Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?pt=uzun+boylu+olmak/33&t=uzun+boylu+olmak/%2311135328 gerçekten çok güzel yazmış,saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 denizde - boy ver abi. (yüzün lan işte) ahah evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 çok uzun boylular daha kısa yaşıyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 dolmuş işkencedir uzun boyda.boyun fıtığı olmak için birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 sdhjk ay yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 lol güzel yazmış otobüste tepeden sarkan hedelere kafayı çarpmak favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 yazarlar burda boylarının sırım gibi olduğunu vurgulayarak suser kızlara selam çakmıştır. ps:evet kısa gibiyim lan! var mı? kızları boyundan emiyorum, saç öpmüyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 said: akraba sohbetlerinde - sulak yerde mi yetişdirdiniz bunu? (nerden buluyosunuz böyle lafları) 1,82 falanım şu laftan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 benim boy 170 bi okadarda yerin altında var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 oha 1,82 uzunsa ben de uzunum diyebilirim o zaman. yes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 eisenheim said: benim boy 170 bi okadarda yerin altında var alihan yanlış topictesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 uzun boylulara laf etmeyin kale direği gelirse hepinizi uçurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Dolmuşta arkadaki kızı kesecem derken tavana vurmuştum kafamı, nasıl gülmüştü =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 beyler 1.68 adamlar var burda ayıp oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ben 1.80 im uzun oluyor muyum? ya hoş benden uzun çok arakdaşım var bu arada mesela seren var uzun oldukça bu arada gülşen bubikoğlu bir filmde uzun boylu esas oğlana "deve götü yalamış" demişti yerlere yatmıştım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ben 1.91 falanım bana cok dediler böyle şeyler. sıkıldılar galiba daha demiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 BabacumMostors said: ben 1.80 im uzun oluyor muyum? ya hoş benden uzun çok arakdaşım var bu arada mesela seren var uzun oldukça abi seren benim irl arkadaşım olsa ben de kısa hissederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 adamla bir yerden sorna konuşmak istemiyorum.. boynum ağrıyor lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 187 iyi abi. doksanı geçse çok uzun. kısa olsan, yaşlılığı zor kısalığın. direkt v yakayı giyiyosun kısa ve yaşlı olunca. uzun ve yaşlıysan gömleğe müsaade ediyolar nispeten daha uzun süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 192 geçen gün kız arkadaşım hiç eğilmeden göbek deliğimi öptü ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bak mesela uzun boyun böyle bişeyi de var. diyelim ki standart bir türk kızı, sarılıyosun, kızın başı göğsüne geliyo, not bad, not bad at all. ama türk kızı standardının da altındaysa, kız gobeeene geliyor insanın. gobeeenee. GOBEEEE'NE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Eternalus said: ama türk kızı standardının da altındaysa o ne lan mistır frodo olmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 çok şişkolar için bi şey yazmışlar mı, bi baksanıza :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Coder said: 192 geçen gün kız arkadaşım hiç eğilmeden göbek deliğimi öptü ya:) ajhsdbhgsfwe abi cüce o kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 çok kısa türk erkekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar