asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Ultra gavat başlık için özürler. Yarın sınavım var ama bu mesele ve o lafı eden yeni rakı Halil abi sağolsun bitirdiler beni. Hanımkızımızla yazın bir arkadaş aracılığıyla tanıştık, yazın da arkadaş yanımızdayken bir kaç kere görüştük ve benim aklıma kesinlikle birşey yoktu. Sadece ne hoş kız falan diye düşünüyordum, ki o erkek olduğumuz için default sanırım :) Sonra bir sabah (1-1.5 ay önce sanırım) facebookta "naber napıyosun nerelerdesin? sabah ortaköyde kahvaltıdaydım" (evim ortaköyde bu arada) tarzı bir mesaj belirdi. Ben tabi hem uyku sersemliği hem de beklenmeyen bir yenilik nedeni ile "lan noluyo?" moduna girdim ve saçma sapan birşeyler yazdım. İlerleyen mesajlarda cep telefonları ve msnler alındı verildi. Düzenli araşmalar, msnde konuşmalar falanlar filanlar şeklinde devam ettik ve o bu esnada çalışmaya başladı. Haftada 6 gün baya yoğun bir tempo ve sadece cuma günleri boş. Konuşmalar esnasında ilk başlarda sürekli o "bir gün buluştuğumuzda" tarzı cümleler kurarken çalışmaya başladıktan sonra onlarda yalan oldu. Bir cuma ortak sayılabilecek bir arkadaşın doğumgününe çağırdım ama önceden verilmiş sözü olduğu için gelemedi. Hoş, bir gün evde yalnızken "çok yorgunum erken yatacağım ama oturacak halim olsa seni çağırmayı düşünüyordum" dedi ama sadece laf ta olabilir. Arada sırada olan araşmalarda bende bir yerden sonra oluşan "acaba rahatsız mı ediyorum?" düşüncesi ile seyrekleşmeye başladı, hatta klasik erkek tribi olan "bakalım ben arayıp sormazsam o arıyor mu?" moduna girdim bu aralar. :S Aramızdaki gelişmelerin özeti bu, detaylara gelirsek; Ben wowda dps yaparken o 360ta takılan biri mesela ama (duygusal mode on) dps dps nereye kadar arada sarılacak biri de lazım sonuçta (duygusal mode off). Ha birde, konuşmalarımızdan birinde bizi tanıştıran arkadaş vesilesi ile tanıdığım bir arkadaşımın da bu kızla bir dönem takılmış olduğunu öğrendim. Kıskançlık krizine girmeme konusunda kendime garanti veremiyorum ve bu durum da açık bir uç bırakıyor. Ne diyorsunuz patiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 abi su an karı kız konusunda tam damar durumdayım okuyup adam gibi konusurduk da acayip uykum var yatıyorum artık yarın okuyup msg atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 3 alıntı: korkma, cesur ol. kazanmak değil önemli olan, dibine kadar yaşayabilmek hayatı. keep your expectations low. you'll be surprised with the results. "every man... every man has to go through hell to reach paradise." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hobaa gece gece kız meselesi topiği saat 02.15 evet bu geceyi geçirir gibi.Dur daha okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 daha gerçekten tanımadığın bir "potansiyel" için sinirledini harap etmeye değmez. oluruna bırak. diğer kapıları da açık bırak tabi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Abi okudum ve ne için ne diceğimizi anlamadım.Bence kız bişeyler hissetmese demezdi o tip şeyler hani boğmuyosun bence bunu diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 dynun a katılıp üstüne ekliyorum. çağır bi yerlere tanışın daha çok. msn den birbirinizi bayıp, ondan sonra aradıgınızda da acaba rahatsız mı ediyorumlar azalır hem. buluşun yani msn yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Çok varsayımsal, elle tutulur birşey yok, fazla ümit görmüyorum ben. Ayrıca mümkün oldugunca arkadaş cevrenle beraber olmuş insanlardan uzak durmak en iyisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Abi gayet oluru var gibi ki kız kaç kere kendisi de demişse seningörüşme talebinden rahatsız olmuyordur heralde. Bence akışına bırak, relax ol biraz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 çok kaptırmadan hayatına almayı dene yani. yaşa gitsin ne yaşayacaksan.ne dememizi bekliyorsun tam olarak anlamadım ben gerçi. olaya yorumum böyle benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bence kız zaman geçiren bi tip ben olsam ciddi bişe beklemezdim kendi görüşüm tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 aşk iki aşamalıdır: tanışınca başlar, tanıyınca biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 wowda dps yapan varmı abi hala hele 360a gidilicek vakitte bunu yapan? ayrı dunyalar diyorum. sen dps kasarsın o 360a gider, sen mesaj atarsın, canım telefonunu duymuyosun???? diye, o cevap vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 "roket adam" said: aşk iki aşamalıdır: tanışınca başlar, tanıyınca biter. tek aşama oluyo bu halde yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 gerekli bilgileri ortak arkadaşınızdan öğren? ayrıca burada genelede kişilerin sorunu "acaba nasıl birşey yapıp da dışarı çağırsam" olur ama kız görüşmek istiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Sen anlayamamışsın bence o lafı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Sintisyzer said: "roket adam" said: aşk iki aşamalıdır: tanışınca başlar, tanıyınca biter. tek aşama oluyo bu halde yanlız kavgada söylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Sintisyzer said: "roket adam" said: aşk iki aşamalıdır: tanışınca başlar, tanıyınca biter. tek aşama oluyo bu halde yanlız abi tanışmakla tanımak farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Kızın haftada 6 gün çalışması benim kafamda pazarda yeşil biber satma olasılığını yarattı, ama öyle değilse zaten önünü açmış kız. Fire at will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 "nutella yerim" said: Sintisyzer said: "roket adam" said: aşk iki aşamalıdır: tanışınca başlar, tanıyınca biter. tek aşama oluyo bu halde yanlız abi tanışmakla tanımak farklı de tanıdıgın zaman bityosa o noktadan sonra bi aşktan soz edemeyiz, olmayan bişeyin 2. aşaması da olmuyo o vakit yoksa felsefeye katılıyorum kesinlikle. tanısınca baslar tanıyınca biter, aşama tam olmamış sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 olm adam haklı işte 2 nokta arası tek aşama oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Başlangıç da bir aşamadır, bitiş de. Arası aşama olsa her ilişkiyi tek aşamaya indirgersin ki =) Tanışma aşaması var bu 1. aşama oluyo aşık oluyosun, tanıma aşaması var bu da 2. aşama tanıdıkça soğuyosun ve bitiyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 eheh ya farkındayım biraz garip yazmışım ve ne beklediğim tam belli değil bu olayları konuştuğum en yakın arkadaşlarımdan ikisi italya ve hollanda olmak üzere skype hariç erişim alanı dışındalar. diğerleri de şu an kendi eski/yeni kız arkadaş dertleri ile mantıklı birşey diyemeyecek kadar bunalmış durumdalar. artık anlatacak be fikrini duyacak birileri gerekiyordu kişisele koştum bende. bu arada pazarda biber satmıyor, bir ders merkezinde ders veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Olm boşver msn falan sadece cumaları boş diyosun. O zaman çarşambadan hatta salıdan söyle bu cuma kimseye söz verme takilalim sana yemek yapayim falan fıstık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 nileppezdel said: Başlangıç da bir aşamadır, bitiş de. Arası aşama olsa her ilişkiyi tek aşamaya indirgersin ki =) Tanışma aşaması var bu 1. aşama oluyo aşık oluyosun, tanıma aşaması var bu da 2. aşama tanıdıkça soğuyosun ve bitiyoo evet olmuş bu takdir ettim bana açıklama çabanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar