Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en son ne zaman kavga ettiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 hafta falan önce.
dangalak bi tip var 2 senedir atar yapıyo.
geldi önümü kesti vurdu yumrugu gözümün ortasına :S
yatırdım yere asfalta sürttüm suratını o oldu sonumuz
Mesaj tarihi:
orta 2
eleman sınıfta tebeşir fırlattı, tam iki kaşımın arasında vurdu.
ilk 2 saniye kaldım öyle sonra üstüne koşturup, sıraya attım herifi. kaburgası çatladı, kurula gönderildim ama bişey olmadı.
fena pişmanım
Mesaj tarihi:
Fiziksel temas ile en son kavgam belki 15 sene oluyor. Ama 2 ay önce görevini yapmayan ve kendisini görevini yapması konusunda uyardığım icra memuruna soytarı gibi insanlarsınız diyerek hakaret ettim, akabindede sizi şikayet edeceğim dedim. Ne hikmetse o kadar pişkin ki ve hatasının farkındaki onca şahit olmasına rağmen bana karşı hakaret davası açmadı. Gerçi yaptığım bir hataydı kabul ediyorum. Ama kendiside devlet dairesini babasının çiftliği gibi kullanma konusunda hatalı olduğunun hala farkında değil.
Mesaj tarihi:
5 yıl önce falan, kızılay zafer çarşısının orda 20vs20 gibi bir meydan kavgasında artist ben en önde giderek;

"Merak etmeyin ben varım konuşurum hallederiz kavgaya gerek yok" derken, ilk yumruğu yiyerek arkadaşlarım arasında efsane olmuştum.
Mesaj tarihi:
Lisede yan sınıfta artislenen bebenin kolunu kıvırıp ensesine sokmuştum. Enik gibi bağırmıştı.
Yumruk yumruğua hiç girişmedim herhalde hatırlamıyorum.
Mesaj tarihi:
ilkokuldan lise sona kadar aralıksız kavga dövüş etmişimdir.liseden öncekiler sayma lisedeki kavgalar daha ciddi oluyor tabi.kavga etmeyi sevmem ama gelir beni bulur :)

4-5 sene oldu kavga etmeyeli
  • Yeni Oluştur...