DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 tayland geldi aklima cok guzel yere benziyor
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Sam said: çek cumhuriyeti. abi cek cumhuriyetine giris cok zor.. ciddi zor.. turist vizesi bile zor. kanada konusuna ayrica katiliyorum, girisi kolay, gidisi kolay, yasamasi azcik zor ama keyifli bir ulke.
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 kanadada fransızca mı kullanılıyordu?
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 inşaat mühendisi arkadaşım buradan kanadaya önce dil okulu ile gitti orada bir üniversite anlaştı ve 1 senelik bir master yaptı.O sırada belediye ile ilgili bir iş buldu,master sonrası ise projede çalışmak için belediyeden ayrıldı diye biliyorum.6 aylık sözleşmesi vardı bitti sanırım tekrar uzattılar
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 master icin anlastı dedigin catır catır verdi mi parasını yoksa basarılı mıydı lisans derecesinde?
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 evet kritik bir noktaya değindin..
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 eğer kazakistan'la ilgili durum olursa bildirin bana.
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 turkiye kacinci o listede acaba ben onu merak ettim. kanada iyidir sahiden ya da avustralya ama cok uzak orasi da. norvec, isvec ve kanada zor olmamasi gerek calisma izni oturma izni bla bla acisindan, cunku mumla adam ariyorlar su aralar
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 http://resimdepo.cep-x.com/buyuk/cep-x_com_gana_mill_futbol_takimi1.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 turkiye kacinci o listede acaba 79du galiba. linklerden giderseniz pdf var 240sf mi neydi..
Alis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Benden sana tavsiye ilk önce bir sertifika programı al Neden diyeceksin.. Yurt dışına nereye gidersen git sertifikan var ise daha yüksek maaş alıyorsun Sağlanan kouşullar daha çok oluyor Mesela ev vermezken şirket ev verebiliyor "kalabilmen için" ev kirasi ile uğraşmiyorsun falan. Özellikle Arap asıllı yada kazak azeri asıllı şirketlerde. Veya Cezayir taraflarına gidebilirsin bir çok Türk şirketinin orda çalıştığını biliyorum ve türk arkadaşlarım çoğu Cezayir'de ödeme koşulları iyi ancak tek bir sorunları var oda Alkol yasak onun dışında herşey var...
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 türki cumhuriyetlerde büyük oranda evini şirket tutar, fatura varsa -su vs.- ev sahibi öder, sen elektrik ödersin.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 abi türkiye'de kaçmak isteyen adamın kuzey afrika'da yaşamak isteyeceğini hiç sanmıyorum.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 git rusyaya abi öss de iyi puan yaparsan burslu okutuyolar şak diye
-007- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 toggie said: abi türkiye'de kaçmak isteyen adamın kuzey afrika'da yaşamak isteyeceğini hiç sanmıyorum. kaçmak isteme sebeplerine göre değişebilir. Bu arada şaka maka bu olay beyin göçü evet. Ve pek iyi bişey olduğu söylenemez.
PeriTh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Bence Kanada en mantiklisi gocmen bir muhendis icin.
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 kanada'yı son zamanlarda okul bitişi yaklaştıkça yüksek lisans ve sonrası için ben de düşünmeye başladım. mühendislik eğitimiyle ilgili bilgisi olan varsa tavsiyelere bilgilere açığım gayet. öm yoluyla ulaşırsanız doyasıya harasslayabilirim sanırım.
Öne çıkan mesajlar