Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allahım bu günleri de görecek miydim?!?


BlackRose

Öne çıkan mesajlar

bu sabah telekomdan aradılar ve gelin ADSL sözleşmeyi yapacaz dediler...

adrenalimi düşürmek için ilaç almaya başladım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet düzenlemem lazım
neler yaşadığımı bilen bilir ;)

http://forum.paticik.com//view.php?id=15936

http://forum.paticik.com//view.php?id=580 (burdaki seslerin host edildiği yerdeki üyeliğim bitti yani linkler çalışmıyor :))
[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche


[Bu mesaj BlackRose tarafından 01 Temmuz 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani şu andaki ruh halimi anlatamam arkadaşlar
bana 98 senesinde UO oynarken Ordu'da 1024mbit bağlantın olacak deselerdi döverdim valla ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 27 May 2003 00:21 tarihinde demiş ki:
İnanıyorum abi inanıyorum. Birgün yaşadığım yere adsl yada kablo gelicek....


eheh.Hadi hayırlı ve geçmiş olsun.

Bizim buraya bile geldikten sonra...fiiiiuuv fiv...

Afrikadaki yerli kabileler bile geçti ADSLe benden önce :][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet buradan en güzel dileklerimi Sam'e yolluyorum herhalde içimizde en son o erişecek bu sevince :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tebrikler.. beni de geçen hafta aramışlardı ama yeni bi tlf hattı almak için sırada oldugumdan hala bekliyorum :( adslden dl edicegim gunleri iple cekiom valla[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 01 Temmuz 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
vay be,bi basın konfransı düzenlemen lazım artık,ben ocak ayından beri bekliyorum(bahçeşehir-esenkent)


Hö lan burda port yokmuymuş? ibadullah var diyorlardı?
Ben kablodayım hala da umarım bi gün kampanya yaparlar...

Hayırlı olsun Rose çok sevindim =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 01 Temmuz 2004 19:49 tarihinde demiş ki:
evet buradan en güzel dileklerimi Sam'e yolluyorum herhalde içimizde en son o erişecek bu sevince :)


loooooool ben 18:30 itibariyle "temmuz'da turgutreis'e portların bağlanmasını bekliyoruz" diyen hanıma ön dilekçe yazmakla meşguldüm, güya ben isteyecektim müjdemi :lol:

akp'ye vermezsem bir sonraki oyları tosun paşa olayım, herifler zart diye çekti heryere hatları, kutuları helal olsun.. :)

ekleme: arcane explode big time

babama söylüyorum "baba gidelim başvuru yapalım bak adsl gelmiş" diye, 10 kere filan anlattığım halde gene unutmuş tabii nedir, "baba hani telefon masrafımı 100-150 milyon düşürecek olay" deyince adamın bir zil takıp oynamadığı kaldı :)

fakat haber alma zincirinin ilk halkası olan volfied biradere teşekkür ediyorum, onunla geçen hafta görüşürken "abi bak adsl bağlantılı cafe gördüm bodrum'da, sana gelmedi mi?" deyince ben önce bir apıştım. ben araştırmayı düşünürken (araştırmıyorum, dikkat, araştırmayı düşünüyorum :-p ) iki gün sonra komşu bir abi de "adsl bodrum'a gelmiş ama turgutreis için dilekçe kampanyası başlatmayı düşünüyorum" dedi, hepten heyecanlandım bir anda. bugün de bodrum'a inmişken telekom şubesini bastım kapanmasına 5 dk kala, dombili müşteri temsilcisi hanımı masasından kalkmışken yakaladım da beni kızgın kumlardan serin sulara çalan haberi verdi..

gerçi bu ay içinde başlarlar mı ondan da emin değilim ama 7 yıllık broadband özlemim sona eriyor ya.. daha adsl bağlanmadan kuşlar gibi oldum.. :)

ekleme 2: ben başlık açmayı düşünüyorken şu senin açtığına "mı acabaaa?!" düşüncesiyle baktım, morfiyus ustanın tabiriyle "fate it seems, has a sense of irony" :) leo buscaglia'nın "mutluluklar ve adsl portlar paylaştıkça artar" sözü ne de doğruymuş..

hayırlı uğurlu olsun diyeyim ben de sana.. ;)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.

[Bu mesaj Sam tarafından 01 Temmuz 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun rose :)
artık bol bol gorusuruz mmorpglerde :)

bu arada başlıgı gorur gormez aha adsl geldi dedim lol[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu aslında paticik için de büyük bi adım !
artık bazı arkadaşların bağlantılarının paso kopmasına tahammül etmek zorunda kalmicaz

Roz abimizdir, haklıdır da bu Sam denen şahsiyet.. çekilebilir bişey diil yani.off şimdi bu adsl ile paso foruma da girer ehe[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i]
SBGG!Arcane
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol Sam!!!

valla bugünü doğum günüm olarak değiştiriyorum, 11 gün var daha ama olsun 11 gün geri çektim banane :pp

herkese teşekkürler bunu benle paylaştıkları için :) boru mu 8 senedir de ben çekiyorum bu özlemi, en azından böyle bir şey de olabileceğini öğrendiğim günden beri :)

artık Sam'e hele hele bana da geldiyse bu meret, (nerdesin şırnakta mı yaşıyosun yoksa diyodu arkadaşlar :p) artık girmeyeceği yer yoktur valla

p.s. sam leo'nun sözlerine fazla kanma, ben o herifin gazına gelip ne rezillikler yaşadım, yolda rastladığım önüme gelen kıza "hanfendi saçlarınız negzel biliyor mıydınız?" diyerek :pp[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haa bu arada ben dün sabah 10 gibi sözleşme imzaladım, öğleden sonra bir ara internete bağlandığım telefonum kapandı, çevir sesi bile yoktu, 1-2 saat sonra tekrar geldi ve kuzenimin demesine göre ADSL i de açmışlar çalışıyomuş

yani bana sözleşmeyi imzaladıktan sonra bağlamaları 4 saat falan sürdü, onu da santralden hallediyolarmış zaten, kapıma gelip de test hede hödö yapmadılar, şu anda kullanamıyorum çünkü modemim yok lol[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 01 Temmuz 2004 22:07 tarihinde demiş ki:
ortalama kaç ay/yıl sonra haber geliyo telekomdan?


ben sadece 2 hafta bekledim..bizim orda portlar yeni gelmişti şansıma ama istte nasıldır bilemem[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben adslden fln anlamam,annemle ocak ayında başvurduk 128k bağlantı için,şubat 15 demişlerdi,iyi dedik,bekle bekle yok,şubaut 15den sonra her hafta gidip soruyorum her seferinde 10günde gelecek diyolar,en son geçen ay gibi annem bensiz gitmiş,adamlar 128k çok beklersiniz,256 yapalım daha çabuk bağlanır türü bişi demiş,annenmde tamam demiş,şmidi yine bekliyorum,ama aynı sırada burda bir bilgisyarcı koskoca pankart astı yolun ortasına"adsl hatları gelmiştir,******bilgisayar"üff,bağlıyolarmı acaba hızlıca,eğer o bilgisayrcı bağlıyorsa hızlaca adsl'yi telekomdaki sıradan vazgeçip bilgisayarcıdan alsammı nedersiniz?[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o bilgisayarcının almış olmasının nedeni büyük ihtimalle 512 ya da 1024 için başvurmuş olmasıdır

aynı durum bizde de oldu işte, hemen alabilmek için ellerindeki en yüksek hızlardan başvuru yaptık, yoksa deli değilim ne yapacam evde 1024 mbit hızı :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aaah keşke 256 deseydim bari, abim "napacan len 128k neyine yetmiyor" bakışı atınca bişi diyemedim.. :)

yarabbi ayda 49 milyon rüya gibi birşey. edeceğimiz tasarrufla bir yılda bilgisayar parası çıkarırız, şimdiye kadar 2-3 bilgisayar parası gömdüm herhalde burada.. :-p

beni radyo yayınından şutlamak isteyenlere 5000 şarkılık arşiv oluşturarak cevap vermeyi hedefliyorum. akabinde kurban niyetine anime cd'leri doldurup forumda dağıtacağım.. :lol:[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de bunu dediğin adam 36k ile radyo yayını yapmış adam :p

aah ah neler çektik di mi Sam ;)
şimdi hikaye gibi gelir benim uydu projelerimi anlatsam lol

zaten 128 diye bir hız kalmayacak ADSL'de, en düşük 256 olacak

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche


[Bu mesaj BlackRose tarafından 02 Temmuz 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 01 Temmuz 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
said:
BlackRose, 01 Temmuz 2004 19:49 tarihinde demiş ki:
evet buradan en güzel dileklerimi Sam'e yolluyorum herhalde içimizde en son o erişecek bu sevince :)
ehe.. erişemicek

-bir dost


LOL :lol: Walla Sam,Arci Doğru söylüyor,herhalde forumda en son senin eline geçicek :D

Buralara bile geldikten sonra...

Zimbabwede elemanlar 2048 kullanıyorlarmış
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...