xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 oooollluuuuum geliorm lan turkiyeye imkansizdi bilet bulmam oysaki direk antalya ucusu hem de saolsun biri iptal mi ne etmis biletini yarin ordayim lan! Rahatladim, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 NERDEN GELİYON HACI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 xmas mixsex. Geliyorm gelesim var udu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ora nere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 İngilteredir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 eto russiya! Bura ora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 davay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 temmuz icin bilet aldim 2500$ oh$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 selam ben yurtdışında yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 aya mı gidiosn 2500'e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 lan rusyadan uçakla mı gelinir 2 adımlık yol atlasaydın bi otobüse ordan feribotla direk istanbul'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Yüzerek geçeydi hatta karadenizi di mi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 abartmayın lan hava soğuk yüzülmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 yazın git gel yapılır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 yazin yapicam karayolundan gelmeyi. Hem sociyi gormus olurum muhtesem bi yer. Gerci onun oncesi eger olurda bi gun giderim ederim derseniz samara ya kesin gidin. Kisin bir tarafi + derece diger tarafi -30larda yazin ozellikle mukemmel bir sehir. Soci turkiyenin antalyasi kivamindaymis. Yazin kesin arabayla o sekilde gelicem. 2500 dolar nasi oluo ya? Yazin fiyatlar rusyaya dusuyor alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 /Conscious mode off noeli türkiyede geçirme isteği rusya yerine!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 fede said: selam ben yurtdışında yaşıyorum selam benım arabamda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Devilmanta said: /Conscious mode off noeli türkiyede geçirme isteği rusya yerine!!! noel geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Devilmanta said: /Conscious mode off noeli türkiyede geçirme isteği rusya yerine!!! +1 Moskooovvv nevırrr siliiiippp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Devilmanta said: /Conscious mode off noeli türkiyede geçirme isteği rusya yerine!!! Olay şu ki adam kızla geçirecek herhalde. Geçen gececiler topiğinde söylüyordu kıza yazık olcak falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Hersey biter boarding time bitmez. 28749237466283 adam var lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bende buldum. 2 günlüğüne gelecem istanbula dönecem. oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 5 saatlik rötardan sonra artık antalyadayım! yuhappi! :) evimdeyim hatta :) mutluluğumu paylaşmak istedim. bu arada trabzonspor'lu umut'la da tanıştık hatta 5 saatte adamla baya da iyi olduk nosunu aldım oluuum :P fposdkfops antalya da otel de kamp için geldi oda. kaçamak için oralardaymış bak sen :P milyon dolarlık adamla yolculuk ettik :P fdspokf bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 helal tim +repini verdim dostum bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar