Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatı seviyor musunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bazen severim bazen sevmem ama sevmediğim durumlardan kurtulmam için genel olarak sevmem gerek kendisini euheh

Hep şöyle oluyor bi de bana; genel bir mutluluk varken huzurlu ve hatta neşeliyken akıllı olan tüm insanların mutlu olması gerektiğini düşünebiliyorum

aynı şekilde bunaldığım dönemlerde de akıllı olan kimse mutlu olamaz rahatsız yaşar falan diye de düşünmüşlüğüm var (ergenkendi galba bu sdf)

tabi yok böyle bişey ehehe
Mesaj tarihi:
Ben hayattan nefret ediyorum mesela. Sevgili vs. de değil olay, olay hayatta mutluluğun çok düşük bir yüzdede kalması ve çok zor elde edilmesi. Hayatın bu kadar zor olmasının tek suçlusu da insanlar ve hırsları zaten
Mesaj tarihi:
"günlük hayatın sıkıntısından biraz silkeler insanı
her şeyin aynı olmasından
kişiyi bedenin ve aklın dışına çıkarıp duvara yapıştırır
sanırım içmek
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir"
Mesaj tarihi:
Hani klasik olucak ama ağır şeyler yaşadıktan sonra toparlanabilirseniz hayatın tadını o zaman anlıyorsunuz. Afrikadaki insanlara bak gibi masallarla beyin bunu anlamıyor illa sürtücek burunun yere birkaç kere bak sonra senden çok seven var mı hayatı
Mesaj tarihi:
Choericoe said:

Hani klasik olucak ama ağır şeyler yaşadıktan sonra toparlanabilirseniz hayatın tadını o zaman anlıyorsunuz. Afrikadaki insanlara bak gibi masallarla beyin bunu anlamıyor illa sürtücek burunun yere birkaç kere bak sonra senden çok seven var mı hayatı

ya toparlanamazsak?
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

pekaziz said:

2 saat önce seviyordum şimdi intiharı düşünüyorum.

2 saat önce intiharı düşünüyordum, şimdi daha çok seviyorum.
al o zaman.

(intiharı falan düşünmüyodum tabii)

Şu anda çok mutluyum ya, intiharı düşündüğüm için kendimden utanıyorum.
  • Yeni Oluştur...