Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon's Souls (PS3) - 2009 un en iyi RPGi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnanma onlara. Yalan çoğu

Öldürülmesi gereken tek npc var oyunda. bişey chief diye. Loadinglerde falan resmi olan bi adam var. Siyah zırhlı, onu görünce kes
Mesaj tarihi:
yurt perişan etmişti beni yavşak.herifi kesmedim setini almak için.

sonra en alzım olan vendorları kesmiş namussuz.bide saklanmış ara ara bulamadım.
Mesaj tarihi:
3 günde level 60 a geldim valla acaip sardı sosyal yaşamdan koptum lakin world tendency ile ilgili problemlerim var nasıl pure white veya pure black yapacağim hakkında hiçbi fikrim yok
Mesaj tarihi:
online mı oynuyorsun ? online oynuyorsan server'ın tendency'si ile sync ediyor cunku, ozellikle pure black falan yapmak istiyorsan offline oynaman lazım...
Mesaj tarihi:
online oldugunda sync ediyor arada bir, tek seferde yaparım dersen yapabiliyorsun, o kadar strict degil, ama sync olur eninde sonunda... server'ın tendency'si de ozel durumlar haricinde ki, halloween mi su an ? halloween'de pure black yapmıslardı gecen sene, genelde pure white'a bayagı yakın bir sey oluyor... bi sonraki girisinde offline girip kasman daha mantıklı...
Mesaj tarihi:
ya bu world tendency ne pislik bişeydir abi
online oynayınca o hiçb şekilde world tendency i istediğin gibi ayarlayamıyosun e offline mı oynicaz illa e bi dünyayı online oynadık pure white yapmak için gerekli herşeyi onlineda yaptık diyelim ee offlineken pure white yapmak için hiçbişey olmuyo hadi pure black için git geber body formda pure white i nasıl başarıcaz sinir oldum valla
Mesaj tarihi:
gittim o kadar pure black yaptım 2 yi sonra online e girdim şimdi tekrar offline açtım gitmiş white olmuş tey allahım illa offline mı oynicaz oyunu isteiğimiz itemları toplamak için
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...