senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 razzRaziel said: hayat bokksiye güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Bazen severim bazen sevmem ama sevmediğim durumlardan kurtulmam için genel olarak sevmem gerek kendisini euheh Hep şöyle oluyor bi de bana; genel bir mutluluk varken huzurlu ve hatta neşeliyken akıllı olan tüm insanların mutlu olması gerektiğini düşünebiliyorum aynı şekilde bunaldığım dönemlerde de akıllı olan kimse mutlu olamaz rahatsız yaşar falan diye de düşünmüşlüğüm var (ergenkendi galba bu sdf) tabi yok böyle bişey ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ben hayattan nefret ediyorum mesela. Sevgili vs. de değil olay, olay hayatta mutluluğun çok düşük bir yüzdede kalması ve çok zor elde edilmesi. Hayatın bu kadar zor olmasının tek suçlusu da insanlar ve hırsları zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 mutluluğu değerli kılan o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Senin kurduğun cümle hayatları bilerek zorlaştırılan insanları avutmak için söylenen bir yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 nileppezdel said: Senin kurduğun cümle hayatları bilerek zorlaştırılan insanları avutmak için söylenen bir yalan.bir godoman makamında mutsuzken bir çocuk çamurlarla oynarken mutlu olabilir (OOOO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hayat çok rererörö. insanlar cidden çok rererör bazen. ama hayat bu yani. annemle babam çocuk istemiş. yapacak bir şey yok. filmin yarısında çıkmak da hiç mantıklı değil. o zaman devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 anın tadını çıkarmak lazım azizim . mutluluk şişenin dibinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 alkolik olma riski de cabası bu mantıkla yoksa sonuna kadar haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 alkolizm risk değil, hayatın gerçeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Economics said: anın tadını çıkarmak lazım azizim . mutluluk şişenin dibindeçok sevdim lan bu bakış açısını :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 alkolikliği sırf basur olma tehlikesi var olarak görüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 "günlük hayatın sıkıntısından biraz silkeler insanı her şeyin aynı olmasından kişiyi bedenin ve aklın dışına çıkarıp duvara yapıştırır sanırım içmek ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 james bile larsa 42 biradan sonra seni seviyorum diyebilmişken içmemek olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bi sorun bitip diğeri başlamasa güzel olcakta neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hayat her zaman güzel her zamanda kötü olmuyor. suandan bahsediosak kötü.ama iyi zamanıda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 nötr olmaz mı lan şıklarda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 2 saat önce seviyordum şimdi intiharı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Hani klasik olucak ama ağır şeyler yaşadıktan sonra toparlanabilirseniz hayatın tadını o zaman anlıyorsunuz. Afrikadaki insanlara bak gibi masallarla beyin bunu anlamıyor illa sürtücek burunun yere birkaç kere bak sonra senden çok seven var mı hayatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 pekaziz said: 2 saat önce seviyordum şimdi intiharı düşünüyorum. 2 saat önce intiharı düşünüyordum, şimdi daha çok seviyorum. al o zaman. (intiharı falan düşünmüyodum tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Her gün tatil yapan biriyle 365 günde 350 gün it gibi çalışıp 15 gün tatil yapan biri gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 seviyorum ya. yürüyen kaşarlar falan ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Choericoe said: Hani klasik olucak ama ağır şeyler yaşadıktan sonra toparlanabilirseniz hayatın tadını o zaman anlıyorsunuz. Afrikadaki insanlara bak gibi masallarla beyin bunu anlamıyor illa sürtücek burunun yere birkaç kere bak sonra senden çok seven var mı hayatı ya toparlanamazsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 "roket adam" said: pekaziz said: 2 saat önce seviyordum şimdi intiharı düşünüyorum. 2 saat önce intiharı düşünüyordum, şimdi daha çok seviyorum. al o zaman. (intiharı falan düşünmüyodum tabii) Şu anda çok mutluyum ya, intiharı düşündüğüm için kendimden utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hayatı güzel yapan bu anlaşılmazlık olsa gerek. bi 2009 topiği açıcam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar