Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 o diilde yok mu oyunun gelecekle ilgili yeni oyun projesi dedikodusu bilmemne
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Yeni basladim sorular: 1)Bu instance gibi olan seylerde olunce surekli bastan mi baslicam dunden beri bi adim ilerleme yk bende surekli oluyorum bastan basliyorum. Ayni moblari oldurmekten gina geldi. 2)Classlar arasinda buyuk bi fark var mi ben templar sectim en kolay oynamasi hangisi? 3) Benim charin balta surekli duvara felan vuruyo long sword felan kullanan bi class olsam daha mi rahat olcak dar alanlar 4)Su r3 e basnca aktif hale gelen auto aim surekli acik kalamiyo mu? 5)Oyunda bi difficulty ayari var mi? 6)Itemlar var bi suru bende satamiyorum nere satcam sirf buy var vendorda? 7) Parry olayini tam ayarlayamadim zamani nedir tam adam kilici kaldirinca mi yapmak gerekiyo?
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 uzun zzaman oldu oynamayalı.ama 2. dünyadaki vendora satabilirsin herşeyi bu oyunda hiç birşey anlatmayla olmuyor gerçekten :).oynaya oynaya çözüyorsun parryi falanı filanı
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 1) evet ne yazık ki, ama her bolumde ilerledikce kısayollar acıyorsun, bi nevi checkpoint gorevi goruyor, cunku kaldıgın yere cok daha cabuk geliyorsun... 2) statlarla ilgili hic bi kısıtlama falan olmadıgı icin(barbarian acıp magic kasabilirsin) class'ların olayı stat'lardan ziyade starting equipment, ona gore seciyorsun bir nevi =), soldier oynaması bayagı kolay bi class basta bana gore, broadsword'la baslıyor, hem slashing hem piercing vurabiliyor, bayagı rahat oluyor 2. dunya mesela onla... 3) templar knight halberd'la baslıyordu sanırım, buyuk silahların oyle bir dezavantajı var, dar koridorlarda falan cok kullanıssız o silah, acık alanlarda iyi ama... 4) bunu hatırlamadım, oyunu takaslayalı oldu bayagı =)... 5) oyunda difficulty ayarı yok, direk zor o kadar =)... asıl zorluk 2. dunyada baslıyor hatta, new game + olayı var iste, durmadan tekrar baslayabiliyorsun oyuna, bitirdikce, aynı karakterinle... ilk ng+'da %50 zorlasıyor, ondan sonraki her ng+'da %8 daha zorlasıyor olması lazım... 6) oyunda satma yok diye hatırlıyorum ben, herseyi bankaya depolayacan, ya da yere atıcan, yerin falan kalmadıysa, bir seyi yere attıktan sonra dunyayı degistirirsen veya oyundan cıkarsan komple kayboluyor, ona gore dikkatli ol =), zamanında assassin's mask soruyordum burada veren olur mu diye, benimkini atmısım yere ehueh... 7) parry'yi master'lamanın olayı practice walla, silah sana vurmadan hemen once kaldırman lazım iste =)...
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 BonePART said: 4)Su r3 e basnca aktif hale gelen auto aim surekli acik kalamiyo mu? 6)Itemlar var bi suru bende satamiyorum nere satcam sirf buy var vendorda? 4) kalamıyor.. aynı mob üzerindeyken bile mesafe açılırsa auto-aim kayboluyor direkt.. zaten bossla yaptığın combatlarda bazen kapayıp açman gerekecek.. auto-aim kullanımına alışınca çok rahat edersin.. 6) nexus'ta mülayim bir tip var.. senin eşyalarını tutan.. oyunda satma yok ama bankanın bir limiti de yok.. ne kadar gereksiz şey varsa at içeri..
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 satma yokmus nasıl sallamısım :) beim aklımda satabiliyoruz diye kalmıs :)
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 sifirdan baslicamda bugun sinir hastasi oldum biraz sey sorcam peki stat sill felan nasil kasiyim ne alcam yane delirdim dun bi dah abasliyim belki cozerim bu sefer
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 bide yesil fog mu ne war enter fog felan ne ise yariyo bide kisa yol demisinizde hangisi kisa hangisi uzun anamadim ki ben
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Yeşil fog, hikayenin devam ettiğini gösteriyor, yani bölüm sonuna yeşil foglardan geçerek gidiyorsun.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Yane yesil foglu yol dogru olan digerleri degil
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Öyle düşünme, yeşil fog hikayeyi en kısa sürede bitirmek için. Asıl loot haritaların diğer yerlerinde gizli, ki bu oyunu sadece o yeşil foglardan ilerleyerek bitirmen mümkün değil.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 hadi bahse girelim bone demons souls a kac hafta dayanabilicek :p max bir haftaya bayar bir kenara atar diyorum ben
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 2 hafta veririm. Gerçi sıcakların yaratacğı sinir etkisi var. Ben oynamayı daha soğuk bir havaya erteledim mesela. Canını sürekli yenileyen 5-1 bossu yüzünden güzelim DS3'ü kırmak istemiyorum çünkü :D
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Abi SNES de olan save denen bisiyi PS3 de oyna koymazlarsa sinirleniim tabe ayni mobu 500 kere kestim lan naxx trashindan beter
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Bide giristeki 5 mobu kesip cukura atlayip soul farmlamami engelleyen bisi war mi
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 İstediğin kadar farmlayabilirsin. Sadece ilk kez öldükten sonra, bölüm sonu demon'u kesene (veya Stone of Ephemeral Eyes kullanana) kadar Soul Form'da olacaksın. HP %50 olacak her zaman (eğer ilk bölümde bulunan yüzüğü giyersen %75)
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ilk başladıgımda o dandik moblardan reskill yiyip baştan başlamaktan aglıcaktım. ama sonra bir anda kendini oyunun derinlikliernde buluosun.save olayı olmaması çokta güzel olmus bence
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 bencede mukemmel olmus mesela yaticam bok gibi kaliyorum ps3u mu acik birakcam abi nesi iyi olmus 1.1 i gectim kalkanli bok yaratigi simdi 2.1 i mi yapsam yoksa 1.2 i mi?
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 1.2 yap 1.3 ve 1.4 ü sonraya bırak ztn 1.4 sonra acılıyor 1.2 den sonra 2. dunyaya geç
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Ya 1.2 yapman daha zor aslında. Direk 2.1 gitmen daha rahat olabilir. Tabi seçtiğin sınıfa göre farklılık olabilir ama ben o mavi gözlülerde baya zorlanıyordum mesela. Üstüne 1.2 bossu biraz fazla vuruyor. Yakınlarında takılınca çarpılıyorsun :D
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 tower knight zor gibi ama ben yutup videosunu izlemiştim nasıl yapmıslar diye.sonra ilk denemede yaptım. ilk tower knighta girdiğimde şok olup korkudan napcagımı şaşırıp ölmüştüm :)
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 mavi gozlu seyler spear kullandigimdan bana vuramiyo tam atak ederken geri basip heavy vuruyorum o ortaya salliyo ben iste 85 felan vuruyorum bu arada silahim spearmis abi gerisi yalanmis huzur geldi ya
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bone bırak abi boşver , benden sana tavsiye. 2.1 veya 2.2 ye gelince direk sinir krizleri geçirmeye başlıosun. valla bak değmez...
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 yapmayın etmeyin.ben bile ps3te hiç bir oyunumun sonunu görmeden sıkılıp bırakmıs insanım.demons u sonuna kadar sabırla oynadım bitirdim :)
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 sinir hastaligi baska bisi deil ayrica bisiyi merak ediyorum benmi daha bi rpg gormedim yoksa hack and slash da bu rpg mi diyoruz bi quest yok lan bi senaryo yok ole gidiyhoruz badada budada daliyoruz son defa yarin denicem olmassa yormucam sirf sikintiymis oyun
Öne çıkan mesajlar