Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bu itemin questleri mi kolaylaştırıldı yoksa bana mı öyle geliyor ? ve chain olan questleri kısaca biri açıklayabilir mi ? Shadowmourne quest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ne yapılması gerektiğini ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Kyaltie said: ne yapılması gerektiğini ;) Önce itemları topla nasılsa gerekn itemların dustugu bosslar daha gelmedi sonra devamına bakarsın önce 25 saronite yi tamamla 5 k ya koymus birisi aha trade kanalda 1800 golda verende vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 3 aydan önce alamazsın zaten lich king yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 2. quest reward'ı da fena deilmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 25 tane saronite toplayacan işte dua et senden başka kasan olmasın guildinde mesela bizde ben ve başka bir warrior daha zorluo resmen kasıoruz ilk toplamak icin 25 saronite i :P shadow's edge ilk alan avantajlı konuma geçicek özetle shard toplamak icin daha ziyade bu sey icin hani "ben istiorum encok" imajını verebilmek icin guilde :D neden böle kasıoruz? cünkü ikimizde aynı statüdeyiz guildde, hani bu daha cok x yaptı y yaptı ona verelim demeleri zor karar mekanizmasının DKP sistemi de yok eh tabii son dönemdeki icraat ve ne kadar istediğimize bakıcak olay :D kısmet diyelim ;p onun dışında questte bisi yokki ztn kasıcan toplican 25tane saronite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yok be yahu öyle bir rekabet içersinde değilim kimse ile :) Sadece aklıma takıldı sormak istedim Saronite primordial dediğini ben saronite bar gibi bişey sandım da o yüzden kolay mı bu kadar diye düşündüm :) O istediğinin her biri 23 frost emblem istiyo yahu 25x23 = 575 emblem eder :) Nasılsa 6 ay sonra cataclysm gelir 85 lvl olunca oyun shadowmourne'de çöp item olarak raflardaki yerini alır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 6 ay sonra Arthas Heroic modda kesilir yeni yeni. Ne expansionu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Masquerade said: 6 ay sonra Arthas Heroic modda kesilir yeni yeni. Ne expansionu? arthas geldiğinin haftası inmezse ben silerim bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Yogg Saron ne kadar sürmüştü first kill'i? Sanmıyorum ben ilk haftada kesilsin. Hele HC Modu falan çok zor. Zaten Normal Modda Arthas'ı kesmeden Heroic versiyona çeviremiyorsunuz ICC'ı. 16 Nisan 2009 - Yogg 18 Mayıs 2009 - Algalon imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 cataclysm cıkış tarihi 2010 kasım beyler heyecan yapmayın 1 senesi var daha ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 arthas mart sonu gibi gelir zırt diye ölür normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Acaba sadece 1 kişimi lootlayabilicek shardları yoksa questi olan herkezmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Her hafta sadece 1 kişinin boss itemi alınacağını düşün :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Regalya said: Acaba sadece 1 kişimi lootlayabilicek shardları yoksa questi olan herkezmi Shadow Frost Shard Drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 pff gene eziyet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Beklenen itemi alacaksan çekilecek çile kutsaldır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 sindragosa geldikten sora minimum bi 2 ay full clear yapman lazım işte hepsini senin aldığın düşünülürse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Quest item kimden düşüyor ? Shadow's Edge miydi neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 questle alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Ooooooo no more rng yani. Biz her hafta illidan keserken bütün duaları okurduk bildiğimiz, kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Valla RNG mi, Shadowmourne qchain mi dersen, RNG'yi tercih edebilirsin :p 1000 tane undead kesmek, kaç fullclear demek, onu bile bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Gangren said: Valla RNG mi, Shadowmourne qchain mi dersen, RNG'yi tercih edebilirsin :p 1000 tane undead kesmek, kaç fullclear demek, onu bile bilmiyoruz.icc icindeki undeadlerimi kesmen lazım her npc sayılıyormu ? Yoksa belli npclermi yani misal girişteki addleri kesip resetlesek rep rundaki gibi oluyor mu, sadece kesmek yetiyormu iclerinden itemmı dusucek yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Sıradan undead olmaz herhalde. Böyle sağlamından 1000 tane ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar