Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 haftalar gecmis conq token dusmuyor = her hafta su sekilde 3 tane vanq yada hero dusuyordu bu sekilde =D needleyemeden dc net kopmustu i 2h staffle dayak yedim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Peh, bende de baya vardı ama attım sanırım o resimlerin olduğu CDleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Saeros said: Kaede said: LOOT THE FUCKING DOGS ahahah çıldırırdı bizim guildmaster bu yüzden bi de executus'daki multi-shot klasiği vardı HUNTERS FFS ahaha ah hoduk ah. bendekoyiyim http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/WoWScrnShot_061805_030540.jpg?t=1262211351 http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/WoWScrnShot_061805_035840.jpg?t=1262211355 http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/WoWScrnShot_061805_035436.jpg?t=1262211352 http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/cubuk.jpg?t=1262211343 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 moltenkor ikinci boss da, it olan hani, fear ward basacak dwarf priest olmadığı için haftalarca wipe yemiştik ghaza olarak vanilyada. ama o ragnaros, neferian. TOO SOON EXECUTUS, TOO SOON. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 EVIL_DeaD said: @Aluriel kt kill ss i falan var mı? var. video var hatta first killden :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Cuce said: http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/WoWScrnShot_061805_030540.jpg?t=1262211351 abi şu zirveye çıktığımız vakit aldığım tüm ssleri kaybetmiştim formatta mı ne, çok üzülmüştüm :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Fin said: aa club emerancia ? =D ivit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Cuce said: ahaha ah hoduk ah. bendekoyiyim http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/WoWScrnShot_061805_030540.jpg?t=1262211351 allah yarabbi.cüce bizim kuafrim çıktı.%2 krit deri omuzluk.unutulmazımsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Viktor said: http://img684.imageshack.us/img684/9959/wods.jpg su oyunda bu SS yi aldigim andan daha mutlu, daha huzurlu, daha tatmin olmus bir anim olmadi simdiye kadar bilegimin hakki ile almisim millet her turlu pisligi kasarken ve her failin 8 saat spawn beklemek oldugu zamanlar ungorodaki ikinci denememde indirmistim, silithus 3. de indi BS de ne kadar kastigimi hatirlamiyorum, cember cizerim ortada gezen ejderha aggrolar, cikip yola kitelarim bu defa gelip gecen ya picligine yada salakliktan vurur demon despawn olur o aksam birakirsin en son kuzey batidaki acikliga kitelayip yapiyordum,%5 e indirmisim salak paladinin biri atiyla geldi dalmaya basladi despawn etti caps lock u acip agzima geleni yell ile saydirdigim tek andi, zone da olup olayi cakan hunterlar bile teselli etmek icin whisper cakmislardi artorious en uzunu surdu, aggro range den tut leash suresine kadar moblar ve kite la ilgili herseyi bana ogretti, raid sonrasi direk winterspringe kosuyordum ve spawn kovaliyordum gercekten hunterlar arasinda acayip bir dayanisma vardi, hic tanimadigim adam bana nature pot filan yollamisti iyi sanslar dileyip artorius u kesip kafasini cebe attigim sonrasi cektigim bu SS nin sonu daha trajikomiktir, 2 lockout onyxia sinew dusurmedi ve diger iki lockout da DKP si ile beni doven ancak questi hala yapamamis beceriksiz huntardlar almisti elimden questi ilk yaptigim halde sinew u en son aldim buna ragmen bow u ilk alan bendim ehuehu teeeeeeeeey teeeeeeeeeeey wowla ilgili bildigim ince her ayrintiyi ve oyuna hakim olmami bu quest ogretti bana, bgun bile bu dmeonlarla ugrasirken ogrendiklerim yer yer isime yariyor :) ahahahah wow hunter hayatım gözümün önünden geçti ya iş yerine wow yüklemiştim sırf hafta içi gündüz vakti boş oluyor diye 8 saatlik spawnları kovalarken. silithustaki demon ilk kestiğimdi benimde tek seferde kesmiştim bayaa bi okuyup hakkında ungoro da keza öyle olmuştu ama işte o burning steppes deki salaklar yokmu.... ah lan ah sdfs burning steppes de kite etmediğim yer kalmamıştı o demonu insanlardan uzaklaştırmak icin en sonunda 2 tane black dragon un uctuğu güney batıdaki tepenin arkasındaki dar yere sokmuştum orada o eliteler geziyor diye giren çıkan olmazdı pek. hatta söyle acı bir deneyimimde olmuştu kendi tecrübesizliğimden manamı bitirmiştim sonra zaten biri gelip tagleyip despawn etmişti :P acı bir deneyimdi :D ama sonra hakkını vermişti onca emeğin killing blow vuruşunu yapan ok :P first kill de hemde eheheh. sonra niye disconnect oluoz lag oluoz diyorduk :P aynı anda hepsi spawn olunca direk çökertiodu bağlantıyı tey gidi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ahaha 62g altın :) Eskiden ne zordu arkadaş para kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Aha o bow/staff ben bizim serverda 2. alan kişiydim 1. olcaktım ama iş yerinden giremiyordum wowa :P silithustaki zordu bu arada tek BS deki şaka gibiydi ha birde winterspringde yardım almıstım heryer börtü böcek dolu o maptede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 o hunter set kadar uyuz olduğum bi set yoktur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 oyunun en elenceli queati o resmen ya. ilk zamanlarda yaptıysanız özellikle çok daha güzeldi. sonradan değişti biraz. en az 50 kişiye yapmışımdır :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 iyi hunteri kotuden ayiriyordu o direk kimseye yardim etmiyordum ben solo yaptim diye onu yapamiyani beceremiyeni adamdan saymazdik eeheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bow questi yapan ally hunterları ganklemek mmm cücenin ss de 1 deki auto attack da gözlerden kaçmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 gidip yardım edip salağa yatmakta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Bu questi silithusda yaparken, sağ tarafımda ally hunterlar sol tarafımda horde hunterlar vardı. Yapamayan kenara geçip sırasını bekliyodu. Ve bütün hunterlar belirli aralıklarla macro yapıp, bunun quest olduğunu ve kimsenin yardım etmemesini söylüyolardı. Ben kestiğimde herkesin dağılması (bi sonraki spawna saatler var) halen gözümün önünden gitmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Benediction questide güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Sparkcaster said: bow questi yapan ally hunterları ganklemek mmm cücenin ss de 1 deki auto attack da gözlerden kaçmasın eauh mage'imin 1 tuşunda auto-attack vardı yıllarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Vanilla ss'lerim format sonrası gitmişti. Ben de TBC'den koyayım biraz. Set'i tamamladığım gece Arkadaşın TF eventi Muruyu kesmeye kasıyoruz Muru down&die KJ die&down Toplu foto Magtheridon delikanlısı 18+ Wishie'yle ilk maç Bunu görünce sandalyeden düşmüştüm Eşeğin kulağına su kaçırmak Wishie'yle onyxia duolamıştık Bu da eski guildin xmas eventi epic gem falan vermişlerdi hediye olarak eheh Kuşlara binerkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 awake yokmudu o zamanlar yaw atmıslarmıdı guilden askerdeydım hıc takip edememiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Awake'i şutlamışlardı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ilk karakterim http://i104.photobucket.com/albums/m191/emerancia/eren-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 huhuran meatwall ssi yokmu kimsede ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Saints Of The City Hatıra Defteri:Cthun Hatırası!Neferian Abimiz:)Ben ve Rag :)WoW un ilk zamanları BL de anatolia zamanlarından!İlk naxx zamanları 40 kişi tepedeyiz, priestler aşağıda çalışıyorNeferianRag Combat!Full T2 NaxxYORUMSUZ!!!+18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar