Querral Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Bu anket altında; Ultima Online'a yapılan yatırımların ne derece başarılı olduğunu, yatırımların yeterli olup olmadığını ve bu yatırımların nasıl olması gerektiğini tartışalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 t2a sorası sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mondain's Legacy güzeldi ama Stygian Abyss en eğlendiğim oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 SA oynamadım ama ML'de büyük farklılıklar yapıldı. Bir diğer büyük adımın da Age of Shadows'la atıldığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Sintisyzer said: t2a sorası sucks (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 zırt pırt client deiştirmeleri çok kötü bide her ek paket ile birlikte oyun özünden uzaklaşıo gibi ama genede eklenen özelliklerde fena deil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ShadowFury said: Sintisyzer said: t2a sorası sucks (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mondain's Legacy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 aosa aşık olmuştum çıktığında. bambaşka bir uo deneyimi, necrolar palalar falan. lise1'de miydim orta sonda mıydım neydim. o yüzden aos diyorum o güzel anları yaşattığından ötürü bana. yoska t2a tabii ki herkesin gönlündedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lupicor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 T2A dan sora AOS la çağ atladıgını düşünüyorum UO nun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 evet berbatlık çağına girdi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lupicor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Haklısın aslında AOS tan sonrası uçtu gitti resmen sindire sindire gelmedi oyun uzadı gitti bunun sebebide biraz Origin den cıkması oldu belki oyunun,belkide ülkemizdeki serverların gelişen ultima online sürecine ayak uyduramaması ve bizim yabancı kalmamızdan oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Lupicor burdaki konumuz Ultima Online'ın orijinal sunucuları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bariz aos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Snn vs Osi yapsalar :) snn derim haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayzek Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 AOS :) Diğerlerinde hiç oynamadım en son elpidada ml ye geçmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genji Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 aos abi ah ah bizim zamanlar ben the bedirhan popeye karakedi azmo bu arada ben eski accmi alamiyorum paticik biri yardim etsin Aron-Caldwell :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 t2a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar