Bella Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ps2 için olan oyunun ps3 uyumluluğu var mı? bilgisi olan var mı? =)) edit:guitar hero 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 arkadaşım önemli,hadi bilen biri yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 acaba çalışır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 çirkinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ahahaha masq bari cevap ta vereyim. yalnızca 60gb'lık ps3'ün geriye dönük desteği var diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 http://tinyurl.com/y9pzotx http://www.tech-faq.com/play-ps2-games-on-ps3.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 vardır diye tahmin ediyorum oyunun incelemesini felan bul orda yazar çalıştığı platformlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 abi acelemiz var ve burdan bilen vardır belki diye yazdım uyuz uyuz cevap verip ayar vermeye çalışmak yerıne adam gibi cevap verebilirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Sparkcaster said: vardır diye tahmin ediyorum oyunun incelemesini felan bul orda yazar çalıştığı platformlar teşekkür ederim en azından insaniyetin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 korsandır ya.kim gidip orjinal ps2 oyunu alır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bezı ps3ler çalıştırmıyordu. bendeki versiyon çalıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 acelesi olan herkes dilediği gibi başlık açarsa "ahanda jessica simpson memelerini jessica albaya sürttürüyor! jessica vs jessica!!!" tarzı başlıklar görebiliriz.. forumtr'mi kızım burası.. (tr filmi hakim konuşması mode on) Bella said: abi acelemiz var ve burdan bilen vardır belki diye yazdım uyuz uyuz cevap verip ayar vermeye çalışmak yerıne adam gibi cevap verebilirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bella said: abi acelemiz var ve burdan bilen vardır belki diye yazdım uyuz uyuz cevap verip ayar vermeye çalışmak yerıne adam gibi cevap verebilirdiniz. valla gayet ciddi cevap verdim. oyunla değil, ps3'ün modeliyle alakası var bunun ve yalnızca 60 gb'lık ps3'te ps2 oyunları oynatma şeyi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 eski model ps3 ler oynatiyor yenileri oynatmiyor ps3 pal ise zaten pek coguyla uyumsuz hardware yerine software emulasyon olduygundan gene ps3 pal ise ntsc oyun veya korsan filan okumaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bella said: abi acelemiz var ve burdan bilen vardır belki diye yazdım uyuz uyuz cevap verip ayar vermeye çalışmak yerıne adam gibi cevap verebilirdiniz.hatalısın ama sana laflar hazırlamadım. karnım aç, yemek bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 PS3'ün modeline bağlı. 20 ve 60GB'lik modeller PS2 oyunu oynatır, diğerleri (40GB ve 80GB) oynatmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 dasaaa said: http://tinyurl.com/y9pzotx http://www.tech-faq.com/play-ps2-games-on-ps3.shtml ahahah suna iyi guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 abi eğer ilk çıkan seri ps3 se çalışır ama slimse çalışmaz 60 lık ps3 se süper çalışır yeni çıkan 40 veya 60gb lıksa emulator kullandıgıı için sorun olabilir edit pardon yanlış yazdım 80 gb lık olanda yoktu edit 2 yeni çıkanlarda emulator var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bella said: abi acelemiz var ve burdan bilen vardır belki diye yazdım uyuz uyuz cevap verip ayar vermeye çalışmak yerıne adam gibi cevap verebilirdiniz. google da arama yapmak 10 saniye burada gelen ilk cevap 6 dakika sonra illa paticikten öğrenicem diyosan yukarda arama butonu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 napıcan ya fakir misin git ps3 versiyonunu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 burda sonradan olay çıkar. şimdiden postumuzu atalımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Revangelis said: Bella said: abi acelemiz var ve burdan bilen vardır belki diye yazdım uyuz uyuz cevap verip ayar vermeye çalışmak yerıne adam gibi cevap verebilirdiniz. google da arama yapmak 10 saniye burada gelen ilk cevap 6 dakika sonra illa paticikten öğrenicem diyosan yukarda arama butonu var win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Anelor said: Revangelis said: Bella said: abi acelemiz var ve burdan bilen vardır belki diye yazdım uyuz uyuz cevap verip ayar vermeye çalışmak yerıne adam gibi cevap verebilirdiniz. google da arama yapmak 10 saniye burada gelen ilk cevap 6 dakika sonra illa paticikten öğrenicem diyosan yukarda arama butonu var win googledan da haberimiz var paticikteki aramadan da herşeyden de bulamamış olabiliriz ama çok şükür beynimiz çalışıyor ama zekanıza hayran kaldım cidden basit çözümleri düşünmediğimizi düşünmeniz harika muhteşemsiniz bellayla ben aradım benim içindi sen nerden cıktın demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 20 gbliklerde calistirmaz sadece 60liklar ve 80likler calistiriyolar diye bliyorum 60lar kesin 60larda hardware support war yane catir catir 80lerde software support war bazi bazi calistiriyor ps3 modelinize bakip backward compability olup olmadigini arastirmaniz laizm ayrica kopya oyun calistirmaz orjinal olmak zorunda slimlerin hic birinde yok sanirim back ward compability Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar