Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Viktor said: hadi bahse girelim bone demons souls a kac hafta dayanabilicek :p max bir haftaya bayar bir kenara atar diyorum ben :)
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 abi adam hakli oyunun zorlugu deil olay save yok ben ole 12 saat oyun oynayamiyorum 1 saattede bi level bimiyo her seferinde sifirdan basliyorum
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 5-2 verelim size en güzel bölüm bence
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 abi kısayollar açılıyor ztn.aynı mobları tekrar tekrar kesmemek için cıbıl bir şekilde koşarak kısayoldan en son öldüğün yere gidebilirsin. olay karaktere lvl atlatmak başlarda.ztn biraz level atlayınca 1. 2. dünyadakiler sinek gibi etki ediyor.dokununca ölüyorlar
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 level atlamak nasi bisi ya ben stat almayi orendime level ne soul level yazan sey i 12 oldu bende o
mani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Perspective said: 5-2 verelim size en güzel bölüm bence esasında 5-2 ilk başlanan yer olacak. direk ps3 ve monitor kırdırır.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 level dediğim soul işte.12 için daha çok erken abi.bi 20 olunca rahatlarsın az daha sabır :) 5. dunyayı bitirince peygamber oluyorsun.ben kufur ede ede oynadım.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 hmmm phalanxli bokla armored spideri kestim simdi 3 un 1 ini yapmaya calisiyorum ya seyi cozemedim ben 1 tane buyu ogrenme hakkim war ama kim oretcek miracle oretcek adami buldumda sage freke mi buyu oretebiliyo sirf
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sage freke'in cıragı var world 4-5'in kapısının arkasına dogru oturan, ama demon soul'larla ogrenilen buyuleri istiyorsan, 3-1'den sage freke'i veya 1-3'ten yuria'yı kurtarman lazım, ikisi farklı buyuler ogretiyor...
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ya 4uncu kapinin arkasinda bi avuk wardi senne isim olmaz felan dyen bi siyah giymis oglan o mu bi buyu ogrenme hakkim war ondan mi ezdi acea int 9 felan
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Abi napacan büyüyü, senin ihtiyacın olan, iyi bir yay bulup, 1-1, 1-2, 2-1 falan yapmak bol bol. Soul Level 30 olursun biraz farmlasan, sonrası daha kolaylaşıyor ama hiçbir zaman öyle walk in the park değil :) Büyü falan öğrendikten sonra kolaylaşacağını düşünüyorsan, umutlanma :p
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ya int ya magic, tam hatırlamıyorum, min 10 olması lazım, miracle icin de faith'in 10 olması lazım min, o yuzden yeterli degilse eziyo o cocuk seni =)... freke'den de ogrenemezsin su an yani... bi buyu ogrenme hakkım var dedigin, slot'un mu var ? yoksa buyu ogrencek demon soul'un falan mı var ? gerci ikinci sacma oldu eheh...
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 slotum war magic slotum 1 10 mu olmasi lazim ok baem abi sorun sey kolay olsun diye diil 150 tane spirit potum war mana bombos duruyo ic bisi deilse heal atarim bide abi ok dedigin para mob 6 okta oluyo 6 ok 180 soul mob zaten 450 soul veriyo
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 1 slotun varsa o yalnızca tek buyu ogrenebilirsin demek degil bu arada, bi nevi memorize muhabbeti, ogreniyorsun istedigin kadar buyuyu, ama kac slot'un varsa, o kadar slot'a dizdiklerini dunyalarda kullanabiliyosun, istedigin zaman buyuculerden respec yapar gibi slot'larındaki buyuleri degistiriyorsun...
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 abi diyorum ya heal olur bi fireball olur mana bosu bosuna uruyo
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 tower knight'ı kestiysen warding cok iyi bu arada, gerci o iki slot istiyordu sanırım, tam hatırlamıyorum, ama oyleyse bile hic buyuyle isim olmadıgı halde onun icin 2 slot gelecek kadar int kasmıstım =)...
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 tower knighti kesmek icin ranged bisiler laizm iste o sebeble yirtiniyorum biraz
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 tower knight kolay ya, hatta melee daha kolay bana gore, ayagının dibine girip hep arkasında durunca bayagı kolay kesiliyordu hatta, ortama girer girmez o koca shield'ı falan gecmeye calısıp ayagına yapıs =)...
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 abi peki bodof diye shieldi yere vurunca hayvan gibi dmg vuruyo?
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 abi one dogru iyice egilip vuruyor zaten shield'ı, eger hep ayagının arkasında kalırsan roll falan yapmana bile gerek kalmıyor, shield'ı veya ayagını yere vuracagında 3 adım geri yuru yeterli oluyor... http://www.youtube.com/watch?v=XyOa9_jNnEw bak buradaki gibi aynı, burada gerci once okcuları da temizlemis de, benim ihtiyacım olmamıstı...
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 oyle yapcam sanirim ya sey dicem bu targeting olayinin kolayi yok mu crossbow war mesela bende fena deil ama moblarin kucina girmeden targetamiyo arrow gibide deil crosshair yok
mani Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yok aim alamıyorsun crossbowla. anca targetlayacaksın. o yüzden bow kullan. lava bow yap. armored spider ı kestin madem. onun soul u kullanıp yapıyorsun blacksmith ed e gidip. Short Bow +7 Long Bow +7 Compound Short Bow +7 Compound Long Bow +7 bunlardan birini yapıp Ed e git yaptır lava bow u. http://demonssouls.wikidot.com/ bu arada wiki e bak devamlı. hangi moba veya boss a hangi silahla saldırman gerekli falan güzel anlatıyor. itemları, npcleri, spelleri falanda güzel açıklıyor.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 abi 2 nin 3 unu kesmek gerekiyo sanirim silah craftlattirmak icin yaniliyo muyum ben 1 in 1 i ve 2 nin 1 ini yaptim sirf
Öne çıkan mesajlar