nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Küçük çocuğun öldürülmesi üzerine emniyet müdürlüğü 18 yaşından küçüklere yasaklamış Metin 2'yi. Gerçi nasıl halledebilirler bilemiyorum ama baya sevindim bu habere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 wowu da yasaklasınlar ilk diyen ben olmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bende 6 başlık aşağıda konuşuyor demek istedim: http://forum.paticik.com/read.php?13,4421823,4529769,page=11#msg-4529769 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Dostum eski topikte konuşamamak lazım. Bu güzel haber tüm yurtta şenliklerle kutlanmalı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 metin 3 yaparlar devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hala bilmiyom metin 2 yi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 cok yeni bisi deil knight onlineda yasakti internet cafelerde felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 adamınbiri said: metin 3 yaparlar devam ederler. ne metin3ü ya. hüseyin6 falan çıkartırlar uyumu kaybetmemek adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Allah 1 Metin 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Yasaklama ile bazı şeylerin olmayacağını düşünmek çok saçma. Kurtlar vadisi, Ezel vs vs gibi dizilerde TVde rating saatlerinde her türlü vahşet yer alırken, salak salak yarışma programları, güya magazin programları dururken, aber bültenlerinde haber değeri 0 olmuşken bir oyuna gelen yasakla gençliğin kurtarılacağını düşünmek cahillikten başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 metin 3 ü bilmem ama metin 4 taşlar ve sopalarla yapılacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 dasaaahahaahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Çok düşündüm bunu yazsam mı diye ama sonra bir moda yakışmaz u kadar kötü espri diye yazmadım hehehe dasaaa said: metin 3 ü bilmem ama metin 4 taşlar ve sopalarla yapılacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 FromTheHell said: adamınbiri said: metin 3 yaparlar devam ederler. ne metin3ü ya. hüseyin6 falan çıkartırlar uyumu kaybetmemek adına. asdfsdsd metin 3 yoldaymış http://www.bilgiliportal.com/metin-2-den-sonra-metin-3-oyunu-geliyor.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Seceba said: Allah 1 Metin 2 diablo3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 @absolut: Abi orası öyle de ben kuzenimin metin 2 oynamasını istemiyorum o yüzden çok sevindim. Parasını ben vercem wow oynasın yani, kalite önemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Czentovic said: Seceba said: Allah 1 Metin 2 diablo3 cod4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 tikkyliğin bukadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Hiç bulaştırma online oyunlara bırak gençliğini yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Böjeek said: Czentovic said: Seceba said: Allah 1 Metin 2 diablo3 cod4 tekken5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 dasaaa said: metin 3 ü bilmem ama metin 4 taşlar ve sopalarla yapılacak.. ahahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Haberin yazılışı çok kolpaymış metin3 le ilgili olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Abi illa oynayacaksa diye. Yani mesela illa sigara içecekse Samsun içmesin Dunhill içsin derim. Onun gibi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 dunhill ne lan saçmalama davidoff içicek tabikide! sen onu bana yolla ya senin elinde ziyan olucak ufaklık. bira içicekse miller içsin dersin şimdi sen bide! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ben de cons gelir yapar diye bekledim.. sonra boşver beklemeyim dedim.. Absolut said: Çok düşündüm bunu yazsam mı diye ama sonra bir moda yakışmaz u kadar kötü espri diye yazmadım hehehe dasaaa said: metin 3 ü bilmem ama metin 4 taşlar ve sopalarla yapılacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar