eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 spompas said: http://www.ilkerormanurunleri.com/photos/strafor.gif allah belasını versin bunun gıcır gıcır cik cik o ince sesi yokmu.. oha en güzel şey... adanada kar yağmazken elimizde kara benzeyen tek şey bu vardı(sanki şu an kar yağıormuş gibi oldu ama olsun :D)
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bella said: pogodi said: söyleyen oldu mu bilmiyorum da istiklaldeki o satıcıların havaya fırlattığı yavaş yavaş düşen mavi ışıklı şeyden tiksiniyorum oha çok güzel birşey o. nesi güzel yaa hayatımın gerilimini yaşatıyo o bana kafama düşcek diye gözümü ayırmadan yürümeye çalışıyorum
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben çok seviyorum onları çokzel. hatta her gördüğümde ağzımın suyu akıyo diye arkadaşım almıştı=) böyle çekiyosun lastiği var havaya atıyosun sonra yavaş yavaş düşüyo yere pervaneleri açılıyo sdfg
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 tam altından geçerken o stresi bende yaşıyorum
Killer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ses çıkaran çocuk oyuncaklarından nefret ediyorum. hepsini kırarım yani.
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 pogodi said: söyleyen oldu mu bilmiyorum da istiklaldeki o satıcıların havaya fırlattığı yavaş yavaş düşen mavi ışıklı şeyden tiksiniyorum caps pls
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben onu beşiktaş iskelede gördüm ilk defa.lan diyorum bu ne ufo mu.baktım adamlar koşuyor peşinden
chagy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Orjinal oyunlarda kapağın açılmamış olmasını garantileyen gri güvenlik şeysi, hani üzerinde aral games falan yazıyor. Hani tamam güvenlik açısından güzelde, çıkmıyor be yapışıyor. İzi kalıyor güzelim kutuda.
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 her türlü gevşeyen kumanda, telefon, çükübik kapağı. her türlü oynarım böyle şeylerle. sonra da gevşer düşer devamlı biçimde. düşmesin kardeşim. adam gibi yapsınlar.
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Dynun said: Açılmayan ve elden kayan damacana kapağı! Son çare, ısırarak söküyorum.
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 DİŞİNİZLE BÖYLE ŞEYLER YAPMAYIN! bıçakla kesin. diş önemli hor kullanmayın.iyi bakın.
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Plastik damacana kapağını tutuyorum dişimle. Ne zararı olacak ki? Yediğim bir sürü şey daha serttir, kopartırken falan daha fazla hasar görüyorumdur.
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yapmayın işte. diş çok önemli. ağrısı berbat.plastik diyip geçmeyin öyle.
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bella said: yapmayın işte. diş çok önemli. ağrısı berbat.plastik diyip geçmeyin öyle. bella dişinmi ağrıor kuzum?
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Ne damacanaymis tepeden sok bicai onun icinden gecir basmaliyi oh mis
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Saeros said: kırmızı çekiç AHAHA
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 eregorn2 said: Bella said: yapmayın işte. diş çok önemli. ağrısı berbat.plastik diyip geçmeyin öyle. bella dişinmi ağrıor kuzum? evet.
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 saatlerden nefret ediyorum. sabah uyaniyorsun, basucunda saat oturma odasinda saat kolunda ne takili? saat okulda saat isyerinde saat sokakta? SAAT KULESI!11! EAHH YETER zamani olcen her tur icattan nefret ediyorum gunes saati de dahil bi insan her yere mi gec kalir ya :/
Öne çıkan mesajlar