forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 forum harici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 çArşı bana da karşıydı bi ara, 4-5 kişi girmişlerdi 8-10 sn. ha kavga mıydı? değildi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 2 hafta falan önce. dangalak bi tip var 2 senedir atar yapıyo. geldi önümü kesti vurdu yumrugu gözümün ortasına :S yatırdım yere asfalta sürttüm suratını o oldu sonumuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 orta 2 eleman sınıfta tebeşir fırlattı, tam iki kaşımın arasında vurdu. ilk 2 saniye kaldım öyle sonra üstüne koşturup, sıraya attım herifi. kaburgası çatladı, kurula gönderildim ama bişey olmadı. fena pişmanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 lisedeyken olmuştu bi kaç şey ama üniye girdik akıllandık dostça hallediyoruz herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Fiziksel temas ile en son kavgam belki 15 sene oluyor. Ama 2 ay önce görevini yapmayan ve kendisini görevini yapması konusunda uyardığım icra memuruna soytarı gibi insanlarsınız diyerek hakaret ettim, akabindede sizi şikayet edeceğim dedim. Ne hikmetse o kadar pişkin ki ve hatasının farkındaki onca şahit olmasına rağmen bana karşı hakaret davası açmadı. Gerçi yaptığım bir hataydı kabul ediyorum. Ama kendiside devlet dairesini babasının çiftliği gibi kullanma konusunda hatalı olduğunun hala farkında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 5 yıl önce falan, kızılay zafer çarşısının orda 20vs20 gibi bir meydan kavgasında artist ben en önde giderek; "Merak etmeyin ben varım konuşurum hallederiz kavgaya gerek yok" derken, ilk yumruğu yiyerek arkadaşlarım arasında efsane olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 lisedeyken etmiştim. belki de ciddi tek kavgamdır zaten. pişman değilim ama bir daha olsa aynısını yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 her gece tanıdığın barı kapattıktan sonra alt katında birbirimizi dövüyoruz. bekleriz. pardon bahsetmemeliydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 biz arkadaşlarla 50v50 adam dövüyorduk!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Farinal said: biz arkadaşlarla 50v50 adam dövüyorduk!! Hangi MMORPG bu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 orta okul ve lisenin son günü öğretmenlerimizi dövüp arabalarını çizdik. true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hello kitty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Lisede yan sınıfta artislenen bebenin kolunu kıvırıp ensesine sokmuştum. Enik gibi bağırmıştı. Yumruk yumruğua hiç girişmedim herhalde hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ne zaman kavga ettiniz dendi ya herkes dövdüğünü anlatmaya başladı sdf, dayak yiyenler hep npc idi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kızın birinin saçını çekmiştim sonra pardon ya diyip tatlıya bağlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ilkokuldan lise sona kadar aralıksız kavga dövüş etmişimdir.liseden öncekiler sayma lisedeki kavgalar daha ciddi oluyor tabi.kavga etmeyi sevmem ama gelir beni bulur :) 4-5 sene oldu kavga etmeyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
machine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 razzRaziel said: her gece tanıdığın barı kapattıktan sonra alt katında birbirimizi dövüyoruz. bekleriz. pardon bahsetmemeliydim. Ilk iki kuralı cignedin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 6 ay once. kardesimi doven cocukla abisini patakladim. sonra kardesimin 100% haksiz oldugunu ogrendim gittim cocuktan ozur diledim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 said: en son ne zaman kavga ettiniz Zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 çok uzun zaman oldu kavgaya açım dayak yemek dayak atmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the tick Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 1 sene önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Anasınıfındaydım. Çocuğun biri monami pastel boya setimdeki beyazı diğer renklerin üstüne sürdü, ben de bamya baskısı yaptım elemana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the tick Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ya bununla yetinmeyip kral stickerlarını boş yere sağa sola yapıştırsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 lisdeyken ya hatırlamıyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar