spawn77 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Önce Blue phantom olarak girin, öyle kesin. Çok güzel soul kasılır o bölümde. O upgradelerle kesersiniz, Ben çok zorlanmadım False kingde Hatta isterseniz bugıda var, netten bakarsanız :)
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 blue dragon pek optional sayılmaz cidden.. kolpa kralla mı uğraşacan.. ejderhayla mı.. o yüzden alın yanınıza 180-200 ok giderken.. ilk köprüdeyken hiç vurmayın.. şişkoları kesip durduğu noktaya çıkın.. kalenin tepesine uçacak bu sefer.. orda da firendly npclerden birine (unuttum şimdi adını) ateş püskürtüyor olacak.. o ateşlerden zig zag çizerek kaçın (önce bir youtube'dan da bakabilirsiniz nasıl kaçacağınıza).. orayı da atlattıktan sonrası kolay.. tam altına geçip oklayın.. ateş de yemezsiniz.. makoto ile hp'yi 30%'un altına aldıktan sonra clever's rat ring + morion blade combo çok işe yarayabilir.. biraz dex, str varsa hızlıca kesersiniz.. ben ne strengthe puan harcamıştım.. ne de dexterity (başlangıç statlarım halinde duruyorlardı.. dex 8 str 13 şeklinde ehu).. şu bahsettiğim itemları da kullanmadım.. o halde bile 120-130 okta falan öldü sanırım.. garanti olsun diye 180 ok alın derim yanınıza yine de.. ucuna kadar getirip kesememek hoş olmaz.. edit: oyunla ilgili tek kötü şey de şu melee saldırılamayan dragonlar.. ok atıp duruyorsun zevksiz zevksiz.. red dragonı skipledim direkt de mavisini kesmeden olmuyor..
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 false king çok büyük hayal kırıklığıydı benim için. dümdüz atakla aldım. 2 lvl çekti sadece tek hasar o oldu. resmen o kadar predictable ki bide aptal bi aoe skili var çok rahat counterlanıyor. tam yapmaya başladıında kunai atıp sonra enerji bitene kadar döve döve bitirdim ben herifi. heal kullanmadım doru dürüst falan. çok aptal çok kolay aslında
fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yahu uykusuzluktan heralde, bi deniyim dedim blue dragon i.. ilk denemede gayet guzel geldim zig zag yaparken cat oldum.. sonra 5 deneme falan dalginliktan olup durdum red eyed knightlara lol. uykum geldi artik deneyemicem tekrar yarina kismet.. slvl 68 bu arada, farmlasam mi 4-3 te ?
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 4-2. lvl çok düşükmüş yalnız. ben baya lvl 110da falan yaptım. 15 kere falan vurdum öldü
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Elimde temiz bır oyun var.oynamıyorum uzun sure.nedır ıkıncı el pıyasası ?
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bitirmedin mi yoksa bitirdin mi ? bitiymediysen satma :) 50 liradan fazlaya gitmez bu arada şu oyunun 2. si falanı filanı yok mu cıkmıcak mı
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bıtırmeyı bırak basladım ve bıraktım :)
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bence biraz zorla.bende reskill yemekten bırakma noktasına gelmştm başlarda.ama biraz zorla derim.oyun gerçekten çok iyi ztn avrupa verisoyonu da cıkıyor.satma dursun.
mani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 knight a meat cleaver dan başka ne silah yapayım ya ? ilk oyunu bitirmeden pvp yapmayı düşünmüyorum o yüzden blessed mirdan kasmanın bi anlamı var mı ? shield olarak purple flame +3 şuanda. yükseltmedim daha lava bow için hardstone kastım okadar. tower shield, brushwood shield upgrade etmeme gerek varmıdır ?
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Sayenızde gaza geldım ve oyuna baslamak ıstıorum.Sımdı hangı karakterden acayım ne yapayım bır yardımcı olun bakalım.
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 knight aç derim :) ilk karakter için en iyisi bence
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 red senın gazınla baslıyorum zaten.sen yardımcı ol bana :)
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 abi karakterin güçlendikçe çok fena zevk alıcaksın.başlarda sürkeli ölmek sıkıyor.ama olay alısana kadar.oyuna biraz tolerans göstermek sabretmek lzm
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 oyun çok zor da değil zaten sadece hataları sert cezalandırıyor. Dikkatli ve sakin oynadıktan sonra problem yok
fizban Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 evet aynen öyle. ve oyun bazen sabır testi oluyor.. yani DS oynayacaksanız size tavsiyem şu şekilde oynayın; oynayın DS oynayın oynayın, sonra ölmekten bayarsanız oyunu kapatmayın bırakın açık kalsın. PC'de takılın az biraz, sonra zaten yine oynayasınız geliyor. ben çok vaktim olmadığından dolayı oyunu bitiremiyorum, sona da yaklaştım denilebilir. belki bundan bir 5-6 ay sonra daha rahat olursam o zaman oynarım ama şimdilik bıraktım hehe.
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Oyunu oynamadan satmayım tamam anlasıldı :P
mani Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 old king ve false king i poison cloud la öldürdüm utanıyorum kendimden ama dayanadım : false king de soul level düşürmemek için old king de 5 kere yanlış dodge ladım öldüm baydım diye bu utanca alet oldum ;(
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Sonunda aldım ps3 ümü, hemen bir arkadaştan tedarik ettim oyunu da, şu an bodos warrior takılıp öğreniyorum, ya da ölüyorum diyelim, güzel olacak gibi. da ayrı ulen
mani Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 http://demonssouls.wikidot.com/ bu siteye bakmadan başlama. en azından ilk bi gözden geçir bi fikrin olsun ortamla ilgili. çünkü bir süre sonra ilerleyip bir takım seçimler yaptığın zaman yeni bi karakter açana kadar veya ilk oyunu bitirip 2. sine başlayana kadar seçimlerini geri alamıyorsun.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 o diilde biri benle gelsin false kingi keselim :) tek basıma üşeniyorum
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Red said: o diilde biri benle gelsin false kingi keselim :) tek basıma üşeniyorum level aralığı tutuyorsa geleyim yardıma..
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ben 70 falan olmalıyım sanırım.bayadır oynamıyorum oyunu.bi false king kaldı.bide blue dragon var orda.onu kesmesek bile şu false ı almak için gelirse biriniz üşenmemiş olurum hemde oyun biter
Öne çıkan mesajlar