abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Efrasiyab said: Doğada örtünme sadece insanoğlunda var, diğer tüm hayvaniyet çıbıldak dolaşıyor. Dolayısıyla hayvanlaşmaya doğru sivrilen kültür şu an onlar:D millet marsa robot yolladı siz hala böyle şeylerle geliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 fransızlar sanılanın aksine baya leş bir millet. gerçekten tipsizler. fransız lisesinden mezunum. sandığınız gibi değil. normal okul yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 liseli değilim.tedirginim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Dünya durana dek sevmediğim tek millet Fransızlar olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 benim de fikrim,insanların kıyafetleriyle uğraşmak saçma bir zihniyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Estel_Anorien said: fransızlar sanılanın aksine baya leş bir millet. gerçekten tipsizler. fransız lisesinden mezunum. sandığınız gibi değil. normal okul yani. fransız lisesinde türkler okuyo abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yok yok, yine ciddi bi fark görüyorum fransız lisesinde okuyan arkadaşlarımda. fark var kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 fransızlar çok güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 asdf fransizlar le$ de, guzel olanlari da var yani =) bi de hakkat fransiz lisesinde neden turkler okur ki? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 fransızlar güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 fransızlar rererörör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Estel_Anorien said: fransızlar sanılanın aksine baya leş bir millet. gerçekten tipsizler. fransız lisesinden mezunum. sandığınız gibi değil. normal okul yani. abi seni kandırmışlar o zmn fransız lisesi diye. alsancaktayken ara sıra saint joseph'in çıkış zamanına denk geliyorduk ta çenemizi yerde arıyorduk sonra. gerçi sj'nin hepsi bizim okula geçiyor sonra ieu ile sj arasında bir anlaşma var sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 "roket adam" said: yok yok, yine ciddi bi fark görüyorum fransız lisesinde okuyan arkadaşlarımda. fark var kesinlikle. Evde o türe ait bir örnek var. Kesinlikle farklılar. Çoğunun(alınam estel) daha fazla yayılamdan temizlenmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 -h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Irk olarak nefret ediyorum alayından da kızları çok güzel be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 fransa (td) ama mini etek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 senko said: Estel_Anorien said: fransızlar sanılanın aksine baya leş bir millet. gerçekten tipsizler. fransız lisesinden mezunum. sandığınız gibi değil. normal okul yani. abi seni kandırmışlar o zmn fransız lisesi diye. alsancaktayken ara sıra saint joseph'in çıkış zamanına denk geliyorduk ta çenemizi yerde arıyorduk sonra. gerçi sj'nin hepsi bizim okula geçiyor sonra ieu ile sj arasında bir anlaşma var sanırsam yok gerçekten rezil bir millet yani neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Abi sen ne içiyorsun çok merak ediyorum.Attığım post mini etek giymekle alakalı değil,giyenlere yapılacak hareketler ile alakalı ama koşullu şartlanma durumunda olduğun için hemen oraya çekiyorsun. Yazık yani,böyle yaşama kendine zarar veriyorsun. Ya da iyi niyetlisin ama safsın. Ben bu topici açarken zaman harcadım,içine siyaset sokup kilitlenmesine sebep olmana izin vermem... çocuğum gibi seviyorum ben bu topici bas git pls. Efrasiyab said: Doğada örtünme sadece insanoğlunda var, diğer tüm hayvaniyet çıbıldak dolaşıyor. Dolayısıyla hayvanlaşmaya doğru sivrilen kültür şu an onlar:D Tabi mini etek ve dekolteyle insanlığı birbirine iliştirmende oldukça enterasan birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 aslında hayvanların tüyleri giysi görevi görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ya bak hayvanlaşan avrupalılarda tüy bile yok. Bizde hem tüy hem giysi var biz acaip insanlarız üstinsanlarız hatta biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 esas afrika çok feci 30%u aidsli ülke mi olur lan? artık nasıl girmişlerse birbirlerine... kaydığının kaydığının kaydığı ilişkilendirmesiyle dağdaki çobanı cumhurbaşkanına bağlayabiliyorsun çok ilgin gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 foto galerisi yok mu haberin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 http://fc00.deviantart.net/fs50/f/2009/293/1/9/MotivationalPoster_France_Rape_by_SaburiinaOfTheSand.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 günaydın viktor hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 avrupanın eğitim sistemini düdüklüyorlarmış ama göreceğiz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar