Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garip Problemler


Darqainu

Öne çıkan mesajlar

ICC nin hatrina hesabi actirdim tum addonlari sifirdan kurdum.sadece guildfu,friendfu,durabilityfu ve autoprofix out of date olarak load oluyor.

Birinci sorun su ki hangi auction addonunu kullansam farketmedi Auctioncu abiye tikladigim anda latency tavan yapiyor kisa surede dc oluyorum.

Ikinci sorunsa nezaman Conjure Mana Gem skilline tiklasam You tried to enchant an item that didn`t exist diyor.

Ikinci sorun icin GM`e page attim dun gece aradan 1gun gecti sallayan olmadi >.<

Napmak lazim bu durumlarda ?

edit : addonsuz da denedim auction housta kesinlikle bir item bile aratamiyorum dc oluyor uzun sure searching dedikten sonra...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Network kartı ile ilgili bir sorun olabilir. Oyuna girdiğinde diğer oyuncuların itemlerini hemen görünür hale geliyor mu, yoksa bekliyor musun bir süre?

Karakteri, Auction House gibi kalabalık bir yerde bırakıp, tekrar girdikten sonra hata alıyor musun?

Diğer sorun ise, Conjure Gem skilli değişti sanırım, direk Arcane skillerden denedin mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna girdigimde maksimum 5-6 saniye bekliyorum isimlerin unknown`dan normale donmesi icin AHde login olursam.Sabah AH`ye nezaman tiklasam dc oluyordum , sonrasinda dosyalari ayarlari falan resetledim Repair Tool ile sonra ahyi ellemedim gittim dungeon falan yaptim hic sorun olmadi.Demin gene girdim addonsuz ahde search falan da yaptim.Aksam biara da addonlarla deneyecegim tekrar.

Buarada gem olayini az once cozdum..Accountum kapanmadan once bir tur hacklenmisti kro hacker gem`i bankaya koymus...Ben de nezaman skill`e tiklasam bana o garip hatayi verdiginden anlayamadim bunu.Az once bir alt rank yapayim bari diye tikladigimda zaten gem`in var dedi boylece uyandim olaya.

Network kartimin da sorunlu oldugundan emin degilim pek.Bu AH olayi yasanirken wowu kapatip internetten bekleme yapmadan dizi izledim youtube falan izledim ama oyunda ahye tiklayinca latency firliyor beni dc ediyordu enteresan bir sekilde.Ama donanim bilgim okadar da yuksek degil tabi kesin birsey diyemiyorum gozlemlerimi yansittim o yuzden bilen varsa diye :)

Tesekkurler cevap icin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...