Economics Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Arkadaşıma doğum gününde org alıcam da . Şöyle bişeyler düşündüm . Nasıldır iyimidir . Arkadaşım orta düzeyde çalıyor orgu şu org ; http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=6614&gid=240 bana uygun gibi geldi . bu işlerden anlayanlar biraz yardım ederse çok sevinirim verdiğim paraya değsin istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sen ne güzel bi arkadaşmışsın yannız. arkadaşa gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 çocukluk arkadaşım ama o benim kardeşim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kardeşim olur musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 şöyle bir arkadaş bulamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Hediye alacağın kişi bir grupta çalacak mı? Bir de kesin bütçe 450 500 ytl midir? Ona göre araştırmaya çalışayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 orgy önerisi okudum. aslında öyle okumadım işte yazmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 öyle olsa çok iyi olurdu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2991&gid=1179 İkinci el almak istemiyorsun tabi hediye olduğu için ama. Eğer gruplarda da falan çalacaksa böyle bir şey daha uygun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 juno-d fena klavye değil. ancak bu kadar kullanımı zor olan başka klavye görmedim. bildiğin iki satır hesap makinesi ekranı gibi ekranı var aletin. karmakarışık neyin nerde olduğunu ezberleyene kadar ömür yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 şimdilik grupta çalmak gibi bir planı yok kendini geliştirme aşamasında henüz . 450 - 500 ytl max. olursa iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 o zaman al bi şey gitsin ehuhe pratik için zaten tavsiye edilen normal piyano sesini kullanmasıdır, o da üç aşağı beş yukarı her klavyede var zaten (tabii ki gerçek piyano sesi gibi değil ama ne sesi olduğu anlaşılıyor en azından sdfjh). eklemeyi unuttuğum bir nokta, gidip bir bilenle bakılıp alınırsa iyi olur, her ne kadar ucuz bi şey alıcak olsan da tuşlarının büyüklüğü kalitesi vb. önemli olacaktır. mesela adam yıllarca çok hafif tuşlu klavyede çalarsa (mesela ben mm6 çaldım) sonra benim gibi gerçek piyanonun başına geçince çok pis afallayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 evet evet o noktayı bende düşündüm piyano tuşlarına basmış kadar olsun istiyorum alcağım alette . O manada sormuştum zaten nasıldır diye ama heralde illaki gidip bakmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yaklaşamıyor hiçbi şekilde piyano ağırlığına zaten de (hele o fiyat aralığında), olabildiği kadar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Casio'nun WK dışında iyi serisi yok ama. WK al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Korg al. Roland da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 O fiyata tuşe aranıyorsa anca yarı ağır tuşeli midi klavyeler ya da gerge'nin dediği gibi wk serisi olur. Juno D de biraz menü karıştırmak lazım o da doğru. Ben yine de ondan yanayım. En azından daha uzun vadeli. Gönül ister millet Korg Triton vs alsın ama bütçe meselesi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Bu da düşünülebilir ama pahalı işte: http://www.compel.com.tr/Include/Modules/ProductDetail.php?CatID=3&ManID=10&ProID=1838 Bir ucuz modeli bu: http://www.compel.com.tr/Include/Modules/ProductDetail.php?CatID=3&ManID=10&ProID=3029 İki kişi birleşip birinciyi alabilirsiniz arkadaşa belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ahuaha başlığı bitek ben mi yanlış okudum lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Bu arada hali hazırda midi klavyesi varsa ses modülü de alıp mutlu edebilirsin onu. http://www.youtube.com/watch?v=goclUPsgJaA tey tey 3 sene önce bunu kullanıyordum ben yaw. Nereden nereye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 DoruK said: orgy önerisi okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar