ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Ayrılmış mı alınmış mı onu çözemedim de, bir orgazm sigarası içebilirim sanırım şimdi. http://www.mediacatonline.com/Home/HaberDetay/?haberid=46977 said: Ertuğrul Özkök, Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrıldı.20 yıldır Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmenliği'ni yapan Ertuğrul Özkök görevinden ayrıldı. Özkök'ten boşalan koltuğa Enis Berberoğlu getirildi. Berberoğlu Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmenliği görevine yeni yılla birlikte başlayacak. Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrılan Ertuğrul Özkök, gazetede yazar olarak kalacağı söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 yerine gelen nası bi tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Enis Berberoğlu'nun teklifi kabul etmediği söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 o adettendir 2-3 kere teklif edildikten sonra eh tamam hadi ısrarlara dayanamadım gazetemi genel müdürsüz bırakmam vs vs seklinde bi tavır ile görevi devir alır Enis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bişey değişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 olan ercan'a olcak simdi :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 gec bile kalmis eheuehu emin colasan ile bekir coskun parti verir artik, cagirsinalr bizde katilalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 toggie said: olan ercan'a olcak simdi :'( gs'a yazan hiç bir yazardan hayır yoktu hurriyet'te hepsi düşman gs yönetimine. son bi kaç gündür hakan ünsal'ın yazılarına bakiyorum adamın hala kuyruk acısı var ya. Laf sokuyorda sokuyor gs'a. Yok hasan sas mis, hakan ünsalmış,bülent miş bla bla.... kim gündeme getirdi ki simdi yine haber yapıyorlar 3242342. kere beleşten 1 sene daha para kazanmak için (sözde futbol oynuyacaklar) gs kalmak istiyorlardı , reddedilincede kıyamet koparıyorlar ya. Bir başka klübe gitseler,başarılı olsalar eyvallah diyicem , haklıymışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Yılmaz Özdil for GYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ercanı da şutlasınlar.Omurgasız mahluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Wispy said: Yılmaz Özdil for GYY Ertugrul Özkök Eski GYY ***** Hem severdim kendisini Hem de sevmezdim O nasıl iş diyeceksiniz, Uzun hikaye. Başka bir yazı konusu. ***** Sayın Özkök'den boşalan pozisyonu bana teklif ettiler Düşünmeden red ettim. Peki neden? ***** Hiç düşündünüz mü? Ben düşünmedim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ABİ LOL! rep+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 15 güne kadar da doğan grubunun borçlarından dolayı devletle anlaştığı haberi gelir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 huun said: 15 güne kadar da doğan grubunun borçlarından dolayı devletle anlaştığı haberi gelir artık. anla$ma ihtimali yok artik malesef. onu ba$tan bddk teklif ediyo zaten, bunlar da kalkik penis gibi biz dogruyuz basin gidin burdan diyolar. bddk da basip gidicez zaten dedi en son. ama dedigin gibi burasi turkiye, her an her$ey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bari koç gibi biri alsa ya. Satıcaklar yine devlet kredisiyle seçtikleri adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 said: Özkök'ün son sözleri ise "That was a good life" (Güzel bir hayattı) oldu.Son derece duygusal geçen toplantıda Özkök, bu sözü söyledikten sonra gözyaşlarını tutamadı. off ya. özü bi garipmiş adamın rol yapmıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 GYY değil de GAY yapsınlar yazık aç kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Hiç sevmezdim,ama yine de üzüldüm.Okumayı Hürriyet sayesinde sökmüş biri olarak yavaş yavaş yaşlandığımı farkettim. :P Geçenlerde yazısında Animal Collective'den,indie rock'tan falan bahsederek son dumurunu da yaşatmıştı bana.(yazının sonunu da 'sivil faşistlere' falan bağlamıştı)Yerine Enis Berberoğlu geçmiş;hayırlı olsun,kaliteli bir gazetecidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 said: Harikulade bir yol arkadaşlığı 22 MART 1990 günü, adım Hürriyet Gazetesi’nin genel yayın yönetmeni olarak künyeye girdiği gün, kendime 5 yıllık bir süre biçmiştim. 43 yaşımdaydım. Geçmişimde sadece 3.5 yıllık bir gazetecilik tecrübem vardı. Gazete nasıl yapılır bilmiyordum. Bagajımdaki tek sermaye, dünyanın nereye gittiğini anlama ihtirasıydı. Hürriyet, çocukluğumdan beri evimize giren gazeteydi. Türkiye’nin en büyük gazetesiydi. “Gazete” denince akla ilk gelen isimdi. Ben kendime 5 yıl biçmiştim, ama bu mesleğin eskileri, en fazla bir yıl ömür biçiyordu. Çünkü Ankara’dan gelmiş, aklı havada bir öğretim üyesiydim. * * * Kader beni de yanılttı. Bana bir yıl ömür biçenleri de. Tam 20 yıl bu koltukta oturdum. Bunun son beş yılında ise oturmak zorunda kaldım. Hürriyet’in genel yayın yönetmenliği koltuğu, Türk basınında yönetici olarak gelinebilecek en yüksek mertebedir diye düşündüm. Daha doğrusu ben mütevazı davranıp düşünmesem bile, başkaları, Hürriyet’e atfettikleri değerlerle, bunu aklıma soktular, böyle düşünmeye ikna ettiler. Neticede bugün geldiğim noktada artık buna bütün kalbimle inanıyorum. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği, bu meslekte yönetici olarak gelinecek en yüksek mertebedir. * * * Değerli Hürriyet okurları, 2 Ocak itibariyle Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrılıyorum. Bu görevin büyüklüğü kadar, ağırlığı ve meşakkati de büyüktür. Kendime biçtiğim sürenin 15 yıl fazlasıyla yapmak, üzerimde büyük bir yorgunluğun da birikmesine yol açtı. Hayatım boyunca en çekindiğim duygu, koltuğuna yapışmış yönetici izlenimi vermekti. Bilmenizi isterim ki, bu kadar uzun süre bu koltukta oturmamın nedeni böyle bir ihtiras değil, mesleki bir kaderin cilvesiydi. Bu kaderin tecellisini sağlayan ise patronum Aydın Doğan’ın arkamda durması ve beni hep desteklemesiydi. O destek hiçbir zaman bitmedi ve bitecek gibi de görünmüyordu. Ama benim mecalim yetmedi. O nedenle, bu yazıyla hepinize genel yayın yönetmeni olarak veda ediyorum. Artık yoluma Hürriyet camiasının bir yazarı olarak devam edeceğim. Yerime, Hürriyet’ten hepinizin çok iyi tanıdığı başarılı bir gazeteci geliyor. Enis Berberoğlu ile 1989 yılında Hürriyet’in Ankara bürosunda birlikte çalışmaya başladık. Ben İstanbul’a gelince, o da burada görev aldı ve adına toz kondurulamayacak bir gazetecilik kariyeri yaptı. Sadece meslektaş olarak değil, dost olarak da bütün bu yılları birlikte geçirdik. Ekonomik ve siyasi krizleri birlikte yönettik. İyi günleri birlikte yaşadık, zor günleri birlikte geçtik. Neticede, karakteri, gazeteciliği ve geçmişte yaptığı işlerle hak ettiği bu mevkiye geldi. Hürriyet’in onunla daha da ileri gideceğine olan inancım tamdır. * * * Değerli Hürriyet okurları. Gerçek gazeteci bir patronla çalıştım. Bana sadece, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın temel ilkelerini talimat olarak verdi. Son 10 yılda Doğan Ailesi’nin yetiştirdiği vizyoner bir İcra Kurulu Başkanı olan Vuslat Doğan Sabancı ile çalıştım. Bu yıllar boyunca Doğan Ailesi’nin bütün fertlerinden sadece destek gördüm. Hürriyet’te mükemmel bir arkadaşlık ortamında yaşadım. Arkadaşlarım bana yönetici olarak sadece mükemmel gazetecilik desteği vermediler. Ondan daha önemlisi, aile dayanışmasının, dostluğun, arkadaşlığın, şefkatin en yüksek duygularını yaşattılar. Ve inanılmaz bir “Hürriyet okuru” tanıdım. Yurdunu seven, onun meselelerine sahip çıkan, Anayasa’nın temel ilkelerini hassasiyetle koruyan, demokrasiye gönülden bağlı, insani hassasiyetleri yüksek insanlarla muhatap oldum. İşte bu insanlara seslenen büyük bir gazetenin yöneticisi olmanın şerefini yaşadım. Bu şerefi bana sizler verdiniz. * * * 20 yılda yaptığım hatalar da oldu. Üzdüğüm insanlar da oldu. Ama hiçbiri isteyerek, kasten yapılmış hatalar değildi. Gazeteyi yönettiğim dönemin sorumluluğunu taşıdım, yarın da taşıyacağım. Hataları da, iyi yanları da bana aittir. Bu duygularla gazetenin genel yayın, yönetmenliği koltuğunu 2 Ocak’tan itibaren arkadaşım Enis Berberoğlu’na bırakıyorum. Hepinize bütün bu yıllar boyunca bana verdiğiniz bu harikulade yol arkadaşlığı için de teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 eyv ertugrul reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 üşüdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 şimdi üşüyünce ertuğrul u mu çağıacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Lancelion said: üşüdük. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 haberturk görevden alındı deyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bu haberin üstüne cuk gibi başka bir haber: http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=11&ArticleID=1180040&Date=30.12.2009&b=Aydin%20Dogan%20gorevi%20biraktigini%20acikladi Aydın Doğan, Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve üyeliğinden ayrıldığını bildirdi. Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş’nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP)yayımlanan açıklamasında, şöyle denildi: "Yönetim Kurulumuzun bugün yapılan toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Aydın Doğan yönetim kurulu başkanlığı ve üyeliğinden 1 Ocak 2010 tarihinden geçerli olmak üzere ayrılmış olup, yönetim kurulu üyeleri arasında yapılan yeni görev dağılımında Sayın Arzuhan Yalçındağ’ın bu tarihten itibaren Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar