Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 said: A comedy about two cops whose adventures include locating a stolen baseball card, rescuing a woman, and dealing with gangsters and their laundered money. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 OF TRACY MORGAN EN İYİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Çakma bir filme benziyor ama Bruce Willes'in polis olduğu her film izlenmelidir diyerekten giderim herhalde. Adam kaç yaşına geldi hala idolüm. 1:55 efsane ama hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ohaa Kevin Smith yönetiyormuş nasıl çakma film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 "Helloooo the president is Black nooow" ahahahahaha çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 hahahhah iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paz Vega mı OOOOOOOOO ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ahaha cidden Kevin Smith bende yeni gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 no no no no sahnesi gif yapılıp efsane imagemacro olmazsa internetimi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Xaenin said: OF TRACY MORGAN EN İYİ. ahah kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 2010 da herkes polis anlaşılan. bruce willis, s.w. scott var daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Kevin Smith'in kendi senaryosunu yazmayarak yönettiği ilk filmi olacak ki ben bu filmden hiçbirşey beklemiyorum. Komik olur, eğlenceli ve kaliteli olur birşey diyemem fakat Kevin Smith'in belirli bir kalitesi vardı, onun dışına çıkmasını hiç istemiyordum. Asıl hayal kırıklığı da bu olacak Guy Ritchie'nin de öyleydi mesela :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bana cehennem silahını anımsattı, yaşlı dedektif, deli ortak, fırlama muhbir... ama izlenir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Robert DeNiro ve Eddie Murphy'nin bir filmi vardı onu anımsattı bana. Showtiiiime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Xaenin said: OF TRACY MORGAN EN İYİ. Xaenin said: Ohaa Kevin Smith yönetiyormuş nasıl çakma film? +SWS ve suphesiz ki jason lee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ben Kevin Smith'ten bir Jay and Silent Bob filmi, en kötüsünden tüm filmlerinde kullanmasını beklerdim fakat jason newes'in uyuşturucu bağımlılığı yüzünden araları bayağı bozukmuş, artık göremeyecez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 jay and silent bob gecti artik, surekli yapmanin bi manasi yok, ha olucak filmler var, ama onlarda kendi yazdigi filmler zaten, iki laf ederler biter. boyle ciddi yapimlara gitmez jay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Direk showtime geldi aklıma, eğlenceli film olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Red Band Trailer! http://www.youtube.com/watch?v=fPkykvSWwX8 The Unfuckebles ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar