Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadowmourne

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kyaltie said:

ne yapılması gerektiğini ;)

Önce itemları topla nasılsa gerekn itemların dustugu bosslar daha gelmedi sonra devamına bakarsın önce 25 saronite yi tamamla 5 k ya koymus birisi aha trade kanalda 1800 golda verende vardı.
Mesaj tarihi:
25 tane saronite toplayacan işte dua et senden başka kasan olmasın guildinde mesela bizde ben ve başka bir warrior daha zorluo resmen kasıoruz ilk toplamak icin 25 saronite i :P

shadow's edge ilk alan avantajlı konuma geçicek özetle shard toplamak icin daha ziyade bu sey icin hani "ben istiorum encok" imajını verebilmek icin guilde :D neden böle kasıoruz? cünkü ikimizde aynı statüdeyiz guildde, hani bu daha cok x yaptı y yaptı ona verelim demeleri zor karar mekanizmasının DKP sistemi de yok eh tabii son dönemdeki icraat ve ne kadar istediğimize bakıcak olay :D

kısmet diyelim ;p onun dışında questte bisi yokki ztn kasıcan toplican 25tane saronite
Mesaj tarihi:
yok be yahu öyle bir rekabet içersinde değilim kimse ile :) Sadece aklıma takıldı sormak istedim Saronite primordial dediğini ben saronite bar gibi bişey sandım da o yüzden kolay mı bu kadar diye düşündüm :) O istediğinin her biri 23 frost emblem istiyo yahu 25x23 = 575 emblem eder :) Nasılsa 6 ay sonra cataclysm gelir 85 lvl olunca oyun shadowmourne'de çöp item olarak raflardaki yerini alır diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Yogg Saron ne kadar sürmüştü first kill'i?
Sanmıyorum ben ilk haftada kesilsin. Hele HC Modu falan çok zor.
Zaten Normal Modda Arthas'ı kesmeden Heroic versiyona çeviremiyorsunuz ICC'ı.

16 Nisan 2009 - Yogg
18 Mayıs 2009 - Algalon

imiş.
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Valla RNG mi, Shadowmourne qchain mi dersen, RNG'yi tercih edebilirsin :p

1000 tane undead kesmek, kaç fullclear demek, onu bile bilmiyoruz.
icc icindeki undeadlerimi kesmen lazım her npc sayılıyormu ? Yoksa belli npclermi yani misal girişteki addleri kesip resetlesek rep rundaki gibi oluyor mu, sadece kesmek yetiyormu iclerinden itemmı dusucek yoksa ?
  • Yeni Oluştur...