QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Ya bi ton ödevim var, yapmam gereken bi sürü şey var, çok da yorgunum aslında, uykum da var, ama yatmak istemiyorum... Yapacak bir sey önerisi olan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 kahve iç ödevini yap. arada pcye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Ya bugun cuma ödev mi yapılır? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 dışarı çıkabiliten var mı? ona göre önereyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Evde yapılabilecek bişiler önerirsen sevinirim. :) Dışarı çıkmamakta ısrarcıyım bugun, konser dediler cık, taksim dediler ona da cık modundayım. herkesi ektim evde sıkılıyorum :) en iyisi bi dr.a gideyim değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 O zaman pcde napabilirsin bilemedim biz oyun oynuyoz böyle durumlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Şöle ki: Oyuna giriyorum, doğal olarak noob muamelesi görüp daha çok sinirleniorum :) p.s. evet haklılar noob um :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ne oynuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Dota Ama axe prosuyum o kadar yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Heroes of newerth oyna daha güzel gerçi daha karışık gelebilir grafiklerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 FM oynasam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 3d bişiler yap sen de.. http://forum.paticik.com/read.php?18,4536121,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Ya orda kim kime vuruyo anlayamıorum :) Dediğin gibi çok karışık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 var ise mısır patlat, sevdiğin eski bi filmi izle ama oldukça rahat bi pozisyonda(uyuyabiliceğin bi pozisyon yani) sıkılırsanda kapatma uyursun belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 dasaaa said: 3d bişiler yap sen de.. http://forum.paticik.com/read.php?18,4536121,page=1 nasıl yapılıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 her sıkılan topik açıcaksa işimiz var. bide kişisel yani. "post kasıyorum aga çaktırma"nın rusçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ama bunu yazarak post kasmaya çekinmedin? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 escape said: her sıkılan topik açıcaksa işimiz var. bide kişisel yani. "post kasıyorum aga çaktırma"nın rusçası hayır sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Holy said: ama bunu yazarak post kasmaya çekinmedin? ;) yani.. gerek yok böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 QueenofSpades said: escape said: her sıkılan topik açıcaksa işimiz var. bide kişisel yani. "post kasıyorum aga çaktırma"nın rusçası hayır sıkıldım. tamam aga sıkılabilirsin ama işin özü o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 post kasınca noluyor du? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 escape said: QueenofSpades said: escape said: her sıkılan topik açıcaksa işimiz var. bide kişisel yani. "post kasıyorum aga çaktırma"nın rusçası hayır sıkıldım. tamam aga sıkılabilirsin ama işin özü o değil. aga? izin özü kahve muhabbeti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 of ciddiye aldı bu. ben kaçar bu topikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Güle güle... :) Bu 3d şeyi ne güzel bişimiş ya tşk ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bende sıkıldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar