Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon's Souls (PS3) - 2009 un en iyi RPGi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Önce Blue phantom olarak girin, öyle kesin. Çok güzel soul kasılır o bölümde. O upgradelerle kesersiniz, Ben çok zorlanmadım False kingde

Hatta isterseniz bugıda var, netten bakarsanız :)
Mesaj tarihi:
blue dragon pek optional sayılmaz cidden.. kolpa kralla mı uğraşacan.. ejderhayla mı.. o yüzden alın yanınıza 180-200 ok giderken.. ilk köprüdeyken hiç vurmayın.. şişkoları kesip durduğu noktaya çıkın.. kalenin tepesine uçacak bu sefer.. orda da firendly npclerden birine (unuttum şimdi adını) ateş püskürtüyor olacak.. o ateşlerden zig zag çizerek kaçın (önce bir youtube'dan da bakabilirsiniz nasıl kaçacağınıza).. orayı da atlattıktan sonrası kolay.. tam altına geçip oklayın.. ateş de yemezsiniz.. makoto ile hp'yi 30%'un altına aldıktan sonra clever's rat ring + morion blade combo çok işe yarayabilir.. biraz dex, str varsa hızlıca kesersiniz.. ben ne strengthe puan harcamıştım.. ne de dexterity (başlangıç statlarım halinde duruyorlardı.. dex 8 str 13 şeklinde ehu).. şu bahsettiğim itemları da kullanmadım.. o halde bile 120-130 okta falan öldü sanırım.. garanti olsun diye 180 ok alın derim yanınıza yine de.. ucuna kadar getirip kesememek hoş olmaz..

edit: oyunla ilgili tek kötü şey de şu melee saldırılamayan dragonlar.. ok atıp duruyorsun zevksiz zevksiz.. red dragonı skipledim direkt de mavisini kesmeden olmuyor..
Mesaj tarihi:
false king çok büyük hayal kırıklığıydı benim için. dümdüz atakla aldım. 2 lvl çekti sadece tek hasar o oldu. resmen o kadar predictable ki bide aptal bi aoe skili var

çok rahat counterlanıyor. tam yapmaya başladıında kunai atıp sonra enerji bitene kadar döve döve bitirdim ben herifi. heal kullanmadım doru dürüst falan. çok aptal çok kolay aslında
Mesaj tarihi:
yahu uykusuzluktan heralde, bi deniyim dedim blue dragon i.. ilk denemede gayet guzel geldim zig zag yaparken cat oldum.. sonra 5 deneme falan dalginliktan olup durdum red eyed knightlara lol. uykum geldi artik deneyemicem tekrar yarina kismet..

slvl 68 bu arada, farmlasam mi 4-3 te ?
Mesaj tarihi:
bitirmedin mi yoksa bitirdin mi ? bitiymediysen satma :)

50 liradan fazlaya gitmez

bu arada şu oyunun 2. si falanı filanı yok mu cıkmıcak mı
Mesaj tarihi:
bence biraz zorla.bende reskill yemekten bırakma noktasına gelmştm başlarda.ama biraz zorla derim.oyun gerçekten çok iyi

ztn avrupa verisoyonu da cıkıyor.satma dursun.
Mesaj tarihi:
knight a meat cleaver dan başka ne silah yapayım ya ? ilk oyunu bitirmeden pvp yapmayı düşünmüyorum o yüzden blessed mirdan kasmanın bi anlamı var mı ?

shield olarak purple flame +3 şuanda. yükseltmedim daha lava bow için hardstone kastım okadar. tower shield, brushwood shield upgrade etmeme gerek varmıdır ?
Mesaj tarihi:
abi karakterin güçlendikçe çok fena zevk alıcaksın.başlarda sürkeli ölmek sıkıyor.ama olay alısana kadar.oyuna biraz tolerans göstermek sabretmek lzm
Mesaj tarihi:
evet aynen öyle.
ve oyun bazen sabır testi oluyor..

yani DS oynayacaksanız size tavsiyem şu şekilde oynayın;

oynayın DS oynayın oynayın, sonra ölmekten bayarsanız oyunu kapatmayın bırakın açık kalsın. PC'de takılın az biraz, sonra zaten yine oynayasınız geliyor.

ben çok vaktim olmadığından dolayı oyunu bitiremiyorum, sona da yaklaştım denilebilir. belki bundan bir 5-6 ay sonra daha rahat olursam o zaman oynarım ama şimdilik bıraktım hehe.
Mesaj tarihi:
old king ve false king i poison cloud la öldürdüm utanıyorum kendimden ama dayanadım : false king de soul level düşürmemek için old king de 5 kere yanlış dodge ladım öldüm baydım diye bu utanca alet oldum ;(
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
http://demonssouls.wikidot.com/

bu siteye bakmadan başlama. en azından ilk bi gözden geçir bi fikrin olsun ortamla ilgili. çünkü bir süre sonra ilerleyip bir takım seçimler yaptığın zaman yeni bi karakter açana kadar veya ilk oyunu bitirip 2. sine başlayana kadar seçimlerini geri alamıyorsun.
Mesaj tarihi:
ben 70 falan olmalıyım sanırım.bayadır oynamıyorum oyunu.bi false king kaldı.bide blue dragon var orda.onu kesmesek bile şu false ı almak için gelirse biriniz üşenmemiş olurum hemde oyun biter
  • Yeni Oluştur...