Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ben flat ekran götlüden korkarım. sinsi olur derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 götle yer arasında ne kadar mesafe olunca korkmalıyız peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Fistan said: kaan korkulcak adam değil ama ya UEHEUHE ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 oturmadan sıçar pozisyondaysa kaç. hellbringer net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 aga boyu değil işlevi önemli. uzun boy aileden gelicek öyle basket oynadım uzadım vs. olmıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Aileden gelince mi işlevsel oluyormuş? Kısa boy daha işlevsel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 gunumuz dunyasinda boyun hicbir islevi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Di mi önemli olan kalın olması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Gelicek laflara hazır diilim sjkdf. Hadin iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 neyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 yoo baya iyi dikiz açısı sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Dynun said: çok uzun boylular daha kısa yaşıyor yalnız Eski insanlar daha uzunmuş ve daha çok yaşıyolarmış. Buna ne diyosun peki dinanım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 onlarınkine de yaşamak denirse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 erkeklerin normal sınırı 1.79dan başlıyor arkadaşlar 1.80den değil psikolojik sınıra takılıyorum lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bazen adamlar görüyorm göbeğime geliyo. çk üzülüyürom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 düşün bi de 1.84 üm. o derece yani 1.84 üm selam kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ne iyi niyetle açtığım topicte çevirdiğiniz muhabbete bak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 1.85 Gerçekten de normali buymuş gibi geliyo bana ama ya. Daha uzun boylu olduğum insan gördüğümde tuhafıma gidiyo bu boyda insan mı olur lan filan diyorum. Acaba bodurlar da kendilerinden uzun olan insanları gördüklerinde garipsiyolar mı, yoksa kendimden uzun insanlar nadir oldukları için mi bana öyle geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 şükredin halinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 boyum 1.93 ailemde benden uzun bir çok birey var. diyorum ya uzun boy aileden gelicek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 182 iyiyim ha,giderim var : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 2m (tam mı?) hee tam Bir çok arkadaşım da benim boylarım da zaten problemsiz güzel güzel yaşıyoruşuz sgehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 boyum 196 allah binbir belasını versin "Skeletal system The most readily visible signs are associated with the skeletal system. Many individuals with Marfan syndrome grow to above average height. Some have long slender limbs with long fingers and toes (arachnodactyly). This condition of elongated limbs is known as dolichostenomelia. An individual's arms may be disproportionately long, with thin, weak wrists. In addition to affecting height and limb proportions, Marfan syndrome can produce other skeletal anomalies. Abnormal curvature of the spine (scoliosis) is common, as is abnormal indentation (pectus excavatum) or protrusion (pectus carinatum) of the sternum. Other signs include abnormal joint flexibility, a high palate, malocclusions, flat feet, hammer toes, stooped shoulders, unexplained stretch marks on the skin and thin wrists. It can also cause pain in the joints, bones and muscles in some patients. Some people with Marfan have speech disorders resulting from symptomatic high palates and small jaws. Early osteoarthritis may occur." burda yazanlar varsa bi Marfan sendromunu araştırın. hayatınız kurtulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar