Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız meselesi

asfaloth

Öne çıkan mesajlar

Ultra gavat başlık için özürler. Yarın sınavım var ama bu mesele ve o lafı eden yeni rakı Halil abi sağolsun bitirdiler beni.

Hanımkızımızla yazın bir arkadaş aracılığıyla tanıştık, yazın da arkadaş yanımızdayken bir kaç kere görüştük ve benim aklıma kesinlikle birşey yoktu. Sadece ne hoş kız falan diye düşünüyordum, ki o erkek olduğumuz için default sanırım :)

Sonra bir sabah (1-1.5 ay önce sanırım) facebookta "naber napıyosun nerelerdesin? sabah ortaköyde kahvaltıdaydım" (evim ortaköyde bu arada) tarzı bir mesaj belirdi. Ben tabi hem uyku sersemliği hem de beklenmeyen bir yenilik nedeni ile "lan noluyo?" moduna girdim ve saçma sapan birşeyler yazdım. İlerleyen mesajlarda cep telefonları ve msnler alındı verildi.

Düzenli araşmalar, msnde konuşmalar falanlar filanlar şeklinde devam ettik ve o bu esnada çalışmaya başladı. Haftada 6 gün baya yoğun bir tempo ve sadece cuma günleri boş.

Konuşmalar esnasında ilk başlarda sürekli o "bir gün buluştuğumuzda" tarzı cümleler kurarken çalışmaya başladıktan sonra onlarda yalan oldu. Bir cuma ortak sayılabilecek bir arkadaşın doğumgününe çağırdım ama önceden verilmiş sözü olduğu için gelemedi. Hoş, bir gün evde yalnızken "çok yorgunum erken yatacağım ama oturacak halim olsa seni çağırmayı düşünüyordum" dedi ama sadece laf ta olabilir.

Arada sırada olan araşmalarda bende bir yerden sonra oluşan "acaba rahatsız mı ediyorum?" düşüncesi ile seyrekleşmeye başladı, hatta klasik erkek tribi olan "bakalım ben arayıp sormazsam o arıyor mu?" moduna girdim bu aralar. :S

Aramızdaki gelişmelerin özeti bu, detaylara gelirsek;

Ben wowda dps yaparken o 360ta takılan biri mesela ama (duygusal mode on) dps dps nereye kadar arada sarılacak biri de lazım sonuçta (duygusal mode off).

Ha birde, konuşmalarımızdan birinde bizi tanıştıran arkadaş vesilesi ile tanıdığım bir arkadaşımın da bu kızla bir dönem takılmış olduğunu öğrendim. Kıskançlık krizine girmeme konusunda kendime garanti veremiyorum ve bu durum da açık bir uç bırakıyor.

Ne diyorsunuz patiler?
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

Sintisyzer said:

"roket adam" said:

aşk iki aşamalıdır: tanışınca başlar, tanıyınca biter.

tek aşama oluyo bu halde yanlız

abi tanışmakla tanımak farklı

de tanıdıgın zaman bityosa o noktadan sonra bi aşktan soz edemeyiz, olmayan bişeyin 2. aşaması da olmuyo o vakit

yoksa felsefeye katılıyorum kesinlikle. tanısınca baslar tanıyınca biter, aşama tam olmamış sadece
Sosyal ağlarda paylaş

eheh ya farkındayım biraz garip yazmışım ve ne beklediğim tam belli değil

bu olayları konuştuğum en yakın arkadaşlarımdan ikisi italya ve hollanda olmak üzere skype hariç erişim alanı dışındalar. diğerleri de şu an kendi eski/yeni kız arkadaş dertleri ile mantıklı birşey diyemeyecek kadar bunalmış durumdalar. artık anlatacak be fikrini duyacak birileri gerekiyordu kişisele koştum bende.

bu arada pazarda biber satmıyor, bir ders merkezinde ders veriyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Başlangıç da bir aşamadır, bitiş de. Arası aşama olsa her ilişkiyi tek aşamaya indirgersin ki =)

Tanışma aşaması var bu 1. aşama oluyo aşık oluyosun, tanıma aşaması var bu da 2. aşama tanıdıkça soğuyosun ve bitiyoo

evet olmuş bu takdir ettim bana açıklama çabanı :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...