CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Bir bardak soğuk su içmeyi unutma. Mental Retardasyon olduğu için yardım al yanlış kullanma içeyim derken sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ya bi kes. amma uzattin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 var yardımcı olanlar sağolsun. beni düşündüğün için teşekkür ederim kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 vaniLLe said: ya bi kes. amma uzattin. Sana ne oluyor dış kapı'nın mandalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Baya antipatik birisin.Çokta çirkinleşiyorsun zaten laf sokacağım derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 O zaman biraz empati dene sen de. Senin ya da bir başkasının sempati duymasına ihtiyacım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 CorelDRW said: Arkadaşım kapasiten yetmediğini kendin söylüyorsun Mental Retardasyon için bir uzmana başvurmalısın bana değil. Örneğin bir pedagog'a Corel çirkefleşme ya trollmüsün gerçekmisin harbiden bu kadar uzatma, aradan kaç gün geçti hala devam ediyosun yeter lan sevilmiyosun. o gün sabaha kadar beni de kitledin zaten senden kurtulmak için napıcamı şaşırdım ben bile. yetmedi her insanı forumdan rahatsız ediyosun yapışmasana ? http://www.youtube.com/watch?v=lJZYN1zLKJY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 neyin kafasındasın bana da söyle ben de kullanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ABİ BU KADAR İĞRENÇSİNİZ sıkıcııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 CorelDRW said: vaniLLe said: ya bi kes. amma uzattin. Sana ne oluyor dış kapı'nın mandalı ? ahaha baya komiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 KahnX said: Corel çirkefleşme ya trollmüsün gerçekmisin harbiden bu kadar uzatma, aradan kaç gün geçti hala devam ediyosun yeter lan sevilmiyosun. o gün sabaha kadar beni de kitledin zaten senden kurtulmak için napıcamı şaşırdım ben bile. yetmedi her insanı forumdan rahatsız ediyosun yapışmasana ? Kaan şaka mısın sen ? Seni niye kitleyim ulan ben zorla mı konuşturdum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Deniz ve Mehtap harbi Or...z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Kalp ve Damar Sağlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 CorelDRW said: Kaan şaka mısın sen ? Seni niye kitleyim ulan ben zorla mı konuşturdum ? http://img705.imageshack.us/img705/9780/jokernx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 hahhahhhh beetle juice beetle juice Joker Bitch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 değişik yorumları severiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Gilean said: bilmem kendinde ara dicem de yanlız başına düşününce yanlızca kendi yankını duyarsın kardeş. o yüzden yardımcı olalım dedikOOOOO ayrıca BENDE AŞIĞIM ULAN =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=oA0IpS_3S-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 olm frank sinatra lafı geçmemiş hiç, çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 http://www.starhaberler.com/star/upload/100110012203/2/253781baska-dilde-ask-a1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar