Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sinirler harap

dunno

Öne çıkan mesajlar

of arkadaslar. oyle pis bi durum ki=(
bikac kere baska konularda da anlatmıstım durumu biraz.
adam eski kızarkadasıyla sorunları oldugu icin fln da ayrılmadı. bana asık olmus kendi kendine. baskasına asık olabiliyosam ayrılmalıyım diyip kızdan ayrılmıs. sonra geldi bana seni seviyorum dedi. kızla problemli bi ilişkileri yokmus ama ayrılmadan önce.
sesu katılıyorum. ben de eski erkek arkadaslarımla konusabiliyorum. ama aradan bir süre gecti. ayrıldıgım günden itibaren iletisimi koparmadan devam edersem onunla arkadas olamam ki. adam bu kızı deger verdigi herhangi bi arkadası olarak görmüyo=( =( =( =( bu kadar kıskanmam da bu yüzden
Sosyal ağlarda paylaş

istisnalar hedeler hödöler vardır ve belki çok basit düşünüyorum ve çok çok klişe olacak ama;

Bugün bana aşık olup erkek arkadaşından ayrılan bir kızın yarın aynısını bana yapmayacağı ne malum?

Yani bir de araları bozuk değilken ilişkileri iyiyken vs..

hayat tuhaf yaw.
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

of arkadaslar. oyle pis bi durum ki=(
bikac kere baska konularda da anlatmıstım durumu biraz.
adam eski kızarkadasıyla sorunları oldugu icin fln da ayrılmadı. bana asık olmus kendi kendine. baskasına asık olabiliyosam ayrılmalıyım diyip kızdan ayrılmıs. sonra geldi bana seni seviyorum dedi. kızla problemli bi ilişkileri yokmus ama ayrılmadan önce.
sesu katılıyorum. ben de eski erkek arkadaslarımla konusabiliyorum. ama aradan bir süre gecti. ayrıldıgım günden itibaren iletisimi koparmadan devam edersem onunla arkadas olamam ki. adam bu kızı deger verdigi herhangi bi arkadası olarak görmüyo=( =( =( =( bu kadar kıskanmam da bu yüzden

çocuk şıpsevdi o zaman. onla birlikteyken seni seçti. şimdi senle beraber gönlü orda.
gg
Sosyal ağlarda paylaş

ya bahsettiğiniz sebepleri anlayabiliyorum.ama işte bu noktada kişilik farkındalık giriyor işin içine.
hepiniz çok dogru şeyler söylemişsiniz evet.bunların hepsi olabilir şuan ki durum içinde.
ha ama eger ortada gerçekten sevgi adına büyük bir şeyler varsa karşılıklı; üzerine çaba sarfedilmesi gerektiğini düşünüyorum ben.insan hayatında kişiden veya gelişen olaylardan ötürü çok saçma şeyler olabiliyor evet ama bu demek degildir ki devamında da herşey aynı saçmalıkta ilerlesin.
bahsetmeye çalıştığım şey benim en başından beri duygusal olarak büyümek.cepte bi tane daha olsun,yok efendim bundan ayrılırsam açıkta kalmayayım.hayatımda bir adet daha vajina olsun gibi düşünceler BENCE çocukluktan başka birşey degildir.
ki ek olarak hepimiz büyüyoruz.farkına varıyoruz,kendimizi egitiyoruz.dunno'da erkek arkadaşı da aynı şeyleri yaşayacak.ha ama dedigim gibi bunu birlikte yapmak var,ayrı yapmak var,başkalarıyla yapmak var,tek başına yapmak,hiç yapmamakta var.kişiye kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

SÜPER ACME PLANI V12

1-eline bir badminton raketi al ve tam ortasına iple bir top bağla..

2-eve gelince raketi topa vurarak sektir..

3-ama bişiden şüphelenmesin..

4-ıslık çal ki şüphelenmesin..

5-her şey normalmiş gibi gözlerini de halka yapıp çevirdin mi.. bak şöle olacak.. 8-)

6-tamam.. şimdi avının yaklaşmasını bekle..

7-tam sana yaklaşıp "selam canım nasılsın" diyecekken patlat raketi ağzının ortalık yerine!

8-nooluyor derken bi daha patlat! sonra bir tane daha!

8-bunu yaparken akşam ise 3, sabah ise 2 defa vurucan.. bi de sabah namazı 2raket, akşam namazı 3 demeyi unutma

9-ağzı burnu kanarkene. nooluyor yahu! diyecektir adam. ne olduğunu bilmiyor ya sanki... peh.. erkek milleti işte.

10-"zaten benden bahsetmek için kullanmıyordun o ağzını" deme. kız dediğin anlamsız şeyler söyleyip adamın anlamasını bekler. onun için sen "risk budur!" ya da "peki hangi tekerleği patladı!" gibi garip bişi söylemelisin. "sütü seven kamyon şoförü" de olabilir.

11-hatasını anlayıp özür diyecektir. dilemezse gel, başka planlar yapalım..

12-ah aşk nelere kadirsin..

13-kadir abi?!

lejand

acme;

badminton raketi

sabah namazeı raketi

ıslık

kadir abi

adamla doğru düzgün konuş işte..

Sosyal ağlarda paylaş

Kız, erkek arkadaşının başka birisiyle çıktığını bilmiyor mu yani? Kızla aralarında kötü bir şey geçmediğine göre, kız onun hala erkek arkadaşı olduğunu zannediyor bile olabilir.

Bu durumda çocuk, diğer kızla ilişkisini hafif soğutup, seni de bir deneme sürecine almış olabilir. Yeni bir kız arkadaşı olduğunu söylemeyip, üstelik, eskisiyle -senin dediğin kadarıyla- sıkı bir iletişim içinde olması, gencimizin henüz tam kararını vermemiş olduğunun, ya da iki kızı aynı anda idare etmeye çalışıyor oluşunun göstergeleri olabilir.

Özünde ve her ilişkinde kıskançlığı tavan yapmış olmayan, anlayışlı, dengeli bir insansan ve, bu ilişkinde kıskançlık, güvensizlik gibi şeyler yaşıyorsan, yani normalde 'kıskanç' bir yapın yoksa, bu hissettiğin güvensizlik duygusu, haklı temellere dayanıyor olabilir, yani arkadaşının söylediği 'beni bırakma', 'seni seviyorum' lar,oyalama ve çıkar amaçlı olabilir. Sezgilerine ve duygularına güven derim, eğer fazlaca paranoyak bir insan olmadığını düşünüyorsan...

Bir de 'hoşgör', işte 'uygar ilişki', hede höde diyenler var da, aranızda kaç kişi, yeni bir sevgilisi olduğunu eskisinden saklama gereksinimi duydu? Hani üzülmesin diye en fazla 1 ay gizlediniz de , e nereye kadar? Bildiğim kadarıyla dunno epeydir birlikte bu tiple...

Eski sevgiliden dostça ayrılıp, dost kalmak başka, onunla hergün iletişim içinde olup, yeni sevgiliyi gizlemek başka...
Sosyal ağlarda paylaş

bu yazacaklarım için tüm türk kadınlarından özür diliyor istisnaları ayrı tutuyorum.

Bizim türk kadınlarımızda mükemmel bişey var adını sürekli değiştirselerde bunun adı "bencillik", dunno el altında olduğun için seni örnek gösterecem..

Öncelikle demişsin ki "seviyorum" bunu baz alarak yazacam.Adamın eski sevgilisi hala konuşuyorlar, adam bunu senden saklamayacak kadar samimi belli ki, aynı zamanda senden bahsetmediğini de söyleyecek kadar dürüst

topluyorum
Adam dürüst
Adam samimi
Adam seviyor

şimdi senin durumuna bi kılıf giydirmişsin adı kıskançlık, öncelikle sen birincisi erkek arkadaşını gerçekten sevsen şunun farkında olurdun, siz iki ayrı kişi yüzleri birbirine dönük sürekli birbirine bişeyleri kabullenmeye çalışan 2 birey değil birbirine sırtını dönmüş dışardaki sorunlara karşı birlikte savaşan bir bütünsünüz(aşk dediğin böyle oluyor) sen yüzünü adama dönmüşsün kendi bencilliğini adama giydirmişsin, adamı zor durumda bırakıp ona illaki senden bahsetmesini bastırıyorsun, senin duruşunda ben özlülük olduğundan adam senin umrunda değil eminimki söylese evde "kih kih kih" yapıp çokokrem yiyip güleceksin... adam eski kız arkadaşını kırmamak için binbir yol bulup söyleyecek üzülecek sıkılacak ama bunlar senin umrunda değil.. bunun dışında başka bir kadının üzülmesi de umrunda değil..

off yazsam dünyaları yazarım daha kısacası
1) Kadınlar dünyanın merkezi değil sende kimseyi yörüngene almaya çalışma
2) Eğer gerçekten seviyorsan onu böyle bir durumda görmeyi zaten istemezsin, seninki kıskançlık değil bencillik..

Türkiyedeki erkekler şu kadınları ne zaman baş tacı etmeyi bırakacak, o zaman kadınlar kadın olmayı öğrenecek..

PS: sana bunları söylemeyen erkeği de ayrıca kutluyorum.. amatör..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...