Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ülke tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
inşaat mühendisi arkadaşım buradan kanadaya önce dil okulu ile gitti orada bir üniversite anlaştı ve 1 senelik bir master yaptı.O sırada belediye ile ilgili bir iş buldu,master sonrası ise projede çalışmak için belediyeden ayrıldı diye biliyorum.6 aylık sözleşmesi vardı bitti sanırım tekrar uzattılar
Mesaj tarihi:
turkiye kacinci o listede acaba ben onu merak ettim. kanada iyidir sahiden ya da avustralya ama cok uzak orasi da. norvec, isvec ve kanada zor olmamasi gerek calisma izni oturma izni bla bla acisindan, cunku mumla adam ariyorlar su aralar
Mesaj tarihi:
Benden sana tavsiye ilk önce bir sertifika programı al
Neden diyeceksin..
Yurt dışına nereye gidersen git sertifikan var ise daha yüksek maaş alıyorsun
Sağlanan kouşullar daha çok oluyor
Mesela ev vermezken şirket ev verebiliyor "kalabilmen için" ev kirasi ile uğraşmiyorsun falan. Özellikle Arap asıllı yada kazak azeri asıllı şirketlerde.

Veya Cezayir taraflarına gidebilirsin bir çok Türk şirketinin orda çalıştığını biliyorum ve türk arkadaşlarım çoğu Cezayir'de ödeme koşulları iyi ancak tek bir sorunları var oda Alkol yasak onun dışında herşey var...
Mesaj tarihi:
toggie said:

abi türkiye'de kaçmak isteyen adamın kuzey afrika'da yaşamak isteyeceğini hiç sanmıyorum.

kaçmak isteme sebeplerine göre değişebilir.

Bu arada şaka maka bu olay beyin göçü evet. Ve pek iyi bişey olduğu söylenemez.
Mesaj tarihi:
kanada'yı son zamanlarda okul bitişi yaklaştıkça yüksek lisans ve sonrası için ben de düşünmeye başladım. mühendislik eğitimiyle ilgili bilgisi olan varsa tavsiyelere bilgilere açığım gayet. öm yoluyla ulaşırsanız doyasıya harasslayabilirim sanırım.
  • Yeni Oluştur...