Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

unholy dk pvp 3.3


MasterHapLo

Öne çıkan mesajlar

simdi son patchle sanirim ss i nerflemisler tam da benim dk yi kasip arenaya akmayi dusundugum zamanlarda. arenajunkiesde falan arastirdimda elemanlarin neredeyse tamami dk oldu bitti diyor hatta bi kac tanesi 5v5 takimlarini kaybetmisler bu nerf yuzunden. Hakkatten de ss vurmuyor gibi bisey. gerci tam olarak adam gibi gearim yok ama gearlada pek nuke cikarabilecek gibi durmuyor.
var mi dk pvp yapan nedir olayi asli. unholy specden baska secenek yokmudur dk icin? yalan mi oldu dk ? yol yakinken baska class a mi gecsem? kararsiz kaldim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dk cataya kadar yalan. adam gibi revamp lazım. bildiğin kotaramadılar. ilk dönemi çok op idi, şimdi de onun acısını çıkarmak için yerin dibine soktular classı.

ben temmuzdan beri oynuyordum DK, her patch nerfbat geldi. son ss nerfi ile de eeeeah yeter diyip rogue'uma geçtim. 8k envenom critlerim ile mutluyum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nerften ziyade bufflamayı beceremediler 3.3 ile

scourge strike cok kötü bir talentti unholy icin (yetersizdi) bufflandı inanılmaz güzel oldu ama bu kezde tier 9.5+ üzeri gear kullanan insanlar oyunu kıracak kadar pis dmg vermeye başladı :D

onlarda öyle bir değişiklik yaptılar ki simdi unholy dklar resmen wtf? oldular

olayın mealide su :
unholy icin strenght + crit + haste önemliydi (expertise ve hit cap olduğu var sayılıyor).

nerf ile beraber strenght + crit + arp önemli hale geldi yani komple re-gem,enchant,gear yapmak zorunda kaldılar işin acısı nerfi "hot-fix" olarak getirdi blizzard kimse beklemiodu böle bi değişiklik (scourge strike 3.3 hali betadan beri belliydi nasıl farkedemediler cok güclü oldugunu ilginc.)
sonucta biraz zamana ihtiyacı var yine toparlanması icin unholy dk'nın ama o kadar da kötü değil halen top dps icin kapışabiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@ scorch

PvP için olaylar apayrı.

Double crit için hayvanlar gibi RNG balı olması lazımdı ki mail ve üzeri item giyenlere bildiğin şaka gibi vuruyor ScS şu an. Sırf PvE Twin Valkyr'da 50k double crit çıktı diye "too bursty" diyip kaldırdılar çift crit olayını. En azından %2 şansla falan double crit çıkınca healer alabiliyordunuz PvP'de. O da gg oldu.

Öte yandan Unholy'nin damage'i diseaselere çok bağlı ama gel gör ki çatır çatır siliyorlar, hiçbir cezası ya da zorluğu yok bir affli lock gibi. Koy totemi koş pillara oooh mis. DK'da ugrassın;

"full disease dizili tamam. strang hazır. gargoyle hazır. pet stun hazır. hadi nükelim bakalım."

Ayrıca 25 Man Marrowgar'dan düşen baltanın Proc Drain Life'ı PvP'de Scourge Strike kadar damage yapıyor.

epix > 41 talent point.
Pure Logic of GC.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Ayrıca 25 Man Marrowgar'dan düşen baltanın Proc Drain Life'ı PvP'de Scourge Strike kadar damage yapıyor.

epix > 41 talent point.
Pure Logic of GC.


Orada soz konusu olan SS'ín gucsuzlugunden ziyade procun cok guclu olmasi. Raidlerde yaptigim toplam damage'in % 5-7 arasi baltanin procundan geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...