diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 54 lvl blood elf paladin im var. abartısız hergün yeniden talent yapıyorum. 20g 20g adamın canını yakıyor.şu an healerım fakat her an değiştirebilirim. farkettim ki palandin i healer oynamak zor. tank olmak istiyorum ama tank olunca questler zor yapılıyor. dual talent demeyin param yok. bana bir çare bir çıkar yol gösterin dibe vurdum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 54 level paladinle neden healer falan ugrasıyorsun? bas dibine kadar retri. çat çut quest yaparak 80 ol. parana yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ne speci deistiriyosun ki levle 54te? retri gitcen 80e akdar belki iste guildinde felan levelin adamlar warsa prota donersin yada healinge 75 gibi felanda ona gerek yok yane bi 80 tank bulursunuz olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 mis gibi retri varken protla holy ile uğraşılır mı cidden, yardır gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 borsa forumu başığı be bu.. arçelik al şimdi.. elinde tut bi süre. sonra cebine koy kaçmasın.. çok sıkma bi de. yoksa ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 80 e kadar retri olacaksın, 80 olduktan sonra da retri olarak hc farmlayacaksın ve çıkan tank itemlarına need diyeceksin birşey diyen olursa OFF SPEC EHEHEHEHEHEHEHEH:):)):): yazacaksın,emblemler le de item almaya başlayacaksın tier9 ondan sonra bir gün HAZIRIM ! diyip tanklığını ilan edeceksin ve tank olarak hc farmlamaya başlayacaksın.Eğer şanslıysan ve iyi bir guildin varsa raid spot bulursun, uzunca bir süre sürekli azar yersin günah keçisi olursun. Tanklık = Amelelik benim gibi tanklık takıntın yok ise retri kal keyfine bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 80 olunca aslinda direk tank olunabilir yane hayata bi amacin yoksa her gun butun heroicleri yapacak kadar gru ckar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 heroic grubu bulmak hiç sorun değil de, gearsız direk tank olursa çok küfür yer.Ben en azından 2-3 gün tank itemlarını needleyip 2 parça tier9 aldıktan sonra tanklığa geçmesi taraftarıyım sağlıklı olması açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 diaboliq said: blood elf paladin. bu arada gaysin dostum üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 mavilerle def cape ulasiliyo diye biliyom ama emin deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 80 e kadar retri , hatta ben pala bolluğundan pvp itemi kasıp anca retri olarak heroiclere girebilmiştim , sonra heal yada tank ne varsa needle gitsin sonra kendi çizgini bulursun zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 mavilerle def cap e ulasilior ama 22k hp oluor .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 lvl 54te ne respeci yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 lvl 54 te tek alternatifin var retri spec...Healer veya tank olarak lvl alman için devamlı dungeon yapman lazım ki o lvl larda artık grup bulman zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 tekse, neye alternatif =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ahahah. crit. ayrıca retri ol abi. dancınlara da tank diye gir yani. nub itımlarla yardırırlar zaten hani. açtın mı righteous fury, bide auralardan retri, hiç problem çıkmaz, tutarsın aggro paşa gibi. senin için yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Retri ol bir yandan da para biriktir. 2. talenti aç. İstersen tank veya healer yap grup kurman daha kolay olur. Gerçi 54'te grup kurmak kolay mı şu an pek bilmiyorum. Ben 70'ten sonra tank spek 4 healer spek oynamıştım gayet te zevkli gelmişti. Diğer tavsiyeler gibi hclere kolay geçiş için retri olmak daha avantajlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Retri ftw 80 olunca da tank olursun. LFG tool ile grup bulmak için max. 5 saniye bekliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Miraul said: mavilerle def cap e ulasilior ama 22k hp oluor .) aynen hp'n yüksek olsun. hp düşük olunca adam yerine koymazlar çok dmg yersen healera bok atarsın filan , healer kötü olursa tanka bok atar mesela sende at :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 tabiki mavilerle def capleniyo t9 lar boyle farmlanmazken nasi def capleyip naxx hc yaptik sdf =) 70-80 arasinda prot specle instance farmla 80 oldugunda 1 2 parca alcak kadar triumphun ve yeterli tank gearin olur.. 78 de toc normal 80 de de icc5 normal farmlarsan gayet imba gearla baslarsin hc farmlamaya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 diaboliq said: 54 lvl blood elf paladin im var. abartısız hergün yeniden talent yapıyorum. 20g 20g adamın canını yakıyor.şu an healerım fakat her an değiştirebilirim. farkettim ki palandin i healer oynamak zor. tank olmak istiyorum ama tank olunca questler zor yapılıyor. dual talent demeyin param yok. bana bir çare bir çıkar yol gösterin dibe vurdum.... 54 lvl e kadar holy olarak geldiysen sabrından dolayı tebrik etmek lazım seni :) Hocam retri ol bitsin bu ızdırap lütfen yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Olayı anlamamışsın, 54`e kadar değiştirerek gelmiş, sorun bu zaten, para kaybediyor. Ben 23.defa tekrarlayayım, retri gidilir paladinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 wow konusunda benim kadar cahil değilsindir herhalde ama retri kasıp 2 skille önüne geleni kesecegini takıldığın yerde bubble açacagını ben bile biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dreagloth said: Olayı anlamamışsın, 54`e kadar değiştirerek gelmiş, sorun bu zaten, para kaybediyor. Ben 23.defa tekrarlayayım, retri gidilir paladinle. valla yazısında hic retrı oldum dememiş , hep tank ve healer arasında gidip gelmiş , o bakımdan dedim bende lvl54 e kadar retri olmadan geldiyse tebrik etmek lazım diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ben de priest kasacağım. Bir ara disc falan mı kassam dedim de büyük çılgınlık olur mis gibi shadow varken. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar