Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya seçilirsek

CorelDRW

Öne çıkan mesajlar

platini falan hikaye, fransa'nın şansı yok bence.

eğer italya 2012'yi çok az bir farkla kaçırmamış olsa kesin alırdık derdim de, 2012 için baya uğraşıp sonunda kaptıran italyanlara verebilirler belki. tabii, italya 2 kere yapmış, 1 kere de türkiye yapsın ulan diye bir mantık güdülmesi de yüksek ihtimal. :P

türkiye %50
italya %40
fransa %10
Sosyal ağlarda paylaş

valla çok güzel olur. istanbulda tek stat yaparlardı normalde doğal olarak türk telekomu seçerler ama olimpiyatı böyle bir turnuvada seçmeme yememiş o yüzden onu da eklemişler bence.

bu vesileyle o zamana kadar altyapısı yapılır artık ki orası gayet güzel stad yazın oynanmak için milan-liverpool maçı çok iyiydi

diğer şehirlere de güzel stad yapılsın çok iyi olur. artık ankaraya adam gibi bir stad nolur lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

alamayız biz
alsakta yapamayız
yapsakta kupayı kazanamayız.

Bunlar gerçekleşmez ise, kupa töreninden önce ya kupa çalınır ya da bir yetkili evine süs diye götürmüş olur kupayı.

2 tam 1 yarım ve 5 hayali stad ile hayatta alamayız zaten turnuvayı, boşa gündem meşguliyeti işte, önce hoca bulsunlar milli takıma aylar oldu tık yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

trabzon'da türkiye-gürcistan maçında gürcü bayrağı açıldığından dolay verilmemiştir, gayet haklı bir sebep. bir benzerini diyarbakır'da da yaşarız verilmemesi gayet haklı bir sebep. Fenerbahçe Stadı'na verilmemesi taraftarıyım zaten. boşuna çimlerimiz yıpranmasın.

açıklamalarada katılıyorum tabiki. verdiğim linkte ki yazı biraz politik.

başlığıda çok güzel açıklıyor. topu kendi kalemize atıyoruz diye. bir turnuva düzenliyoruz ve seçilen şehirler (seçilmek zorunda olan şehirler diyelim çünkü gerçekçi açıklaması var trabzonun diyarbakır'ın seçilmemesi için alt yapı uzalık ve bilimum neden) mağlesef haritadan bakınca türkiyeyi tam ortadan ikiye bölmüş durumda.

ben Türkiye'nin içinde bulunduğu zorlukları da biliyorum eleştirim Türkiye'ye yada içinde bulunduğu duruma da değil ancak bu durumdayken bu ülkenin böyle bir turnuva düzenlemesi gerektiğine inanmıyorum. Zaten bu haldeyken Türkiye'nin birleştirici kültürel yönden zengin özelliklerini ön plana anca logo ile çıkartabiliriz :(

konuyu futboldan başka taraflara çekmek istemem ama kör bi şekilde bizde olsun kral olsun diye gerçekleri göz ardı etmemek gerektiğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yüzölçümü büyük , en boy oranı eşit olmayan bi ülkede hangi illeri seçersen seç sorun çıkar , illa ki çatlak çıkar.

uefa belirlemiş , iki şehir arası mesafe max bu kadar olabilir diye.

açıkçası gayet mantıklı şehir seçenekleri. fenerbahçe stadının da neden alınmadığı gayet mantıklı şekilde açıklanmış durumda -ki zaten belliydi-

mehmet demirkol büyük saçmalamış ayrıca. kendisi yapsın bi tane proje uefa kriterlerine uygun ve teknik puan'ı daha yüksek , onu tartışalım.

ayrıca eleştirilerden biri de , hazır stad azlığı ; emin olun bu çok olumlu. uefa stad modernize etmek yerine yeni stad yapımına daha önem veriyor. italya ve fransada yeni stad olmıyacak neredeyse , eldeki stadları yeniliyorlar onların projelerinde de.

enbüyük dezavantajımızdan bahsedilmiyor bu arada : çok uzağız avrupaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır logoyu bile milletten araklıyoruz.
Oysaki bir baba hindi çizin şöyle sert bakan, tamamdır işte turkey mi turkey:)
Fransızlar horozu kullanırken hiç gocunmuyorlar mesela, biz de hindiyi kullanalım ne var ki bunda.
Hatta işi ilerletip ecnebilerin şükran günleri için özel markalı jumbo hindi ihracatı bile yapılabilir valla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...