yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 mani said: dönüştürücüler var. vga - rgb vga - scart olması lazım. evet dogru diyosun. var bende hatta o donusturucuden. desktop pc'ye aldıgım ekran kartının kutusundan cıkmıstı. du bakiyim ya arastırıcam bu isi. efsane olur cidden benim icin. bi de dvdplayera baglı olan ses sistemini de direkt tvye baglamasını ogrendim mi degmeyin keyfime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Matrix 1 iyi gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 toggie said: notebook'taki normal ekran kartı cıkısı, hdmi degil herelde onlar daha bi gens ve dikdortgen oluyodu yanlıs hatırlamıyosam. pff patladık. Dedikleri gibi, vga içinde dönüştürücüler var ama görüntü kalitesi iyi olmayacaktır. Bir ihtimal şöyle bişi olabilir, eğer notebook dışında normal bi pc varsa, DVI çıkışı olabilir. DVI lar HDMI a dönüştürülebiliyor, sadece ses aktarmasında problem olabiliyor, onda da ben yardım ederim. Kablo şekilleri HDMI girişi böyle bişi: Bu HDMI-HDMI girişi, hem tvde hem pc/laptopda varsa kullanıyosun: Bu bahsettigim DVI->HDMI kablosu Bu VGA -> TV diye geçen bir kablo, bazı tvlerde bu giriş oluyor. Bu da VGA -> Scart Öylesine bi arıyım derken şöle bişi buldum, istediğin tam olarak bu olabilir:Bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 baya ugrasmıssın saol. sonuncusu galiba ihtiyacım olan sey. neyse artık para biriktirip digiturkun plusını alırız. boyle kablolarla ugrasmak yoruyo beni, zaten tv'nin arkasının fotografını ceksem mideniz bulanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 tartışmasız ilk tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 iyi de o çözünürlülüğü karşılamıyor o sonuncu kablo. bi manası kalmıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 evet kabloya biraz para bayıp altın kaplama alacaksınız. daha iyi netlik sağlıyor(muş). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yok artık. duydugum en sacma sey buydu herelde son gunlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 altın uçlu hdmi kablo %10 daha iyi görüntü saglıyormuş.38 liramı ne verip aldıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 benim dediğim vga-scart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 valla final fantasy advent children diyeyim ama o kadar para dökmüşler filme adamlar lakin final fantasy 7 oynamadıysan zerre bişey anlamıyorsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar