Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 hmm benim 90 falan sanırım level.. tam hatırlamıyorum.. girmeyeli oldu baya ama level farkı fazla olabilir..
mani Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 lvl 140 ım ben ya yardım ederdim her türlü ama fark var baya bi arada. birde NG+ ım şuanda. sadece NG+ lara mı yardım ediyorum veya invade liyorum ? 140 lvl +-10 NG ve NG++ üstü olanlarla alakam olmuyor mu ? character tendency i pure white yapmam lazım NG+ da 3 black phantom kestim anca normal oldu pure black başlamıştım NG+ : . kaç kere blue eye stone bıraktım bosslar için kimse çağırmadı yardıma, kaç kere invade bekledim gelen giden yok. 3. world un BP sini keserim neysede 5. world selen NG+ ağlatır zaten bayık ve iğrenç bi mekan 5-2.
Aldueren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Özellikle lvl 140'lardan sonra phantom veya black phantom bulman zorlaşır. Çünkü online lvl aralığı yoğunluk olarak lvl 70-90 ve lvl 115-125 aralarında. Bu levellerde (özellikle lvl 120'de) online pvp turnuvaları yapılıyor ve çokta zevkli oluyor. Dolayısıyla yüksek levellerde oyunu oynayan oyuncu sayısı çok azalıyor. Benimde 214 lvl bir karakterim vardı ama oyunu online oynamak istediğimde phantom bulamıyordum. Kendime lvl 120 bir karakter yaptım ve online olarak her zaman oyuncu bulabiliyorum. Karakterin NG+'da olsa bile NG+++ bir dünyaya bağlanabiliyorsun. Ama bağlanacağın dünyadaki hostla lvl aralığın +/- lvl 10 olmalı.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 1-1 bitti =) çözdüm gibi işi burdaki moblar için.
mani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 mümkün olduğunca 1vs1 kalmaya çalış moblarla. nekadar kolay gözükürse gözüksün shield ile guard almıyorsan dmg yememeye çalış. shield kullansan bile üzerine eğer 4-5 mob atlarsa stamina anında 0 lanır ondan sonra 2sn de ölürsün. o yüzden kenara köşeye sıkışma hiçbir zaman. birde asla arkanı moblara dönme. bi backstab ile anında ölebilirsin. son olarak lock-on lock-off olayına alış. kimi zaman lock on çok büyük avantaj olabiliyorken kimi zaman kendini atağa açmış olursun hatta kenarlardan köşelerden düşebilirsin hareket ederken.
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 http://www.shopto.net/PS3/GAME%20HIGHLIGHTS/PS3DE07-Demons%20Souls%20Black%20Phantom%20Edition.html pre-order'ımı verdim :P
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 verdik elimizde patladı , niyeyse göndermiyor EU dışına oyunu ,noldu durduk yere yaw , anlayan beri gelsin.
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 @Red valla şoktayım desem yeridir, noldu ne bitti çözemedim , bir daha da sipariş verilemiyor "Unavailable" kutucuğu var, burdaki spotçular şimdi en az 130 - 140 tl den kakalamaya çalışırlar...
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 valla oyunu satmaya kıyamasam 50 liraya bırakırdım :) ben bi umutla 2. oyun tarzı bişi bekliyorum.5 dünya değil 20 dünya koysunlar
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 evet düzelmiş artık alınabiliyor , fiyatını da 3 pound arttımışlar oyunun...
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Satabilirim/takaslayabilirim, US versiyonu.
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 haha an itibariyle shopTo'nun stoklar eridi 8-)
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 shoptodan aldım oyunu dün elime ulaştı, ne kadar güzel bir dövüş sistemi var bu oyunun ya pata küte dalamıyorsun ağlatıyorlar
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 şu tarz oyunlara ağırlık verseler keşke biraz demons soulsdan bir seri bekliyorum ben dört gözle. gerçi japan studio yazan her oyunu almak lzm :)
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Oyun dün elime geçti işe gitmem gerektiği için oturup oynayamadım. Strateji Guide aldım elime onu okudum boş vakitlerde falan. Ama yeterli okumamışım demek bi halt anlamadım bazı konularda. Silahların değerlerini falan karşılaştırmakta zorluk yaşıyorum hala. Birde zar zor uğraşa uğraşa ejderhaların oraya kadar geldim. Aşağı ineyim dedim tepeden ejderha alev püskürttü aynen yamuk. Sanırsam başlangıç için büyücüde kötü bir seçimmiş. Neyse zevkli oyun sonuçta. Biraz daha öğreneyim online geçmeyi planlıyorum. Pati sayesinde dikkatimi çektiği için ayrıca teşekkürü borç bilirim bu konuya :D
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 VashTheStampede said: Oyun dün elime geçti işe gitmem gerektiği için oturup oynayamadım. Strateji Guide aldım elime onu okudum boş vakitlerde falan. Ama yeterli okumamışım demek bi halt anlamadım bazı konularda. Silahların değerlerini falan karşılaştırmakta zorluk yaşıyorum hala. Birde zar zor uğraşa uğraşa ejderhaların oraya kadar geldim. Aşağı ineyim dedim tepeden ejderha alev püskürttü aynen yamuk. Sanırsam başlangıç için büyücüde kötü bir seçimmiş. Neyse zevkli oyun sonuçta. Biraz daha öğreneyim online geçmeyi planlıyorum. Pati sayesinde dikkatimi çektiği için ayrıca teşekkürü borç bilirim bu konuya :D orayı salla onların ikisini de daha sonra kesiyorsun merak etme
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 vash EU ise oyunun co-op gidelim? EU co-op başlıcak olursa hazırım =)
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 EU. Phantom Edition bekledim sırf EU'dan gideyim diye :D Bu aralar pek giremiyorum ama oyuna. Yinede PSN vereyim dursun lazım olur :D PSN: SolufainDespana
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bu coop oynamak için taş bırakıyoruzya sadece belirlediğimiz kişi tıklayabilir diye ayarlayabiliyormuyuz ? atıyorum random birkişi geldi kovabiliyormuyuz dünyadan
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Perspective said: bu coop oynamak için taş bırakıyoruzya sadece belirlediğimiz kişi tıklayabilir diye ayarlayabiliyormuyuz ? atıyorum random birkişi geldi kovabiliyormuyuz dünyadan bildiğim kadarıyla seçemiyosun. random geliyor.
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ilk oyunu bitirmedim levelim biraz yüksek sanırım ilk oyuna göre, blue phantom ile bakayım derken boss evente aldı oyun boss yaptı beni :D öldürdüm adamı çok güzel ya
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 demon's souls ile demon's souls black phantom edition arasında ne fark var?
Öne çıkan mesajlar